Forum Padina
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Padina

HomeHome  Latest imagesLatest images  Log in  Register  

Tomislav Nikolić kandidat za premijera

Go down 
AuthorMessage
Forum.

Forum.

Tomislav Nikolić kandidat za premijera Empty
PostSubject: Tomislav Nikolić kandidat za premijera   Tomislav Nikolić kandidat za premijera EmptyMon 23 Jan 2012 - 16:23

23.01.2012

Kandidat za premijera Srbije biće Tomislav Nikolić,odlučio je glavni odbor Srpske napredne stranke

Nikolić će biti i nosilac izbornih lista na svim nivoima!

Tomislav Nikolić kandidat za premijera Tomisl10
Back to top Go down
RAZOČARA
Guest
Anonymous

PostSubject: NAPREDNJACI   Tomislav Nikolić kandidat za premijera EmptySat 11 Feb 2012 - 0:28

Ja sam napisala,da ću na lokalu da glasam za Naprednjake,a na republičkim izborima i za pokrajinu,za sada ću da vidim.Možda za Nikolića?Imam još vremena,videću šta mi kolege s posla misle,ipak su oni obrazovaniji od mene,ja sam samo učiteljica,ali mnogo je bitno da se ovo ludilo zaustavi.
Back to top Go down
PADINKA
Guest
Anonymous

PostSubject: Promene   Tomislav Nikolić kandidat za premijera EmptySat 11 Feb 2012 - 12:50

Imam tri deteta,jedno žensko i dva muška,ako još bude ovako loše i u Kovačici i u državi,ja ne vidim šta će moja deca da rade.Nedam moju ćerku da ide za Beograd,da sprema i čisti.Mi nisme samo za to.Misim da ćemo svi kod nas glasati za Tomislava Nikolića.
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Tomislav Nikolić kandidat za premijera   Tomislav Nikolić kandidat za premijera Empty

Back to top Go down

Tomislav Nikolić kandidat za premijera
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Premijera:Hladno pivo-Fotoaparat
» Premijera:Miley Cyrus - Adore You