|
| ZAŠTITNIK MIROSLAVA KRIŠANA II PUT | |
| | Author | Message |
---|
Zoran S. Guest
| Subject: ZAŠTITNIK MIROSLAVA KRIŠANA II PUT Tue 17 Sep 2013 - 10:11 | |
| Poštovani Administratore, ovog foruma,ako ste ukinuli-uklonili preneti tekst iz belocrkvanskih novina,sve komentare koji su proistekli iz tog teksta,po pravilima iz Pravilnika Serbianforum.info servisa,trebalo je ukinuti-ukloniti,ali poenta nije u tome,već ko je izdao NAREDBU da se preneti tekst ukloni,i da ostanu komentari koji isključivo vređaju moju ličnost i moje porodično okruženje. OVAJ FORUM JE BIO OK.,ali nažalost moram da konstatujem da ga,na osnovu poslednjih događanja,uređuje POLICIJA I KRIMINALCI,to ste Vi dopustili. U prenetom tekstu: ZAŠTITNIK MIROSLAVA KRIŠANA (ovo je bio moj komentar i tekst,gde nema nikakvih optužbi drugih osoba za počinjeno krivično delo,gde je tu vređanje,nepristojan govor-nepristojno pisanje teksta,a nema ni rasne,ni nacionalne mržnje).Ovo su tekstovi s autorskim pravom,jer se ja potpisujem svojim vlastitim imenom i prezimenom,te ja lično odgovaram za njih,oni ne podležu nikakvom administrativnom ili registracionom postupku,ovim tekstovima se ne štiti ideja,nego delo koje je izražaj ideje ljudskog uma,bez obzira na vrstu ili kvalitet izražaja,a to se ističe kroz čitav tekst. SMENA(hapšenje) NAČELNIKA POLICISKE UPRAVE PANČEVO Monday, 09 September 2013 10:04 http://www.belocrkvanskenovosti.info/ Kako ekskluzivno saznajemo narednih dana očekuje se smena načelnika PU Pančevo Zvezdana Radojkovića.(Na ovom forumu ste dozvolili da se objave više ekskluzivnih saznanja,u vezi mene,a koja Vi niste u mogućnosti da proverite,zašto je ovo protiv Pravila.) Shvatam da imate problema,i da na Vas vrše pritisak,neformalne interesne grupe,ali zato dopuštate da vređaju mene i moju porodicu,iznoseći neistine,njihove bolesne insinuacije,učestvujete u tome,sve radi zaštite lika i dela,rukovodioca lokalne policije,JANKA MIHALJA,i propalog lokalnog političara,razasute i rasturene Demokratske stranke,MIROSLAVA KRIŠANA,ogrezlog u kriminalu(po izveštaju Višeg javnog Tužilaštva iz Pančeva). Dalje,sam tekst,koji ste izbrisali-uklonili po nalogu POLICIJE I KRIMINALACA,je izvorni tekst,već,objavljen široj javnosti,te u slučaju kada se objavljuje ili poziva na određeni tekst,onda je dopušteno doslovno navođenje odlomaka,ili teksta u celini,a koje je na zakonit način postalo pristupačno javnosti(objavljivanjem u dnevnim novinama,publikaciji i sl.,)a gde sam ja objavio i izvor objavljenog teksta. Na ovom forumu,u mom slučaju,bilo je takvih komentara,koji su vređali,psovali,izražavali nekulturu i nepristojnost,niste ih uklonili,niti sam se ja osvrtao na njih. Razumem Vas,niste se ni Vi,još uvek,privikli,da nema više jednoumlja,straha,mislite da Demokradisti još uvek vladaju,pa im,na sve njihove zahteve,i dalje,spontano,rutinski,ispunjavate želje,podilazite im. Samo jedno zahtevam,kako prema meni,tako i prema drugima,preispitajte sve teme,i nemojte dozvoliti da Vam forum uređuju POLICIJA I DEMOKRATSKI KRIMINALCI. |
| | | info.forum+
| Subject: Re: ZAŠTITNIK MIROSLAVA KRIŠANA II PUT Wed 18 Sep 2013 - 15:13 | |
| - Zoran S. wrote:
- Poštovani Administratore,
ovog foruma,ako ste ukinuli-uklonili preneti tekst iz belocrkvanskih novina,sve komentare koji su proistekli iz tog teksta,po pravilima iz Pravilnika Serbianforum.info servisa,trebalo je ukinuti-ukloniti,ali poenta nije u tome,već ko je izdao NAREDBU da se preneti tekst ukloni....
Original tekst se može videti OVDE ,i bitno se razlikuje od onog koji je uklonjen,a koji je bio preradjen sa vaše strane. - Zoran S. wrote:
- .....,i da ostanu komentari koji isključivo vređaju moju ličnost i moje porodično okruženje.
Svi komentari ili delovi istih koji su protiv pravila biće uklonjeni - Zoran S. wrote:
- OVAJ FORUM JE BIO OK.,ali nažalost moram da konstatujem da ga,na osnovu poslednjih događanja,uređuje POLICIJA I KRIMINALCI,to ste Vi dopustili.
Ja sam jedan od dva urednika,po vama 'kriminalac',nazivati bilo koga kriminalcem je protiv pravila foruma. - Zoran S. wrote:
- U prenetom tekstu: ZAŠTITNIK MIROSLAVA KRIŠANA (ovo je bio moj komentar i tekst,gde nema nikakvih optužbi drugih osoba za počinjeno krivično delo,gde je tu vređanje,nepristojan govor-nepristojno pisanje teksta,a nema ni rasne,ni nacionalne mržnje).
Dezimformacija! - Zoran S. wrote:
- Ovo su tekstovi s autorskim pravom,jer se ja potpisujem svojim vlastitim imenom i prezimenom,te ja lično odgovaram za njih,oni ne podležu nikakvom administrativnom ili registracionom postupku,ovim tekstovima se ne štiti ideja,nego delo koje je izražaj ideje ljudskog uma,bez obzira na vrstu ili kvalitet izražaja,a to se ističe kroz čitav tekst.
Očigledno je da ne poznajete dovoljno zakon o informisanju ili je nešto drugo u pitanju!?
Predrag Popović-novinar ''U Osnovnom sudu u Pančevu vodi se spor protiv mene zbog objavljenog teksta u kome su iznete izjave jednog člana Srpske napredne stranke...
...taj 'jedan član' je Zoran Savanov - Zoran S. wrote:
- Shvatam da imate problema,i da na Vas vrše pritisak,neformalne interesne grupe,
Nemamo problema,pritisaka je bilo i biće,i ova vaša tema je jedna vrata pritiska.... - Zoran S. wrote:
- ali zato dopuštate da vređaju mene i moju porodicu,iznoseći neistine,njihove bolesne insinuacije
Proverićemo,možda nam je nešto promaklo - Zoran S. wrote:
- učestvujete u tome,sve radi zaštite lika i dela,rukovodioca lokalne policije,JANKA MIHALJA,
Dezimformacija - Zoran S. wrote:
- ,i propalog lokalnog političara,razasute i rasturene Demokratske stranke,MIROSLAVA KRIŠANA,ogrezlog u kriminalu(po izveštaju Višeg javnog Tužilaštva iz Pančeva).
Dezimformacija i kršenje pravila foruma - Zoran S. wrote:
- Dalje,sam tekst,koji ste izbrisali-uklonili po nalogu POLICIJE I KRIMINALACA,je izvorni tekst
Dezimformacija,tekst koji je uklonjen je preradjen sa vaše strane i sve je samo ne 'izvorni tekst'. Nije uklonjen po ničijem nalogu sa strane. - Zoran S. wrote:
- već,objavljen široj javnosti,te u slučaju kada se objavljuje ili poziva na određeni tekst,onda je dopušteno doslovno navođenje odlomaka,ili teksta u celini,a koje je na zakonit način postalo pristupačno javnosti(objavljivanjem u dnevnim novinama,publikaciji i sl.,)a gde sam ja objavio i izvor objavljenog teksta.
Za neupućene-'šira javnost' je list 'Tabloid' Da ste se pridržavali pravila foruma i ovog što ste naveli,tekst možda ne bi bio uklonjen. - Zoran S. wrote:
- Na ovom forumu,u mom slučaju,bilo je takvih komentara,koji su vređali,psovali,niste ih uklonili,niti sam se ja osvrtao na njih.
Dezimformacija - Zoran S. wrote:
- Razumem Vas,niste se ni Vi,još uvek,privikli,da nema više jednoumlja,straha,mislite da Demokradisti još uvek vladaju,pa im,na sve njihove zahteve,i dalje,spontano,rutinski,ispunjavate želje,podilazite im.
Ovo je uvreda za mene lično,ne kao moderatora ovog foruma,a podilazimo im tako što redovno izveštavamo o istrazi u slučaju 'relax' - Zoran S. wrote:
- Samo jedno zahtevam,kako prema meni,tako i prema drugima,preispitajte sve teme,i nemojte dozvoliti da Vam forum uređuju POLICIJA I DEMOKRATSKI KRIMINALCI.
Naravno,hvala na savetu. Administrator i moderator ovog foruma nisu vidoviti,tako da mi nemožemo znati ko stoji iza nadimka kojim se posetioci potpisuju prilikom ostavljanja komentara. NEregistrovani posetioci foruma koji napišu komentar,nemaju prava žalbe ukoliko im je isti uklonjen ili delimično izmenjen,moderatori nisu dužni da objašnjavaju razlog uklanjanja ili izmene teksta!
SLUČAJ ZATVOREN | |
| | | | ZAŠTITNIK MIROSLAVA KRIŠANA II PUT | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |