Subject: Sastanak demokratske stranke u Padini Wed 12 Feb 2014 - 11:09
Padina:12.02.2014
Sastanak demokratske stranke u Padini
Na održanom sastanku Mesnog odbora Demokratske stranke Padina održanom u Domu kulture, prisustvovalo je više od 180 članova stranke. Sa prisutnima su razgovarali Miroslav Krišan, Laslo Vidač, Martin Zloh, Čedo Lukić i domaćin današnjeg sastanka Miroslav Đinja.
Subject: Sastanak pobednika Thu 13 Feb 2014 - 13:56
U naslovu mog posta stoji odgovor...
istina Guest
Subject: Re: Sastanak demokratske stranke u Padini Thu 13 Feb 2014 - 16:47
Koliko članova,toliko glasova...
Promene Guest
Subject: Pa nije baš... Fri 14 Feb 2014 - 10:38
Gledajući predizbornu kampanju i postignute (ništa nije urađeno) rezlutate stranaka koje su trenutno na vlasti... Ovo ne liči na izbore već opšti test inteligencije građana...
Idemo Žutaći
Subject: Re: Sastanak demokratske stranke u Padini Wed 12 Mar 2014 - 1:29
hahahahaa....više od 180 članova. pa dobro se vidi na prvoj slici. a od svih tamo jedino što vredi je zadnja slika!!! ovo sve otalo veliko - 0 -
Idemo Žutaći
Subject: Re: Sastanak demokratske stranke u Padini Wed 12 Mar 2014 - 1:34
Dali je to Vidačeva faca tužna sto vas je malo bilo, ili je tužan sto ste pukli kao ZVEČKA!!!!!!
Ninja Guest
Subject: Re: Sastanak demokratske stranke u Padini Sat 15 Mar 2014 - 1:34
Nije tuzan ne brini se, a i da je tuzan verovatno bi bio zbog toga sto se desava u ovoj drzavi
Ja Guest
Subject: Re: Sastanak demokratske stranke u Padini Wed 19 Mar 2014 - 17:00
Eeeee moje demokrate, ko je vas pobedio.... Mene bi bilo sramota da se pojavim na ulicu, a vi cete naci opet neko opravdanje. Stvarno imate veliki problem.
Idemo Žutaći
Subject: Re: Sastanak demokratske stranke u Padini Fri 21 Mar 2014 - 22:30
hahahahaha..da upravu si,tuzna mu,jer nema sta vise da se pokrade u ovoj drzavi,pa i razmislja u istom vremenu sta bi moglo. heheheheheh da,vidis kako ti znas.
Jano,. Guest
Subject: padina. Sat 10 May 2014 - 17:11
Ds nema 180 clanova u celoj opstini a ne u Padini , nekad su imali , ali sad ..............
Sponsored content
Subject: Re: Sastanak demokratske stranke u Padini