Forum Padina
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Padina

HomeHome  Latest imagesLatest images  Log in  Register  

TV Farma - Milan Paroski i Baki-incident-video

Go down 
AuthorMessage
Forum.

Forum.

TV Farma - Milan Paroski i Baki-incident-video Empty
PostSubject: TV Farma - Milan Paroski i Baki-incident-video   TV Farma - Milan Paroski i Baki-incident-video EmptyWed 6 Oct 2010 - 12:51

svadja izmedju Paroškog(predstavnik poljoprivrednika,ex poslanik) i Baki-ja-Bajruš Djogaj predstavnika roma,denser,ex lopov,prevarant,bivši robijaš)

Džole Djogani-(pravo ime Hamit Đogaj) priča o svom bratu Bajrušu(Baki 013)

Bio je u domu kao maloletnik, ja sam tad bio u Italiji, a on je bio u osnovnoj školi. Teško je podneo razvod roditelja i upao u loše društvo, što nije bilo teško, budući da je živeo u Zemunu. Ipak, nije bio nasilan, nije nikog tukao da bi mu oteo pare, imao je 13 godina kada je s ekipom iz kraja ukrao „fiću“ da bi se provozali, međutim, sleteli su s puta i prevrnuli se, onako ugruvani su pobegli, umesto da odu u Hitnu pomoć. Uhvatili su ih i tada je dobio dosije, godinu dana je proveo u domu za maloletnike jer roditelji nisu mogli da se dogovore čija je krivica i ko će da brine o njemu, a on je najviše ispaštao zbog njihovog prepucavanja

Drugi put je kao 20-godišnjak dopao zatvora u Valjevu jer se družio s ekipom iz kraja koja je krala, a on kao njihov prijatelj nije želeo da ih odruka pa je samim tim postao njihov saučesnik. Tamo je proveo nekoliko meseci, ja sam mu iz Italije poslao jedno poučno pismo s uputstvom kako da se ponaša u zatvoru i šta treba da mu bude prioritet kada izađe na slobodu.