|
| Спрема се смена Зорана Саванова-СНС | |
| | |
Author | Message |
---|
baybay Guest
| Subject: Спрема се смена Зорана Саванова-СНС Sun 15 Sep 2013 - 16:59 | |
| Зашто је нервозан Зоран Саванов -СНС? Незванична вест али из добро обавештених кругова Незадовољна радом Општинског одбора Ковачица,врх странке СНС-a озбиљно разматра смену првог човека напредњака у општини Ковачица Саванов Зорана Наиме,општина Ковачица је једно од ретких општина где напредњаци нису на власти а као главни кривац за такву ситуацију именован је вођа СНС-а у општини Зоран Саванов |
| | | uzdin Guest
| Subject: podrska Sun 15 Sep 2013 - 20:15 | |
| Zasto je nervozan Zoran Savanov?Verovatno sto mu raste popularnost I kao predsednik stranke a I kao stranka u opstini Kovacica jel iz dana u dan popularnost je sve veca naprednjaka a I samog gospodina Zorana Savanova po svim selima.Ceo Uzdin bruji od naprednjaka a do juce Uzdin je bio 80 posto DS ,sada se preokrenula situacija u korist naprednjaka pa je gospodin Miroslav nemiran sta se desava sa njegovom strankom u Uzdinu,jel I demokrate su se ugledale na elektricara kako krade pa sto ne bi I oni malo kraduckali.Vidite to je poniznje sto oni nemogu da kraduckaju a elektricar opstine gospodin Miroslav im je bio mentor.Sto gospodin Zoran Savanov otkriva sve kradje po opstini I zbog toga sto se bori protiv lopovluka to njima smeta u DS.Zato od Uzdinaca ima svu podrsku u svoju borbu protiv celnih elektricara iz opstine.Uzdinci su uz gospodina Savanova I zelimo mu da bude jos nervozniji I da ima jos vecu podrsku nas rumuna,jel bez njega u opstini ni struju necemo imati I to pored toliko strucnih elektricara |
| | | boemi Guest
| Subject: uzdin Sun 15 Sep 2013 - 20:27 | |
| Gospodin Zoran Savanov je nervozan I zbog toga sto nece biti mesta za sve demokrate iz opstine u zatvoru jel jos nije gotov novi zatvor sto se gradi u Pancevu.Zbog toga je Zyoran Savanov nervozan sto nece moci da udovolji demokrata za smestaj koji ih ceka.A to za podrsku u stranci to su price za malu decu koju ni demokrate ne veruju.Svi mesni odbori iz opstine su uz Predsednika Zorana Savanova I svi clanovi SNS iz Uzdina a ima ih trenutno oko 200 clanova daju svu podrsku Yoranu u borbi protiv lopovluka.Toliko o podrsci kojun ste izmislili ali narod u opstini vise ne naseda na vase jevtine price |
| | | baybay, Guest
| Subject: Re: Спрема се смена Зорана Саванова-СНС Sun 15 Sep 2013 - 21:01 | |
| Јесте,процветаће Уздин кад Зоки Саванов и екипа дођу на власт :) Zbog kršenja pravilnika Serbianforum.info servisa -deo komentara je uklonjen! |
| | | uzdin Guest
| Subject: poruka Sun 15 Sep 2013 - 21:37 | |
| Al vise nece niko da krade kao demokrate I nece vise niko praviti cesme po tri puta skuplje od drugih |
| | | doktor Guest
| Subject: Re: Спрема се смена Зорана Саванова-СНС Mon 16 Sep 2013 - 14:19 | |
| A samo elektricari mogu u politici u opastini Kovacica |
| | | m.b Guest
| Subject: Re: Спрема се смена Зорана Саванова-СНС Mon 16 Sep 2013 - 15:08 | |
| savanov veruje milovanu brkiću a evo šta brkić piše u tabloidu
''Ovih dana dobijam svakodnevno pisma od opštinskih odbora Srpske napredne stranke. Svi me pitaj šta se to dešava, da nova vlast oprašta sve pljačke predhodne. Neke od njih tešim da ima nade, da se vlast priprema ... Ali, naprednjaci su nezadovoljni, lideri njihove partije su im sve sumnjiviji, o ministrima da i ne govorimo. Pitaju me, poimenično, za svakog svog u Vladi Srbije.
Imao sam prošle nedelje više poseta iz SNS-a i sa viših i sa nižih nivoa, i svi posetioci su časni ljudi.
Iz Kovačice trojica naprednjaka me, gledajuću u oči, pitaju da li je istina da su prodati. Pokazuju mi pismo predsednika opštinskog odbora stranke Zorana Savanova kojim on obaveštava članstvo da je postignut dogovor sa Vučićem da se sa žutima uđe u koaliciju i formira opštinska vlast u Kovačici. Pitaju me da li znam koliko je sadašnji, a i budući predsednik opštine Miroslav Krišan opljačakao evra itd''
moj komentar je-neki bi sa đavolom sklopili pakt samo da se dočepaju vlasti |
| | | ZUSKA Guest
| Subject: Re: Спрема се смена Зорана Саванова-СНС Wed 18 Sep 2013 - 10:53 | |
| Odakle vam to da ce biti smenjen Zoran Savanov.Da znate sad nece biti smenjen, smenu ce mu na kratko odloziti inspektgor Colic, posto treba da zavrse zajednicki zapocet posao. |
| | | smena Guest
| Subject: uzsin Fri 20 Sep 2013 - 12:04 | |
| Verovatno ce gospodina Savanova da smeni predsednik mesne kancelarije iz Uzdina da se ne bi otkrilo sta je ovaj sve kraduckao jel spisak je jako dugacak pocevsi od EKO CESME pa do kamen temeljac na kapeli,pa ravnanje seoskih puteva I jos puno toga sta je sve uradio I uzeo svoj procenat Da objasni gospodin IKA kako je potrosio 25 000 evra I sa kime u Uzdinu je potrosio te pare prilikom ravnanje puteva na njivama u Uzdinskom ataru.A da ne pricamo sta sve radi sa zadrugom ,to je druga prica.E to su ti ljudi koji zele smenu gospodina Savanova da mogu oni I dalje da otimaju sve iz nase opstine.To su ti demokrate koji zele smenu Savanova da bi oni I dalje radili I da kraduckaju na svakom koraku I u svakom selu u nasoj opstini |
| | | bb2 Guest
| Subject: Re: Спрема се смена Зорана Саванова-СНС Fri 20 Sep 2013 - 22:23 | |
| По мени добра идеја а ваша је воља да ли ћете је усвојити ,предлог је да се на сваком чланку отвори анкета и постави питање у зависности од теме питање за овде. да ли сте за то да српска напредна странка смени саванова са места председника општинског одбора Српске напредне странке из Ковачице |
| | | Noris Guest
| Subject: Re: Спрема се смена Зорана Саванова-СНС Fri 27 Sep 2013 - 14:31 | |
| Ma dajte ljudi da zavrsimo jednom sa Zoranom i sa Mirkom. Izacimo ih obojcu iz politike pa neka onda ravnaju svoje racune, ali ne vise preko nasih ledja. Muka mi je vise od njih i njihovih poltrona. |
| | | RTS Guest
| Subject: Re: Спрема се смена Зорана Саванова-СНС Sun 29 Sep 2013 - 20:22 | |
| nedelja, 29. sep 2013, 17:14 -> 19:11-RTS Srpska napredna stranka u toku naredne sedmice smeniće lokalne funkcionere koji nisu dobro radili, izjavio je predsednik Izvršnog odbora stranke Radomir Nikolić.
gospoda uzdin i boemi su,nadam se zadovoljni ovom vešću |
| | | bb2 Guest
| Subject: Re: Спрема се смена Зорана Саванова-СНС Tue 1 Oct 2013 - 19:17 | |
| САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ Српска напредна странка одржала је данас, 29.09.2013. године, скуп функционера локалне самоуправе из редова напредњака. На састанку у Крушевцу, СНС је почела са анализом рада градоначелника, председника општина, председника скупштина општина, директора локалних јавних предузећа и других функционера.
У складу са системом одговорности и пролазног времена, које је у политички живот увела Српска напредна странка, оцењиваћемо досадашње резултате сваког понаособ, и заменити све оне који нису добро радили према очекивањима Странке.
Свесни смо да смо затекли лоше стање у локалним самоуправама, али да морамо, без обзира на то, учинити максималан напор како би граћани широм Србије живели достојанствено, и како би покренули општине, као основни мотор развоја Србије.
СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ
СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ |
| | | Zoran S. Guest
| Subject: LOPOVE HAPSE,ZAR NE!? Fri 1 Nov 2013 - 21:40 | |
| Krišana su uhapsili,zar ne? Još da me moji smene!?
Ali,ja i dalje nastavljam sa čišćenjem,i velikim spremanjem po Opštini,po mesnim zajednicama,svim institucijama koje su u nadležnosti Opštine,kada se i poslednji lopov nađe iza rešetaka,u društvu Krišana,neka me moji smene!
A dotle,Boga mi,znam da Vas je strah,pa se pitate,ko je sledeći? Krišana su uhapsili,zar ne!? LOPOVE HAPSE,ZAR NE!? |
| | | smena Guest
| Subject: lopova Tue 5 Nov 2013 - 16:52 | |
| Hoce ovi demokrate da smenjuju gospodina Savanova jel sta im je on sve rekao na Skupstinu opstine izgleda da je sve tacno,ko god je krao ima da se pridruzi krisanu a ovi se usrali jel pocela metla da radi.Neznam samo da li ce ovi uspeti da ga smene pre nego st se pridruzuju njihovom mentoru u pritvoru,izgleda da je pocela cistka u opstini,zato su demokrate nervozne.A ovaj savanov svasta im je rekao I izgleda da djavo je dosao po svoje |
| | | jan.p Guest
| Subject: Re: Спрема се смена Зорана Саванова-СНС Wed 6 Nov 2013 - 18:55 | |
| cirkus |
| | | gudbaj Guest
| Subject: Re: Спрема се смена Зорана Саванова-СНС Thu 12 Dec 2013 - 10:35 | |
| Да ли ће Саванов преживети овај викенд,по свему судећи ДА (нажалост),Врх СНС-а смењује неспособне овог викенда али само крупније зверке да би се задовољила јавност,Саванов је за већину анонимус на политичкој сцени тако да би његова евентуална смена можда изазвала контрапродуктивне реакције (пример:смењују се локални потрчци а крупне зверке остају на трону),видећемо,крајњи рок за добре вести је недеља,касно увече.! |
| | | Deda Mraz Guest
| Subject: Re: Спрема се смена Зорана Саванова-СНС Thu 12 Dec 2013 - 23:53 | |
| Alo,ŽUTI, vas je baš uhvatila panika,kad vam je slamka spasa, smena g-dina Savanova,još kad bi se vi pitali u SNS-u,i kad bi vi kadrirali,ne daj bože. imali bi vaš rejting,koji vrtoglavo pada ispod cenzusa,strašno i žalosno. Ako hoćete da vam se ispuni ta prevelika želja,napišite pismo Deda Mrazu, možda vam se desi bar nešto lepo,ali sumnjam u to,pošto uopšte niste bili dobri ove godine,mnogo ste ga razočarali i obrukali. |
| | | DedaBeda Guest
| Subject: Re: Спрема се смена Зорана Саванова-СНС Wed 18 Dec 2013 - 19:33 | |
| Саванов се радује, СНС смењује функционере из Општина Жабаљ, Жагубица, Бољевац, Љиг, Ивањица, Врање, Бела црква, Жипиште, Ваљева, Врачар.
|
| | | tuga Guest
| Subject: mraz Wed 18 Dec 2013 - 19:48 | |
| Izgleda da nije dosao Deda Mraz kod demokrata u Kovacici, djaba vi hocete smenu Savanova kod naprednjka,ove godine niste bili poslusni pa deda mraz vas zaobisao Samo napred ZORANE , gradjani opstine Kovacica vas podravaju u vasoj borbi protiv lopova Kao sto Vucic smeta puno njima u zemlji , tako I Savanov smeta demokratama u Kovacici,zajedno se bore protiv lopova,samo napred SNS |
| | | DedaBeda Guest
| Subject: Re: Спрема се смена Зорана Саванова-СНС Wed 18 Dec 2013 - 19:56 | |
| Наредни избори су крај за Саванова,врх странке очекује победу а Саванов није способан да то спроведе у дело,покушава он ал не иде...није народ глуп
|
| | | ŽUTOkljunac Guest
| Subject: POBEDA! Wed 18 Dec 2013 - 20:38 | |
| ŽUTOkljuncima je još jedino uteha da se teše,svesni su da gube na svim nivoima,u pravu ste,NAROD NIJE VIŠE GLUP! Savanov i sns će Vas rasture!Rasturačina ŽUTOkljunaca! |
| | | M.J Guest
| Subject: Re: Спрема се смена Зорана Саванова-СНС Thu 19 Dec 2013 - 8:25 | |
| Citat/DedaBeda-Саванов се радује, СНС смењује функционере из Општина Жабаљ, Жагубица, Бољевац, Љиг, Ивањица, Врање, Бела црква, Жипиште, Ваљева, Врачар.
Ovo je samo delimicno tacno,iz gore nabrojanih opstina SNS ne smenjuje funkcionere vec izlazi iz vlasti ,a imena oko sto funkcionera stranke,lokalnih i mesnih lidera i direktora javnih preduzeca jos nisu saopstena,nisu javno ali vecina je licno obavestena,pozdrav, |
| | | Vasilije Guest
| Subject: Re: Спрема се смена Зорана Саванова-СНС Thu 19 Dec 2013 - 9:20 | |
| Хахха, растуриће се напредњаци и у **** ако треба да дођу до толико им жељних фотеља у општини...Хахахаха Какви сте паћеници... па 70% ових коментара даје једна особа... ставићу само иницијале З.С... Ови остали што пишу за СНС су мало полуписмени и тако то...
А народ је глупљи (наивнији) него што је био за време Слобе... |
| | | sprema se smena savanova Guest
| Subject: za vasu Thu 19 Dec 2013 - 9:50 | |
| Nemoj vaso tako da samo jedna osoba pise na ovom forumu,znamo mi cime se vi bavite,narod iz opstine nece vise vas demokrate da vas vide vise ni vas a ni lopova od Krisana.Vaso nemoj potceniti ljude I narod , vasi ne znaju ni komp.da upale a znaju da kradu I to jako dobro,e vidis vaso to je ono sto vas boli ,nema vise kradje u buduce ,nema vise demokrata ,e sada to sto je Savanov poceo ovu borbu protiv lopova to je nesto drugo Vaso ,nije opstina vasa dedovina , opstina pripada gradjanima , narod vas nece vise . Sad da li je Zoran,kurta ili murta bitno je samo da ne budete vise vi DS sa onim cirkusantom iz zatvora, e to je narodu bitno moj Vaso |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Спрема се смена Зорана Саванова-СНС | |
| |
| | | | Спрема се смена Зорана Саванова-СНС | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |