Forum Padina
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Padina
 
HomeHome  Log in  Register  
 

 Optužnica protiv razbojnika iz Padine,Sakula,Idvora...

Go down 
AuthorMessage
Forum.

Forum.Optužnica protiv  razbojnika iz Padine,Sakula,Idvora... Empty
PostSubject: Optužnica protiv razbojnika iz Padine,Sakula,Idvora...   Optužnica protiv  razbojnika iz Padine,Sakula,Idvora... EmptyTue 14 Feb 2012 - 0:39


14.02.2012
Više javno tužilaštvo u Zrenjaninu podiglo je optužnicu protiv četvoro razbojnika, iz tri banatska sela, koji su učestvovali u napadu na benzinsku pumpu u Perlezu, saopšteno je danas u tom tužilaštvu.

Čeda B.(45), Stevan J.(37)iz Sakula ,Jana H.(25), iz Padine i Živojin C (27) iz Idvora optuženi su za krivično delo razbojništva.

Čeda B. i Jana H. optuženi su i zbog krivičnog dela nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih naprava, a Živojin C. i za držanje i korišćenje marihuane i heroina.

Okrivljenima se stavlja na teret da su 26. oktobra 2011. godine u Perlezu, uz upotrebu vatrenog oružja i spreja, koji spada u grupu bojnih otrova, napali prodavca na benzinskoj pumpi "Biki petrol", iz koje su odneli 46 000 dinara.

Stevan J. je ušao u benzinsku pumpu sa uperenim pištoljem u prodavca, kojeg je Čeda B. poprskao sprejom po licu, dok su Živojin C. i Jana H. čekali "plen" u automobilu. Optužnica protiv  razbojnika iz Padine,Sakula,Idvora... 903637


Back to top Go down
 
Optužnica protiv razbojnika iz Padine,Sakula,Idvora...
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Padina  :: Forum :: Hronika-
Jump to: