Forum Padina
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Padina
 
HomeHome  Log in  Register  
 

 Otac u zamrzivaču našao tela četvero dece

Go down 
AuthorMessage
Forum.

Forum.Otac u zamrzivaču našao tela četvero dece Empty
PostSubject: Otac u zamrzivaču našao tela četvero dece   Otac u zamrzivaču našao tela četvero dece EmptyWed 1 Sep 2010 - 12:40

Četvoro braće i sestara umrlo je u tragičnoj nesreći koja se dogodila u turskom gradu Konyji. Naime, deca su se igrala skrivača i sakrila u neispravan zamrzivač. Vrata su se zatvorila i automatski zaključala.

Tela dece otkrio je njihov otac, inače pastir, koji je prilikom povratka kući oko 14.30 sati vidio decu kako se igraju. Otišao je kući nešto pojesti, a nakon dva sata shvatio je da dece nema već duže vreme pa ih je krenuo tražiti.

Otišao je u napuštenu kuću, gde su se deca često igrala, i tamo našao beživotna tela Saime (4), Aynure (7), Ozane (10) i Ebre (11), pišu 24sata. Vjeruje se kako su se deca ugušila iako obdukcija još nije gotova.

"Prizor je bio strašan. Ne mogu ga izbrisati iz glave. Otvorio sam vrata zamrzivača ne sluteći da će iz njega ispasti tijela moje djece. Uopšte mi nije jasno kako su se uspeli ugurati unutra. Slomljen sam", rekao je uplakani otac Hasan Mehmet.

Policija je ispitala celuporodicu koja je u potpunom šoku, a celo mesto tuguje za četvoro dece. Stanovnici Konyje kažu kako se deca često igraju u toj napuštenoj kući i da su se i pre znali sakrivati u zamrzivač, no neko bi uvek bio napolju i otvorio vrata koja su se znala često zaglaviti.
Back to top Go down
 
Otac u zamrzivaču našao tela četvero dece
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Padina  :: Forum :: Hronika-
Jump to: