Forum Padina
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Padina

HomeHome  Latest imagesLatest images  Log in  Register  

Zaujímavosti z minulosti Kovačice

Go down 
3 posters
AuthorMessage
Forum.

Forum.

Zaujímavosti z minulosti Kovačice Empty
PostSubject: Zaujímavosti z minulosti Kovačice   Zaujímavosti z minulosti Kovačice EmptyMon 16 Jun 2008 - 2:35

Prvi auto Kovačici vlastnil Gyula Gunics na zaciatku storočia,O automobiloch a ich majiteloch zo zaciatku tohto storocia velmo malo vie,v roku 1933 rodina Siroma mala uz dva auta,prvi bol značky Owerland Wippett ,vlavo vedla auta je vodič Martin Siroma a v aute su jeho manželka Maria a deti Martin,Maria a Jan

Zaujímavosti z minulosti Kovačice F6591e964c

Zaujímavosti z minulosti Kovačice 64c2e795ae

----------------------------------------------------------------------------------

Druhim autom ktore vlastnili Siromovci bol FIAT 503,s poznavacov značkov 3-176

Zaujímavosti z minulosti Kovačice C4c50106ae Zaujímavosti z minulosti Kovačice D1a10a39a1

Zaujímavosti z minulosti Kovačice 3c9d2f574c

------------------------------------------------------------

Martin Siroma bol prvim taxistom v Kovačici a najčastejšie prepravoval ludi do Belehradu,bol však zastancom aj všetkeho ineho čo bolo nove,všade pomahal a podnecoval,koncom roku 1933 mal i kabriolet nemeckej viroby neznamej značky,zomrel roku 1980!___J.Šifel.ml.
.
.
.
----------------------------------------------------------------

Prvim mechanikom bol Jan Valašek ktory mal aj prvi železny bicikel!

-----------------------------------------------------------------
Back to top Go down
Alek

Alek

PostSubject: Re: Zaujímavosti z minulosti Kovačice   Zaujímavosti z minulosti Kovačice EmptyFri 12 Sep 2008 - 21:27

jao toto stoji par mesaci a ja som to nevidev,ja som volade videv tieto obrazke ale lepsi kvalitet tak ked najdem dam link...tedi avto bov ako neska leteci tanjir Zaujímavosti z minulosti Kovačice 903637
Back to top Go down
vvv

vvv

PostSubject: Re: Zaujímavosti z minulosti Kovačice   Zaujímavosti z minulosti Kovačice EmptyFri 12 Sep 2008 - 22:44

zaujimavo
...ninto takvoto volaco aj o padine?
Back to top Go down
Forum.

Forum.

PostSubject: Re: Zaujímavosti z minulosti Kovačice   Zaujímavosti z minulosti Kovačice EmptySun 14 Sep 2008 - 1:51

Alek,to som ja malovav z Hlas Ludu mobilnim...nemam skener tak zateraz nak je tak,tie lepši kvalitet som našov na internete,nisa vlasnici Kovačičania lem primer nak sa lepšie vidi na čo ličili tie auto volakedi,inače auta sa original marka ako čo mali Siroma a Gunics!

--------------
VVV,sigurno jesto,načim sa rospitat,možem nabavit par obrazkov ako vizerala Padina pred 30-40 rokov,videv som edom de je malovana mesna zajednica a ešte nebola tam ani kemenic,blato pov metra Zaujímavosti z minulosti Kovačice 903637
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Zaujímavosti z minulosti Kovačice   Zaujímavosti z minulosti Kovačice Empty

Back to top Go down

Zaujímavosti z minulosti Kovačice
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-