|
| Love Stihovi | |
| | Author | Message |
---|
Elena!
| Subject: Re: Love Stihovi Tue 27 May 2008 - 23:58 | |
| Sama, nesretna i usamljena, kao da sam zarobljena u svetu tame, zauvek osudjena da lutam nepreglednim dinama. Sve dok odjednom tracak svetla u daljini, To svetlo si ti, moj spas, moja nada i moj zivot. Ti si jedina cije ime je na mojim usnama, jedina koja mi dolazis u snove. Ti si moje sve. Svaki put kad te vidim, cujem ili pomislim na tebe srce mi poskoci i ubrza, ubrza da tebe stigne i pokaze da sam tvoja. Tvoja ljubav je moje gorivo a tvoje usne moja snaga, moja ljubav prema tebi je jedan, NE, JEDINI razlog zbog kojeg sam sada sretna, ushicena i ziva. Ostani moj zauvek i ucini me potpunim kao sto cu i ja tebi darivati svu svoju ljubav kako bih ja ostala tvoja, ZAUVEEEEEEEEEEEEEEEK | |
| | | $nek!$h@
| Subject: Re: Love Stihovi Sun 1 Jun 2008 - 21:18 | |
| Jedino Moje
Zelim samo toplu rec, zelim samo tvoju ruku, zelim samo tvoje usne, i da u zagrljaju tvom drhti SRCE MOJE!
Zelim samo nezan osmeh, zelim samo dodir tvoj, zelim samo oci tvoje i da u pogledu tvom istopi se SRCE MOJE!
Ja zelim tebe kraj sebe, zelim sve sa tobom, besane noci i da u cik zore, tebe poljubim JEDINO MOJE!!!
| |
| | | $nek!$h@
| Subject: Re: Love Stihovi Sun 1 Jun 2008 - 21:21 | |
| Tvoje Ime
Bila je zima. Novembar, Decembar, ne secam se vise... Pamtim pomrzle poljupce i umesto snega, duge dosadne kise...
Bila je zima. Mesec je sipao bisernu prasinu po gradu. Andjeli na ridjim konjima u galopu vracali mi nadu. Drzala sam u ruci knjigu vetar je iz nje citao poeziju.
Pevala sam kroz suze i laqala nebeske tisine. Tad je doletela tiha, nocna zvezda, i pisuci pet srebrnih slova. tiho i nezno saputala TVOJE IME!!
| |
| | | Alek
| Subject: Re: Love Stihovi Thu 5 Jun 2008 - 12:59 | |
| I lose control because of you babe I lose control when you look at me like this There's something in your eyes that is saying tonight I'm not a child anymore, life has opened the door To a new exciting life
I lose control when I'm close to you babe I lose control don't look at me like this There's something in your eyes, is this love at first sight Like a flower that grows, life just wants you to know All the secrets of life
It's all written down in your lifelines It's written down inside your heart
You and I just have a dream To find our love a place, where we can hide away You and I were just made To love each other now, forever and a day
I lose control because of you babe I lose control don't look at me like this There's something in your eyes that is saying tonight I'm so curious for more just like never before In my innocent life
It's all written down in your lifelines It's written down inside your heart
You and I just have a dream To find our love a place, where we can hide away You and I were just made To love each other now, forever and a day
Time stands still when the days of innocence Are falling for the night I love you girl I always will I swear I'm there for you Till the day I die
You and I just have a dream To find our love a place, where we can hide away You and I were just made To love each other now, forever and a day | |
| | | Elena!
| Subject: Re: Love Stihovi Tue 2 Sep 2008 - 15:43 | |
| Hej ti mali slatki stvore znaš li kome kradeš snove,ko ti stihove piše,ko te voli najviše,kome je sada do tebe stalo,e pa razmisli malo!
Nisam zaljubljena al mislim na tebe. Velika je zakleta medju tebe i mene. Zakleta koja nece da krene, ni zakoje vrijeme.
Nisi mi sudjen to moras da znas jer bi vec bilo nesto izmedju nas. A ono nesto nismo mi, jer bi vec bili zaljubljeni.
Zaljubljni ko SRCE i DUSA jer moja ljubav prema tebi bi bila jako vruca, vruca ko vatra koja gori nikad nebi dala da izgori.
Zaboravila sam nesto a to je voda, koja od mojih suza pocela da hoda. Prohodala do vatre nase, i pocela ju da gasne. Ugasila se vatra i nema vise nas Kriva je daljina samo da znas !!! | |
| | | Elena!
| Subject: Re: Love Stihovi Wed 24 Sep 2008 - 22:46 | |
| Gde smo tvoj glas još živi u mojim danima još jedna godina bez suza bez stida samo kaži gde smo Ponekad samo ćutimo na tankoj žici misli hodaju još korak pa će da se okliznu DA TE IZDAJU Samo kaži gde smo Ti i ja u kojem oku skrivaš strah kad nigde nikog nema i oluja se sprema u grudima ljubav je bol za nas Više me ne voliš kod prođu dani i smrt te poseti na koja vrata ćeš da zakucaš ko će da otvori i grehe da ti oprosti? Baš me ne voliš ugasi svetlo zauvek i odlazi raširi nekom svoja krila bar poleti u neki svet koji ne vidim i da te ne čujem Ti i ja u kojem oku skrivaš strah kad nigde nikog nema I oluja se sprema U grudima, ljubav je bol Za nas LJUBAV NIJE ZA NAS LJUBAV NIJE ZA NAS
------------------------ Ne verujem ti nijednu reč samo mudro po strani ostajem Ne verujem ti ni kad si tu i ptice me bolje od tebe poznaju
Da, to sam ja - ne iluzija tvoja je igra za mene naivna Divlja rođena, dižem iz pepela svaki atom svoj snagom Feniksa
Gospodar nemirnih snova oduvek si ti biću ponovo nova kad sve potrošiš Otvorićeš oči tvoga lica naličje biću ja samo ja ------------- Ima nesto u tom sto me neces Ostavljas mi vremena za druge Gledam kako veselo se kreces Kao leptir oko moje tuge
Ima nesto u tom sto me neces Nesto cemu sama ne znas ime Ima nesto u tom sto me neces A sve znaci ne zaboravi me
Ima nesto u tom sto me neces Od te lazi nacisto umrecu Ima nesto u tom sto me neces I u tome sto ja tebe necu ------------------------------ Čekaj me i ja ću sigurno doći Samo me čekaj dugo Čekaj me i kada žute kiše noći ispune tugom Čekaj i kada vrućine zapeku I kada mećava briše Čekaj i kada druge niko ne bude čekao više Čekaj i kada pisma prestanu stizati iz daleka Čekaj me i kada čekanje dojadi svakome koji čeka Čekaj me i ja ću sigurno doći
Ne slušaj kada ti kažu da je vrijeme da zaboraviš I da te nade lažu Nek povjeruju i sin i mati da više ne postojim Neka se tako umore čekati i svi drugovi moji I gorko vino za moju dušu nek piju kod ognjišta
Čekaj I nemoj sjesti s njima I nemoj piti ništa Čekaj me i ja ću sigurno doći Sve smrti me ubiti neće
Nek rekne ko me čekao nije taj je imao sreće Ko čekati ne zna Taj neće shvatiti niti će znati drugi Da si me spasila ti jedina čekanjem svojim dugim Nas dvoje samo znat ćemo kako preživjeh vatru kletu Naprosto ti si čekati znala kao niko na svijetu | |
| | | Elena!
| Subject: Re: Love Stihovi Sun 2 Nov 2008 - 22:54 | |
| Nisam nasao mir samo dublji vir reke sudbine zle sto je odvede nisam nasao put da prebolim nju svud sam prosao u mestu ostao, ostao
Nek' mi oprosti Bog sto ti stvaram bol uvek kada si tu vidim samo nju krv mi ponovo vri dok me gledas ti njenim ocima, njenim ocima
Ref. 2x Kupi me sa dve, tri lazi pocni tamo gde je ona stala jer svako ima svoju cenu a moja je nocas mala
Kome srce da dam nju da ne sanjam kada zalud je sve stalno vraca se krv mi ponovo vri dok me gledas ti njenim ocima, njenim ocima ***********************
Nije me vetar doneo pred tvoje stope da mi se svetis kada me do kosti zavolis pa ne umes da cuvas i stedis
Sve se promeni i dok se okrenes ja nisam tu mrzeces i sebe i mene sto smo potrosili naviku
Ref. Milo za drago, sve ti zivot vrati prolaze ljudi ali stoje sati kad te ostavim, ljubav nema nista s tim ali nije da te vise ne volim, ljubavi
Nije me vetar doneo pred tvoje stope da mi se svetis kada me u dusu pogodis a ne umes srce da lecis
Sve se promeni i dok se okrenes ja nisam tu mrzeces i sebe i mene sto smo potrosili naviku | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Love Stihovi | |
| |
| | | | Love Stihovi | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |