|
| Naprednjaci u razgovoru sa građanima Kovačice | |
| | Author | Message |
---|
Forum.
| Subject: Naprednjaci u razgovoru sa građanima Kovačice Sun 16 Feb 2014 - 20:39 | |
| izvor- SNS Kovačica-facebook"Glasamo za Vučića,i njemu verujemo,"rekla je, poznata slikarka naive,Zuzana Holubekova,iz Kovačice.
U subotu,15.februara 2014 godine,poslanički kandidat,Zoran Savanov,i aktivisti Mesnog odbora Kovačica,na kovačičkoj pijaci,u razgovoru sa građanima,dobili poverenje preko 200 građana,koji su izrazili želju da na predstojećim izborima,glasaju za Aleksandra Vučića,i njegove Naprednjake.
Zahtevali su,nastavak nemilosrdne borbe protiv kriminala i korupcije,u svim segmentima društva,a naročito u našoj opštini Kovačica,koja je,kako građani kažu,"evo vidite i sami,skoro su pustili predsednika Opštine iz zatvora,kriminal je,za ovih trinaest godina vladavine Demokratske stranke,procvetao,to im dođe,kao normalno,Bog da nas sačuva,lopov do lopova,kradu i tamo gde nema,od socijalno ugroženih građana,jednom im daju pare iz budžeta,a pišu po dva tri puta da su dobili,jadni to i neznaju!"
Samo nas Vučić,i Vi sa njim,može spasiti!
Glasaćemo za Vučića i Vas,govore meštani u glas.
Last edited by Forum. on Fri 30 May 2014 - 12:33; edited 1 time in total | |
| | | Pravda za Zorana S. >D Guest
| Subject: 200? da nije možda 300? Tue 18 Feb 2014 - 15:08 | |
| Buhahahahahaa, pa kako 200 ljudi? što niste uslikali barem dvoje???
Hahahahhahaah... joj suze mi idu... Verujemo Vučiću i samo nas on može spasiti hahahah... to nesrećni deda veruje nije siguran ni sam u šta... Pa ovo je pravi test inteligencije... |
| | | istina Guest
| Subject: Re: Naprednjaci u razgovoru sa građanima Kovačice Thu 20 Feb 2014 - 13:00 | |
| Tek će suze da vam idu,već od 17 marta,ko se poslednji smeje.... |
| | | Ja Guest
| Subject: ... Fri 21 Feb 2014 - 19:12 | |
| Buhahahahahaa, ne nego ce da dele balone deci i da im pricaju bajke o DS-u Vidimo se posle izbora Buhahahahahaa. |
| | | Pravda za Zorana S. >D Guest
| Subject: Opet spinovanje Mon 24 Feb 2014 - 14:57 | |
| Pa ne prebacuj temu na drugu loptu nego odigraj potez (mada vi iz SNSa ste takvi da malo idete levo pa desno pa posredini menjate dlaku, što bi se narodski reklo)
Ajde odgovor gde je 200 građana koje ste pomenuli??? Ili je to notorna LAŽ!!!! kao i sve ostalo što pričate... Ja vidim 1 na slici... |
| | | Ja Guest
| Subject: Re: Naprednjaci u razgovoru sa građanima Kovačice Mon 24 Feb 2014 - 20:41 | |
| Nesto si pobrkao, ja nisam clan ni jedne partije i politicari mi se gade. Svi oni menjaju dlaku kao i oni koje zastupas. DS je usao u koaliciju sa strankom koja je umesnan u ubistvo Djindjica, pa koje je to licemerstvo. Velike ribe se uvek slizu i sa najvecim neprijateljem samo da spasu svoje dupe, a sta ce biti sa vama malima???? Ko god da pobedi mi smo toliko unisteni da nema sanse da nam bude bolje, zato izbore posmatram kao igru, politicari se igraju sa narodom celi svoj mandat, e pa da se malo igramo i mi sa njima makar samo jedan dan. Citiracu Djindjica " Jer ako sada Srbija stane...." e pa stala je, jer su je zaustavili oni koje zastupas... |
| | | Idemo Žutaći
| Subject: Re: Naprednjaci u razgovoru sa građanima Kovačice Wed 12 Mar 2014 - 11:18 | |
| - Pravda za Zorana S. >D wrote:
Buhahahahahaa, pa kako 200 ljudi? što niste uslikali barem dvoje???
Hahahahhahaah... joj suze mi idu... Verujemo Vučiću i samo nas on može spasiti hahahah... to nesrećni deda veruje nije siguran ni sam u šta... Pa ovo je pravi test inteligencije... TI da malo razumeš i da si školovan,a nisi,kao što čujem oko Opštine i iza ćoška ste kupovali diplomu!!!!! NIKO NIJE REKAO DA NA SLICI IMA 200 građana! Nego, oko 200građana je dalo SNS-u PODRŠKU taj dan. I molim te ne guraj glavu gde ti nije mesto. HVALA UNAPRED GRAĐANIN OPŠTINE KOVAČIĆA! SVI LOPOVI IZA REŠETAKA MOLIM!!! KO JE KRIV NEK ODGOVARA ZA SVOJ POSTUPAK URAĐEN!! | |
| | | DEDA- Guest
| Subject: Re: Naprednjaci u razgovoru sa građanima Kovačice Fri 14 Mar 2014 - 14:01 | |
| A GDE SU VAM GRADJANI NA SLIKAMA? OSIM OVOG DEDE KOJI JE PRIŠAO MISLEĆI DA DELITE RAKIJU ILI JE DOVEDEN NA SILU ? |
| | | Ja Guest
| Subject: Re: Naprednjaci u razgovoru sa građanima Kovačice Wed 19 Mar 2014 - 16:53 | |
| Sliku mozes videti u izbornim rezultatima. Stidite se bruko demokratije. |
| | | istina Guest
| Subject: Re: Naprednjaci u razgovoru sa građanima Kovačice Mon 24 Mar 2014 - 21:48 | |
| Ma nekima i da nacrtaš ne bi razumeli,pogubili se i isprali mozgove od ove silne DS demokratije,pa im crno dođe belo,a dva i dva su pet.A onima koji nisu bar malo politički obrazovani,ne možeš ni da objašnjavaš,gubljenje vremena.TABULA RASA! |
| | | nokautirani Guest
| Subject: demolirani Sat 19 Apr 2014 - 10:58 | |
| Iagleda da su nokautirani demokrate u nasoj opstini , DJINJA vise ne pise po forumu , nema ga nigde , zabranio mu Krisan da vise ne pise jel sve sto je pisao do sada dovelo je do totalnog debakla DS u Padini , On ( DJINJA ) nije politicki opredeljen , on nioje clan nijedne stranke , on ovo on ono , a samo kritikuje SNS a brani Krisana , smesan ovaj Djinja , dace mu Krisan pedalu izgleda , kako je prosao u padini , dobice on sut kartu vrlo brzo od Krisana |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Naprednjaci u razgovoru sa građanima Kovačice | |
| |
| | | | Naprednjaci u razgovoru sa građanima Kovačice | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |