|
| za budućnost naše dece | |
| | |
Author | Message |
---|
roditelj Guest
| Subject: za budućnost naše dece Wed 20 Nov 2013 - 19:11 | |
| Pitanje za Forum: Zašto je skinuto sa sajta, obaveštenje, da se i u našoj opštini građani organizuju da iznesu u javnost sve poznate činjenice u vezi preprodaje droge i aktera ovih dešavanja,i ujedno poziv svima koji mogu da pomognu u otkrivanju dilera i njihovih saradnika? Kome smeta da se takve informacije obelodane,da se pojedinci stave na stub srama, kome smeta da se udružimo u borbi protiv uništavanje zdravlja i budućnosti naše dece? |
| | | Forum.
| Subject: Re: za budućnost naše dece Wed 20 Nov 2013 - 20:11 | |
| Obrisano na zahtev autora komentara! | |
| | | roditelj Guest
| Subject: Re: za budućnost naše dece Thu 21 Nov 2013 - 0:53 | |
| Prihvatam ako je to lični zahtev autora komentara,ali treba istrajati u ovakvim akcijama,i podržati sve koji su spremni da se suprotstave zlu,koje vreba na svakom koraku,zarad nekih viših ciljeva.Zahvaljujem na odgovoru. |
| | | aco-26210 Guest
| Subject: Re: za budućnost naše dece Tue 3 Dec 2013 - 12:28 | |
| voleo bi da procitam sta je sa akcijom.zasto se odustalo i zasto je obrisano ? |
| | | gost- Guest
| Subject: Re: za budućnost naše dece Thu 5 Dec 2013 - 14:24 | |
| ima li zainteresovanih da se ideja sprovede u DELO ? |
| | | Zoran S. Guest
| Subject: Borba protiv narkomanije Thu 5 Dec 2013 - 23:18 | |
| Da ima onih koji će se priključiti u borbi protiv dilera narkotika? Ja sam uvek spreman za takvu vrstu borbe,borbe protiv kriminala i korupcije.Sada kada bih Vam poređao imena narko-bosova,Vi bi ste se,ili neko drugi, ljutili na mene,jer su svi,do jednog,članovi Demokratske stranke. Kako je to moguće? Za njih zna policija,radili su ih,neke čak i hapsili,ali zašto nisu procesuirani,moguće je da im je nađena količina''za njihovu ličnu upotrebu'',sklanjali su količinu,jer im je uvek neko dojavljivao.Mnogo je zla nastalo za ovih 12-13 godina.Zajedno se treba organizovati,po svim Mesnim zajednicama u borbi protiv ovoga zla.Ovoj borbi ne sme biti otpora.Policija nije u stanju da baš uvek reaguje i da bude na svakom mestu,ali ozbiljnim pristupom i organizacijom operativnog rada na terenu može se suzbiti ova vrsta kriminala.Do sada naša lokalna policija to nije bila u mogućnosti da sprovede,jer nije imala načelnika,komandir je komandir. |
| | | Zoran S. Guest
| Subject: DILERI U KOVAČICI!!!!! Fri 6 Dec 2013 - 20:06 | |
| http://www.telegraf.rs/vesti/894502-akcija-grom-po-nalogu-vucica-hapsenje-vise-stotina-narkodileraJuče sam Vam napisao da ima onih koji će se boriti protiv narko dilera,pa i ovde u Kovačici,videli ste jutrašnju akciju,zato me slobodno kontaktirajte za bilo koje informacije koje posedujete protiv ove vrste organizovanog kriminala,kao i u vezi saznanja bilo kog kriminala.Vaš identitet neću otkriti nikome,a Vi znate moj. Vidite da se jedino mi usuđujemo suprotstaviti organizovanom kriminalu,zato ''im'' smetamo i zato se udružuju,štiteći sebe i druge lopove u sveopštem kriminalu. U Opštini Kovačica udruženi su LOPOVI SA LOPOVIMA,to Vam pouzdano tvrdim,znaju da im je ovo među poslednjim trzajevima,samo su produžili svoju agoniju,i samo će povući sa sobom više lopova,neka. Mi,Naprednjaci,imamo osmišljen Program borbe protiv organizovanog kriminala i korupcije,protiv narko-dilera u Opštini Kovačica,mogu oni da na sav glas,ili tanani glasić Bojana -Bokija Pajtića,viču,kako nisu LOPOVI,činjenice govore drugo,i još će biti takvih činjenica. U borbi protiv kriminala i korupcije svim građanima stojim na raspolaganju,kao i Srpska napredna stranka u celini. |
| | | THEND Guest
| Subject: Re: za budućnost naše dece Fri 6 Dec 2013 - 22:01 | |
| u akciji grom uhapšenih u opštini kovačica komada 0 ,sada roditelji mogu mirno da spavaju! |
| | | Zoran S. Guest
| Subject: NARKO - DILERI U KOVAČICI! Fri 6 Dec 2013 - 22:36 | |
| Postavljamo otvoreno pitanje načelniku PU Pančevo,Zvezdanu Radojkoviću: Da li su narko - dileri u Pančevu uhapšeni? Komandiru PS Kovačica,Jane Mihalju: Zašto u Kovačici nije bilo hapšenja narko - dilera? Ko i dalje štiti kriminalce? Odgovorite na pitanja,Vi ste tu da štitite građane! Ova tema nije postavljena da se tamo ''neki stranački usranko'' prepucava sa ostalima koji komentarišu,pozitivno,ovu akciju,već da se svi uključimo u razotkrivanju najveće pošasti ovog doba. Učestvujte,ohrabrite ostale u borbi protiv onih koji uništavaju budućnost naše dece. |
| | | tomasik Guest
| Subject: Re: za budućnost naše dece Sat 7 Dec 2013 - 6:23 | |
| svaka cast gospodine savanov,imate punu podrsku od mene i moje porodice |
| | | Njegos Guest
| Subject: Re: za budućnost naše dece Sun 8 Dec 2013 - 0:00 | |
| a P***c sto prodaje heroin u Debeljaci, nikom nista? pravda je slepa |
| | | ISTINA+ Guest
| Subject: Re: za budućnost naše dece Mon 9 Dec 2013 - 8:57 | |
| |
| | | `sns Guest
| Subject: napred Tue 10 Dec 2013 - 16:33 | |
| Samo napred naprednjaci, odzvonilo im je ,imate totalnu podrsku gradjana Kovacice u vasoj borbi protiv korupcije,kriminala,lopovluka I dilera I bilo kog oblika kriminala .Dosta je bilo ovih kriminalaca I lopova u nasoj opstini ,napred SNS I puna podrska Vucicu u borbi protiv kriminala,Napred SNS |
| | | istina Guest
| Subject: Re: za budućnost naše dece Tue 10 Dec 2013 - 18:56 | |
| Mene baš zanima, koji retard može da se raduje navodnom neuspehu akcije GROM,da veruje hrvatskim "dobronamernim" vestima,a naročito BLICU,ako možda nije i sam diler ili je on "ulični potrčko",koji rastura deci tu pošast današnjice. PS. Ne kopiraj mi nick, nisi ga ni približno zaslužan! |
| | | Pravda za Z. Savanova >D Guest
| Subject: Za gospodina Savanova Thu 12 Dec 2013 - 15:42 | |
| Pa gospodine (što bi rekao presvetli spasitelj Vučić) Savanov ko ste vi da se Vama ljudi javaljaju i prijavljuju ko je krimincalac ili diler, i daćete to vi rešiti... zar vi to imate zakon u svojim rukama pa možete da rešavate takve stvari????? Ili pak imate jake kontakte u Državnoj bezbednosti i policiji (gospodin Korenj koji je dugo vremena radio u SUPU u Pančevu sada u penziji) koja vas štiti sve ove godine da Vas ne uhapse (kontakti su naravno još od vremena kada ste učestvovali i čuvali Debeljaču naoružani do zuba, jeli od nesrećnih mađara i izbleglica koji su bežali od vaše branilačke politike)
Nego da se vratim u prvobitnom postu. Vi gospodine Savanov vrlo lako možete saznati ko diluje drogu po Debeljači i ko po Debeljači i Padini krade, naprimer tako što ćete pitati vaše sinove pošto verujem da 100% znaju ko je to pošto su im ti ljudi bliski prijatelji a verovatno Vam dolaze i u kuću pa ćaskate sa njima...
Tako da vaša priča oko borbe protiv korupcije i kriminala nije ništa drugo do demagogija koju koristite da opčinite narodne mase... Od kada je vaša SNS na vlasti u Srbiji osim najava i par Hapšenja nevinih ljudi (ili ljudi koji su krivi ali ne mozete im ništa dosuditi pošto ste od 1995-2000 sarađivali sa njima). nije videla ništa. Tako da zaključak ove akcije Grom koju u svakom slučaju podržavam jeste taj da ste pohapsili decu po ulicama koja su se navukla na drogu i da bi mogli da pokriju svoju naviku prodaju drogu na ulici stoga i 5 grama u Beogradu...
|
| | | Zoran S. Guest
| Subject: Budućnost naše dece je u našim rukama! Mon 16 Dec 2013 - 0:05 | |
| Žuti na žutom!? Žalosno je da se ovaj G-din bavi mojim likom,sav je žalostan.Moja ponuda je bila,u smislu,ako moram da Vam nacrtam,da ja smem,kao i moja Stranka,da se suprotstavimo narko dilerima,pa ako se izvorni pokretač ove teme,naprasno povukao,ja sam se na pitanje:da li ima nekoga ko sme da se suprotstavi,javio,da ja to smem.Ništa više.Pretpostavljam ko je autor teksta,ali mi on nije zanimljiv,marginalna ličnost,kursadžija,u odnosu na moju plemenitost,ponuđenu građanima koji su u problemu,i u strahu od Demokratske stranke,jer je među njima najveći broj narko dilera.I dalje Vas pozivam da,ako ne smete to učiniti kod policije,prijavite mi bilo koji događaj,ja ću prijavu proslediti državnim organima. Ja sam spreman da i sa Vama razgovaram,lice u lice,ali Vi se krijete iza tamo nekog pseudonima,ja sam u nepovoljnijem položaju,Vi mene poznajete,a Vi se krijete,kao mali miš.Izađite iz rupe da se zajedno suprotstavimo ljudima koji diluju drogu.Zar Vas to ne brine?Vi podržavate dilere droge? I opet,smatram,da ste i Vi korisnik,ili diler,pa se krijete.Žuti na žutom,uličnim žargonom.Zar ste i Vi u tome? |
| Subject: Re: za budućnost naše dece Mon 16 Dec 2013 - 15:44 | |
| Gospodine Savanov, ja sam za razliku od vas potpuno anonimna osoba, što bi se reklo obična (ne moram da otkrivam identitet) dok ste vi javna ličnost ili političar (na ovome što se piše ovde gradite priču) i lopov (to ćemo još dokazati). Tako da to je ta razlika između mene i Vas, ljudi zaslužuju da znaju malo istine i o vama i o vašim postupcima. Vaša PONUDA!!! je bila tačno to što je napisano, radite kao doušnik sa dosta jakim kontaktima u policiji i tajnoj policiji pa iz tog prostog razloga ne bih da otkrivam svoj identitet jer bi me to dovelo u nezavidan položaj, neka sam ja mišić a vi slon. I na koji način Vi to smete da se suprostavite, kome?????!!!! Videli smo kako su se vaši sinovi suprostavili čoveku koji je navodno krao bakar, na kraju ispalo krao za njih i prevario ih pa su oni jelte uzeli pravdu u svoje ruke (iver nepada daleko od klade) što se po Vašim postovima može videti pa bi vi da uradite isto, imate takvu istoriju... I što bi neko slao prijavu Vama i tako u suštini izdao svoj identitet kada može anonimno da prosledi prijavu policiji koja je dužna da je ispita, nije valjda zato što želite da iskusite moć u Vašim rukama kao i vaši naslednici, ili da prodajete malo demagogije žiteljima ove mirne opštine... Što se tiče dilera napisan je u mom prethodnom postu zaključak o tome šta ko diluje, tako da će pre biti da su to vaši poklonici, eto kako dobro znate žargonski ulični jezik, neko vas je to morao naučiti. A o vašoj plemenitosti ne bi da pričam pošto ona ne postoji... postoji samo želja za vlašću na bilo koji način i bilo kojim sredstvima kao što ste to ranije činili dok ste bili veeeeeeeliki radikal, pa ste sada zamenili igru (presvukli jagnjeće runo preko lica lisice) samo zato da bi došli na vlast... eto to je vaša plemenitost...
P.S a da najbolji odgovor je dao ovaj čovek što sebe naziva nepismenim i ne zna gde treba da klikne da bi dao odgovor na post ili je to možda bilo ciljano da se ljudima skrene pažnja sa ove naše male diskusije... dotični gospodin razume samo priču hemijskih tehničara... |
| | | pravda Guest
| Subject: droga Tue 17 Dec 2013 - 9:50 | |
| Gospodinu koji zna da komentarise zasto ljudi se javljaju gosp.Savanovu zato sto ljudi u nasoj opstini vise ne znaju kome da se javljaju kad im gospoda iz vlasti traze pare za zaposlenje ili za bilo koju sitnicu.Ljudi jednostavno ne znaju kome sve da se obrati jer nemaju poverenja u nase institucije I videli su koja je korupcija u nasoj opstini,ljudi jednostavno nemaju vise poverenja,a to sto se nasi gradjani opstine kovacica javljaju gos.Savanovu I prijavljuju svaki vid korupcije skojim su se sreli sa nasim direktorima I sa nasim politicarima to verovatno ima zasluge gosp.Aleksandar Vucic sto se bori protiv kriminala ,korupcije I lopovluka u celoj zemlji pa se zato ljudi javljau .Sta da radimo kad su ljudi nase opstine videli da su nam bande oko Krisana unistili opstinu 12 god.Ljudi su prepoznali politiku SNS I gosp.Vucica I zato se ljudi njima javljaju u borbi protiv svaki vid korupcije.A vi gospodine sto sebe nazivate misic necete valjda vama da se javjaju lli korumpiranoj policiji pa posle da im oni dojavljaju da se neko zali na njih.Vi mislite da je nas narod toliko naivan da ne zna sta se desavalo kod nas za svih ovih godina sa DS na vlast,nemojte da vredjate inteligenciju nasih gradjana , nemojte molim vas jer sada ljudi imaju alternative.nisu krivi ni Savanov a ni Vucic u svojoj borbi ,krivi su ljudi koji su doveli do toga da se vise ne veruje nasim institucijama jer 12 godin morate priznati nije malo I pokradeno je sve , ama bas sve.Bez ljutnje gospodine ,Vucic I Svavanov ne prastaju nijednom lopovu a to ljudi znaju I to vama smeta |
| | | smesno Guest
| Subject: vreme Tue 17 Dec 2013 - 9:57 | |
| Pa necete valjda lopova lopovima da se prijavljuje,ovaj bas zna da vredja gradjane opstine Kovacica,Misli da smo mi budale ,toliko su niski ovi palli da ni ne znaju vise da pisu , tto ja jasan znak da su gotovi. |
| Subject: Re: za budućnost naše dece Tue 17 Dec 2013 - 11:52 | |
| Heheh, al su me nasmejali ovo dvoje, ili jedan iz Uzdina. Pa ljudi nemaju poverenje u institucije baš zbog takvih kao što je gosn Savanov koji uzima stvari u svoje ruke i rešava ih bez toga da se neko nešto pita a lično je učestvovao u urušavanju tih institucija... Istorijski gledano gospodin Savanov bi da živi kao u vreme feudalizma... a i vi očigledno sa njime... A o istorijskoj borbi protiv korupcije koja se svodi na hapšenje neistomišljenika i stavljanja medijske blokade na bilo koji vid informacija koji ne veliča presvetlog nam spasitelja Vučića koji je za vreme vladavine Slobodana Miloševića ne tako davne 1998. godine bio ministar informisanja i koji je svojim zakonom i delovanjem ugasio slobodne novine „Dnevni telegraf” i „Evropljanin”... Hahah o čemu mi pričamo ovde pa čovek vodi istu demagogiju kao i vi... mlaćenjem prazne slame i krivljenjem drugih za svoju nesposobnost... A to da li je neko lopov ili ne i da li se nešto pokralo mogu da presude samo sudovi i tužilaštvo, eto sada je SNS (srpska radikalna stranka) na vlasti (polako već 2 godine) pa imaju sve konce u rukama neka dokažu. Nemojte mi tu sad zamlaćivati da su sudovi korumpirani itd... ako već od lokalnih lidera SNSa niko nema kontakte u pravosuđu onda je barem ministar pravde iz SNSa pa nek reši stvar korupcije posle 2 godine... A vi se malo okrenite oko sebe i vidite šta Vam je čovek naobećavao već i šta će čovek njegovog rezona da ispuni (sad kada smo ga malo bolje upoznali)... Nego od čega živi gospodin Savanov sve ove godine? Ima i ovu nakandu od 30.000 dinara za mesto odbornika osim ostalog, ali gde zarađuje novac, jel se zapitao neko od vas??? P.S ako su već svi iz SNSa toliko pošteni otkud onda ovo... http://www.blic.rs/Vesti/Politika/350751/Ruke-uvis-ovo-je-predsednik-opstine-Stara-Pazova-Osudjivan-za-kradje-i-falsifikate-optuzen-za-sverc |
| | | ds Guest
| Subject: prevara Tue 17 Dec 2013 - 16:09 | |
| Gospodin hoce da kaze da elektricar odnosno krisan nije krao 12 god nego je uzeo, jer mu to dedovina .Gradjani nisu slepi , cela opstina zna ko je bio Krisan pre ulaska u politici ,stopirao je 2000 god do Beograda , a sada ,a,posle 12 god na vlasti I njihovih fantomskih projekata a, TATA se dobro obezbedio , e zbog takvih kao sto je krisan gosp.Savanov ima podrsku sve veceg broja ljudi u oppstini da ocistimo zajedno nasu opstinu od krisanove bande iz DS,a verovatno I vi ste gospodine misic deo te bande cim vam smeta ko se bori protiv korupcije .kriminala I lopovluka,jer samo lopov podrzava lopova,tako da ovaj process je neminovan koji je pokrenuo Vucic a I Savanov u nasoj opstini I to vas jako ziga .Smeta vama jer kad neko drugi uzme vlast u Kovacici ai SNS sto da ne tek tada ce gradjni opstine kovacica biti sokirani sta su nase demokrate sve gradili I pravili po selima.Ima nekoliko grdjevinskih ptojekata koji samo u njihovim papirima stoji da su gradili , a ono nista,a, mislite da ljudi nisu culi sta su oni sve radili , a, vama to smeta sto ce sve izaci na videlo a ne Savanov ,vucic ili neko iz Uzdina ,, da da to vama smeta sto ce sve iyaci na videlo vase gradnje I vase prevare . |
| Subject: Re: za budućnost naše dece Tue 17 Dec 2013 - 17:12 | |
| Gospodin ds, pravda, prevara, smesno iliti Zoran S. hoće da kaže da hemijski tehničar iliti Savanov Zoran se nije nakrao kad je razbucao Modu???? I odjednom nema odgovora sve sami pseudonimi, jel da gospodine Slon, uplašio vas je jedan mali mišić???
Ja sam zapravo za to da se proveri sve što je bilo građeno na papiru ili realno, da se jednom za svagda razčisti sa ovom naprednom demagogijom (sa tom gradnjom kako ste naveli nemam ništa) ni iz džepa ni u džep. I jesam za pravdu. Ja sam za to da se proveri imovinsko stanje Z. Savanova i njemu bliskih ljudi, ako smo svi pod ovim nebom isti mada s obzirom na prošlost g. Savanova i njegove stavove mislim da to nije slučaj.
Kako nemate komentar na prethodni post i link koji se nalazi u tom postu gospodine???? Pa o kakvoj vi to pravdi govorite i borbi protiv korupcije kad u svojim redovima imate kriminalce i to na visoko kotiranim pozicijama, ajde dajte odgovor jel zato što Vam je istaknut član kriminalac to svrstava veliku većinu članova SNSa u bandu lopova (u opštini Kovačica i Stara Pazova verovatno da). Prema vašim prethodnim postovima koje ste ovde napisali, ako za sve važe ista pravila onda ste i vi svi banda lopova prema tom linku u prethodnom postu. I naravno podržavate lopove prema vašim zaključcima...
Savanov nije u ovoj opštini pokrenuo ništa (niti će) samo je razbucao to čega se prihvatio (bez istrage) i koliko vidim vrlo rado bi preuzeo pravdu u svoje ruke i da bude i tužilac i sudija i izvršitelj kazne... pa da se opet iskoristi ona stara radikalska: sa dva sendviča slovaci a sa jednim mađari... I nemojte više smarati sa borbom protiv korupcije i Vučićem i Z. Savanovim i trange frange glupostima, narod je željan pravde zato što loše živi (Naravno zbog politike koju je vodio SPS, DSS i DS na REPUBLIČKOM nivou a ne LOKALNOM) a ne zbog vas naprednjaka i vašeg radikalnog uspeha. Vi samo vrlo vešto koristite tu priču u svoju korist a eto 2 godine prođe od kada ste na vlasti a napredka nigde, živi se sve gore i gore a po vašoj priči i ne znate ništa da radite samo da pljujete. Nemate drugog čoveka samo Vučića u stranci pa on mora da se pojavljuje svugde i u izbornoj trci za opštinu Odžaci, Kostolac, Voždovac kao da će on biti predsednik opštine tamo a u suštini to ispadne neki Savanov i ode opština u propast kao i Moda u Debeljači... To što veličate lik bivšeg radikala i čoveka sumnjivog morala, će nama normalnim ljudima a ne poltronima kao što ste vi obiti o glavu kad tad... isto kao i u prošlosti...
|
| | | Zoran S. Guest
| Subject: Tragično,a smešno od DS-a Wed 18 Dec 2013 - 11:37 | |
| Poštovani prijatelju,postajete smešni,ja se nikada nisam potpisivao tuđim imenom,Vi ste opsednuti Zoranom Savanovim,jer branite nešto što se ne može odbraniti.Promašili ste temu,ova tema je :''za budućnost naše dece'',protiv droge,ne vidim ni jedan valjani razlog da vam smeta građanska borba protiv dilera droge,i sprečavanje takvih.Osim ako i Vi niste u tome,a većina članova Demokratske stranke,opšte poznato,diluje drogu našoj deci.Prostota izvire iz Vas,mržnja naročito,veoma ste blizak Miroslavu Krišanu,jer se samo on tako ponaša.Zoran Savanov,odnosno ja,ne prolazi kroz krivičnu evidenciju u poslednjih 25 godina.Kratko ću Vam odgovoriti,i više se neću baviti,maloumnim predpostavkama,ja kao odbornik ne primam 30.000,00 dinara,namerno širite laži,jer i Vi to znate,svaki odbornik prima po 5.000,00 dinara mesečno,i to je uvela Demokratska stranka i LDP,Brantner - Ružić,mi smo glasali protiv uvođenja naknade.Modu Debeljaču sam ja spasao od Demokratske privatizacije,od temeljnog rušenja,kao što znate Stolarija,Parket-Novi Dom,srušila ga je Demokratska stranka,i Miro krišan,ne postoji fizički,do temelja srušeno,Šećerane za tri evra,potpisao prodaju Miroslav Krišan,Zadruge na teritoriji Opštine Kovačica,Građevinar Debeljača,Mlin Debeljača,itd..,Modu su blokirali Krišan i pokojni Kenjić,pet godina,to svi znaju,i istražni organi,i sudovi,radnici mode su svoja prava ostvarili na sudu,tužbom,sve se lako da proveriti,ja imam sa mojim sinovima dve porodične firme,mučimo se i od toga živimo.Da li znate da sam ja u opoziciji,a onaj koji je bio u poziciji,pokrao nas je i sada se nalazi u zatvoru,to je Vaš ''voljeni predsednik Demokratske stranke,Miroslav krišan''!Možda se primetili,da ga nije branio niko od visokih funkcionera stranke,Đilas i Pajtić su govorili o nama Naprednjacima,niko nije rekao da on ''nevin leži u zatvoru'',zašto?Pa,jasno je onima koji imaju razuma,i oni su u tom lopovluku.Nemojte se tako bedno ponašati vređajući čoveka,mene,i moje dostojanstvo.Vi se bavite javnim poslom,lažete da ste anonimus,možda bi Vam direktan razgovor samnom rasvsetio um,a te gluposti,sendviči,kojih nikada nije ni bilo,sada su ''degute'',jer sa ovom vlašću ulazimo u Evropu,pa onda oni gube svaki smisao.Moja imovinska karta je svima dostupna u katastru nepokretnosti,to je javni dokument,više puta je proveravana,i od Vas,i nadležnih organa.Maloumnost i zaslepljenost mržnjom prema političkim protivnicima,i neistomišljenicima,je svojstveno članovima Demokratske stranke,Liberalno demokratskoj partiji,jer,zamislite se,i razmislite,ako ste u mogućnosti,''ja,volim da prema đubretu ispadnem ČOVEK,tek toliko da shvati kolika je razlika između nas,mene-čoveka,i njega.'' Ja sam pozvao građane u borbu protiv droge na teritoriji naše Opštine,droge koju je Demokratska stranka uvela u našu Opštinu,to nije protivzakonito,kada ne može policija da se bori,mogu građani,samoorganizovanjem.S Vama višu neću da polemišem,osim u slučaju ako me pozovete,pa se izvinete,i popričamo,nemojte se plašiti,nemate razloga,ja Vam to obećavam,samo bez straha. Pozdrav,makar ko da ste,a meni ste znani.(Otvorio sam i novu tome:ŽUTI NA ŽUTOM!) |
| | | pritvor Guest
| Subject: kova Wed 18 Dec 2013 - 16:01 | |
| Vidi ,vidi , TATA iz pritvora pise na ovom sajtu, TATA zna kompijuter de koristi , I to iz pritvora |
| | | tatica Guest
| Subject: Mali žuti! Wed 18 Dec 2013 - 17:42 | |
| Upravu si sine,ti i neznaš ko ti je tata!A nezna ti ni mama! |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: za budućnost naše dece | |
| |
| | | | za budućnost naše dece | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |