Forum Padina
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Padina

HomeHome  Latest imagesLatest images  Log in  Register  

Jelena Karleuša Preparirana vs Dragan Marković Mungos (Palma)

Go down 
AuthorMessage
Forum.

Forum.

Jelena Karleuša Preparirana vs Dragan Marković Mungos (Palma) Empty
PostSubject: Jelena Karleuša Preparirana vs Dragan Marković Mungos (Palma)   Jelena Karleuša Preparirana vs Dragan Marković Mungos (Palma) EmptyTue 12 Oct 2010 - 9:03

Jelena Karleuša Prozvala na svojoj kolumni u Kuriru Dragana Markovića-Palmu

Jelena Karleuša Preparirana vs Dragan Marković Mungos (Palma) Jkgaci10

Karleuša:Prenesite mungosu( Dragan Marković Palma )iz Jagodine i to, a i da mu je čovek iz najbližeg okruženja, njegova „desna ruka“- gej! Eto. Ali ga nije naguzio zato što su homoseksualci estete i zato što njegovu debelu dlakavu guzicu niko neće! Ajmo redom. Bez nervoze, moliću. Konačno da kao ljudi otvoreno porazgovaramo na ovu tabu temu.

Jelena Karleuša Preparirana vs Dragan Marković Mungos (Palma) Mungos11

U Srbiji je normalno da dete gleda kako ćale mariše kevu, ali nije normalno da se dva odrasla čoveka vole. U Srbiji je normalno da se nacionalnim herojem nazove svaki koji je pobio više od 100 ljudi druge veroispovesti, ali nije normalno da gradom šetaju oni koji zagovaraju ljubav, mir, slobodu, toleranciju! Samo je u Srbiji normalno da se ćerka naziva SINE, ali nije normalno da ta ista ćerka poželi da poljubi drugog SINA. Mungos kaže: „Bog je stvorio Adama i Evu, ne - Adama i Stevu!“ Po toj teoriji, Adam i Eva su izrodili decu, a onda su ta deca, između sebe pravila decu i tako redom. Znači, Bog je stvorio ljudsku vrstu na bazi incesta! Čekajte, po toj teoriji, mungos iz Jagodine i ja smo neki rod! Horor! Ali i mungos i svi homoseksualci na planeti su - braća! Molim lepo...

nastavak možete pročitati ovde:Kurir-Karleušina kolumna

Dragan Marković Palma ovako odgovara...
Jelena Karleuša Preparirana vs Dragan Marković Mungos (Palma) 0701b_10

Briga me za JK!
Lider JS Dragan Marković Palma ovako odgovara na indirektne prozivke koje je na njegov račun uputila Jelena Karleuša. Pošto ga je kao osvedočenog protivnika gej parade isprozivala u jučerašnjoj kolumni u Kuriru, Palma kaže da ga „njeni stavovi uopšte ne interesuju“.

- Nisam ni čitao to, ne zanima me! Ne interesuju me te preparirane!

Jelena Karleuša Preparirana vs Dragan Marković Mungos (Palma) Karleu10

- ispalio je Marković u dahu. Uz to je poručio da pitamo „one koji su paradu i organizovali“ zašto se sve završilo divljanjem, ne želeći da precizira da li misli na ministra policije i svog koalicionog partnera Ivicu Dačića.

Podeli sa prijateljima na:
Slika hostovana na Fotorola.com

Back to top Go down

Jelena Karleuša Preparirana vs Dragan Marković Mungos (Palma)
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-