Forum Padina
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Padina

HomeHome  Latest imagesLatest images  Log in  Register  

JKP Uzdin

Go down 
AuthorMessage
lopov
Guest
Anonymous

JKP Uzdin Empty
PostSubject: JKP Uzdin   JKP Uzdin EmptyWed 6 Nov 2013 - 18:56

Direktor JKP iz uzdina gospodin Sabri pre pet godina kad se zaposlio u JKP biciklom je dosao na posao , a sada dolazi passatom od 14 000 evra plus sagradio novu kucu u selu ,renovirao komplet staru kucu I sve to od plate 30000din I 7lanaca zemlje kolko mu ima otac.Strasno, ja radim 40 lanaca I nemogu ni jedan dobar auto da kupim a ne I kucu da sagradim,strasno je to jel ljudi znaju sta je imao I sta ima sada.A tek predsednik mesne Zajednice Uzdina gospodin Todor zvani IKA PANCEA ovaj ni 100 evra nije imao u djepu a sada kupi kola ,poljoprivredno zemljiste ,cerci u miraz dao 10 000 evra itd....njega u selo ljudi ga zovu tajkun,.Strasno je to sta su bili I sta su sada ,zajedno sa krisanom svi koji su krali ,cekace ih mentor u hotelu
Back to top Go down
pitanje.
Guest
Anonymous

JKP Uzdin Empty
PostSubject: Re: JKP Uzdin   JKP Uzdin EmptyThu 7 Nov 2013 - 16:18

imas cetres lanaca zemlje i kriv ti neki lokalni dripac stoti nemoes da kupis kvalitetniji auto,ja bi reko da si ti nesposoban,izvini al tako je
Back to top Go down
lopov
Guest
Anonymous

JKP Uzdin Empty
PostSubject: JKP Uzdin   JKP Uzdin EmptyThu 7 Nov 2013 - 22:37

Ja supruga I dvoje dece sa cetrdeset lanaca zivimo normalno bez nekog luksuza,a director JKP iz Uzdina izdrzava I svoje dve sestre sa njihovim porodicama I plus kupi I gradi po selu ,izvini, trbalo ga je postaviti za ministra finansije kako on dobro ume sa parama I to sa platom I sedam lanaca zemlje,To se zove otimacina brate ako nisi znao
Back to top Go down
pitanje.
Guest
Anonymous

JKP Uzdin Empty
PostSubject: Re: JKP Uzdin   JKP Uzdin EmptyFri 6 Dec 2013 - 9:28

pitanje za gosodina lopova,da li ste podrzavali blokade puteva od strane paora ove godine po juznom banatu,dovoljno je da ili ne!
Back to top Go down
Sponsored content

JKP Uzdin Empty
PostSubject: Re: JKP Uzdin   JKP Uzdin Empty

Back to top Go down

JKP Uzdin
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-