Poooozivamo sve članove DS-a da nam se pridruže zato što smo mi SNS gomila nesposobnih ljuuuudiiiii...
Hahahah Zorane opet me nasmeja...
Jesi možda pročitao članak Vesne Pešić o tome ko izlazi u ovom trenutnku iz DSa...
DS se rasipa zato što ste potplatili Tadića nekom pozicijom posle izbora... zato što nemate kada pa će Vam ovi "pomoći" da napredujete. Tadića koji Vam je bio krvnički neprijatelj pre 2 godine... I sada pozivaš članove DS da se tebi priključe pa da li si ti normalan a i sada će sve u suštini biti na broju. Svi lopovi i profiteri koji žive 25 godina na državnim jaslicama (tu prvenstveno mislim na tvoje lidere), u jednoj stranci pa da vidimo dokle će Srbija dogurati...
- Jedina stranka na političkoj sceni Srbije,koja je prihvatila sve građane,bez obzira na prethodnu političku opredeljenost! wrote:
Da da tu si u pravu, u suštini je to SRS + ko zna kakvi diletanti i kvazi eksperti i preletači stranački koji nemaju nikakav motiv osim lični... a ova tvoja izjava govori sve o tebi i o tvojim liderskim i političkim motivima
Ajde Zorane može odgovor na pitanje. Zašto si prešao iz SRPSKE RADIKALNE STRANKE sa šubarom i kokardom na glavi u SRPSKU NAPREDNU STRANKU sa žutim zvezdicama na čelu... Šta te je to nateralo da promeniš mišljenje, tebe čoveka od 55 godina? Šta hoću da znaaaaam...
Pominješ ovde neki kriminalni dosije??? Koji članovi imaju kriminalni dosije? Navedi ih poimence...
Samo da napomenem kriminalni dosije imaju ljudi koji su osuđeni za neko krivično delo... da ne bude zablude posle...
E da a da tražimo tvoj kriminalni dosije iz policije možda šta kažeš na tu ideju?
Da da i ove režimske novine kurir baš dolikuju takvima kao što si ti Zorane... Oličenje poštenja, humanosti i lepote.... HEHE
Zoraneeee koji si na listi SNSa za Republički parlament?