| Padina |
|
| Beowebnet web hosting | |
| | Author | Message |
---|
danone Guest
| Subject: Beowebnet web hosting Thu 29 Aug 2013 - 6:50 | |
| Pregledah ja ovaj Beowebnet, izgleda da su tek startovali. Imaju bogami dobre pakete... cene su bas extra za ponudjene konfiguracije, ima raznih... Nemam pojma kakva je podrska, mozda neko zna??? Vidim da su pisali info o njima i ovde neki... |
| | | laky Guest
| Subject: Re: Beowebnet web hosting Sat 31 Aug 2013 - 12:36 | |
| Chim je domatji znaci da je sumnijv,podrsku kakva je ces saznati tek kad nesto crkne,pitaj gospodu,ako ti je to bitno (a bitno je ako se bavis profi ws-om) kakva im je podrska praznicima,vikendom....itd,i radno vreme od-do koliko sati,ako je podrska non stop 00-24,ti pozovi u 3h nocu,pa proveri,provericu ja ove,pa cu javiti |
| | | MIRIJEVo Guest
| Subject: beowebnet com Wed 4 Sep 2013 - 9:41 | |
| Videcemo za ove nove (beowebnet.com), cuce se brzo ako budu dobri. Mada, sad kapiram-paketi su im odlicni, nisu skupi. Jos da im tehncka podrska bude ok i poslovacemo. Javljam za utiske.... |
| | | lord Guest
| Subject: Re: Beowebnet web hosting Wed 4 Sep 2013 - 11:43 | |
| nesto je ovde sumnjivo kod ovih beoweb |
| | | vracarac Guest
| Subject: Re: Beowebnet web hosting Wed 4 Sep 2013 - 13:47 | |
| Nije sumnjivo, ovo je Beowebnet.com, a ne oni drugi sto kazes. Provereno je da startuju uskoro, te sada rade na sajtu i svim segmentima svojih ponuda da poboljsaju usluge. To rade po uzoru na svoju maticnu firmu i komentare dosadasnjih inostranih korisnika na tom sajtu, jer u svetu se ovim bave oko 7-8 godina. Kad je vec tako, to nama ide u prilog. Znamo da sto se tice dobre usluge stranci imaju malo ili ti 0 tolerancije te su puni ideja za unapredjenje. |
| | | laky Guest
| Subject: Re: Beowebnet web hosting Wed 4 Sep 2013 - 14:00 | |
| Može info+link ka jednom od vaših inostranih klijenata,koliko imate klijenata iz RS? |
| | | 0000000 Guest
| Subject: Hosting Thu 19 Sep 2013 - 10:43 | |
| Moj drug radi u jednoj farmaceutskoj kući u Bgd-u i od pre mesec i po je prešao sa Eunet-a kod Beowebnet-a. Kaže da je posle dugo vremena prezadovoljan. |
| | | tozazmaj Guest
| Subject: Re: Beowebnet web hosting Thu 19 Sep 2013 - 20:57 | |
| Bogme,ja jos nisam naisao na pouzdanog host.prova.u srbiji,000000 daj link tih farmaceuta da vidim neke stvarčice |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Beowebnet web hosting | |
| |
| | | | Beowebnet web hosting | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |
|