| Lažni doktor u Kovačici | |
|
|
|
Author | Message |
---|
GSTBR Guest
| Subject: Lažni doktor u Kovačici Thu 24 Jul 2014 - 13:52 | |
| OVO JE NASLOV IZ KURIRA ALI NEMA TEKSTA,ZNA LI NEKO KOJI JE TO DR ? |
|
| |
Mr.SNS Guest
| Subject: Mr.SNS Thu 24 Jul 2014 - 19:59 | |
| To je doktor iz hitne pomoci, Zivojin Sorinel. Sutra ce biti vise detalja o njemu u elektronskom formatu. |
|
| |
Zivko Guest
| Subject: Zivko Thu 24 Jul 2014 - 20:23 | |
| To je taj doktor iz hitne pomoci Zivojin Sorinel o kome je Dr. Radu javno pisao po forumu da je falsifikovao ispit prilikom prelaska iz rumunije na fakultet u beogradu. |
|
| |
Gost123 Guest
| Subject: Gost123 Thu 24 Jul 2014 - 20:27 | |
| Auuuuu brate, pa ako je to istina, onda je istina sve sto je Dr. Radu pisao po ovom forumu o ovim kriminalcima iz DS-a. Prevarant prve klase ovaj Sorinel, pa dal je moguce da nas prevarant leci. Bruka i sramota za sve nas sto smo dozvolili ovako nesto da se desi u nasoj opstini |
|
| |
....itd Guest
| Subject: Re: Lažni doktor u Kovačici Thu 24 Jul 2014 - 20:58 | |
| Ta Amerika koju mi toliko pljujemo i omalovažavamo njihov sistem ovakvim kao Sorinel odmah stavljaju lisice na ruke,a šta će se ovde desiti NIŠTA,izgubiće možda posao malo će ga popljuvati na facebooku i to je to,setite se da u Srbiji nisu odgovarali doktori za smrt pacijenata a kamoli neki dripac sa falsifikovanom diplomom! |
|
| |
Gost123 Guest
| Subject: Gost123 Thu 24 Jul 2014 - 22:34 | |
| Tog prevaranta Sorinela stite i Krisan i direktor doma zdravlja jel je on njima ucinio puno usluga u hitnoj pomoci. Mi smo banana drzavi a ne u americi, na zalost. |
|
| |
pitanje- Guest
| Subject: Re: Lažni doktor u Kovačici Fri 25 Jul 2014 - 11:12 | |
| Posto nisam u mogucnosti da pratim tv Kovacicu zamolio bi nekog da odvoji par sekundi i da napise samo sa da ili ne,dali je tv Kovacica pomenula ovaj slucaj u svojim emisijama?
Gledam na sajtu rtvok nema ni reci ! |
|
| |
drKatz Guest
| Subject: Re: Lažni doktor u Kovačici Fri 25 Jul 2014 - 15:39 | |
| NE |
|
| |
Gost123 Guest
| Subject: Gost123 Fri 25 Jul 2014 - 19:26 | |
| TV OK nije objavila ni rec do sada o laznom doktoru iz hitne pomoci. Kao sto znate TV OK je u sluzbi Krisana i DS i ta televizija nije u sluzbi gradjana. Kad bi imali bar malo obraza oni bi jos juce pustili istu vest na televiziji. Trebamo se zapitati ko nas sve leci i javno da trazimo da se suspenduje prevarant, i to jos od sada ne trebamo da cekamo sudsku odluku i da taj isti prevarant radi jos nekoliko meseci ili godina u hitnoj pomoci. Verovatno ne mozemo traziti nista od TV OK jer kao sto sam rekao oni su u rukama Krisana i DS i nece pomoci gradjanima vec prevarantu! |
|
| |
čudno Guest
| Subject: Re: Lažni doktor u Kovačici Sat 26 Jul 2014 - 9:43 | |
| otkud kurir u ovoj priči? |
|
| |
megatrend Guest
| Subject: Re: Lažni doktor u Kovačici Sat 26 Jul 2014 - 17:54 | |
| A taj više puta hvalospevom pominjani dr radu ima isto diplomu iz rumunije zar ne,da se proveri i njegova,red bi bio?! |
|
| |
info.forum+
| Subject: Re: Lažni doktor u Kovačici Mon 28 Jul 2014 - 14:43 | |
| | |
|
| |
friend1 Guest
| Subject: da se zna Wed 30 Jul 2014 - 21:00 | |
| TREBA SE PODSETITI DA JE OVAJ DOKTOR RADU ONAJ KOJI JE OSUĐEN U VRŠCU ZA KORUPCIJU ODNOSNO ZA UZIMANJE PARA BOLESNIM LJUDIMA NA DVE GODINE ZATVORA A UČLANIO SE U SNS DA BI GA IZVUKLI MEĐUTIM TO MU NIJE ZA SADA USPELO ZATO PLJUJE PO OVOM DOKTORU KOJI NIJE DIPLOMU FALSIFIKOVAO VEĆ POSVE NORMALNO DOBIO I KOJA JE VAŽEĆA I TREBA JOŠ REĆI DA JE SUD ODBIO KRIVIČNU PRIJAVU |
|
| |
Vero Guest
| Subject: Eh ovi DOKTORI ! Thu 31 Jul 2014 - 11:49 | |
| Kako god bilo Sorinel Zivojin nije lepo i nije posteno to uradio.To i jeste na neki nacin prevara i prevario celu instituciju.Verovatno taj ispit u Temisvaru je bio jako tezak predmet pa ako nije nikako mogao i uspeo tamo da ga polozi trebalo je da broba kod nas da ga prodje jer mozda bi mu bio lakse a ne odmah je sam sebi napisao prelaznu ocenu pa ubrzo se posle ispisao prebacio kod nas. U to vreme nije bilo Internet-a i teze je bio svaki predmet proveriti.Sada je to drugacije. Mada po meni ako se pokazao kao dobar doktor u ovih 10 godina koliko sam razumela da je radio kao doktor taj Zivojin.Od preko 100 ispita koliko ih ima sve ukupno jedan(+/-) ne bi trebalo znaciti toliko. Ako je dobar doktor i iskusan bolje on da leci ljude nego neki koji je los jer je u pitanju ljudski zivot i jednostavno spasavanje zivota. Nije to igrarija ili jednostavno " mesto za posao". Sta bi tek bilo ako bi tj. sto se pominje ovde RADU iz Uzdina da radi kao doktor ili da leci ljude. Tj. kako pise predhodni vec ima mrlju u karijeru a nije ni poceo dobro da radi a vec je primio mito i trazio pare od bolesnih i nesrecnih ljudima a vec ga ceka dve godine zatvora pa ubrzo je usao u Srpsku Naprednu Stranku da ga oni stite. Hmmmm. |
|
| |
Dr. Radu Guest
| Subject: Dr. Radu Fri 1 Aug 2014 - 16:48 | |
| Niko ne kaze da je on falsifikovao diplomu, to ni ne pise u novinama. Lepo pise da je on falsifikovao papir gde je on svoje rucno pisao da je polozio ispit iz Farmakologije te je krivotvorio potpis i pecat Dekana iz Rumunije, on bez tog polozenog ispita nije mogao da se upise na Beogradski Medicinski Fakultet. Dve godine za redom je padao na tom ispitu, nije ga polozio ni u Beogradu a nije imao pravo da se upise ni u trecu a ni u cetvrtu godinu kod nas na fakultetu. Sorinel je svesno prevario sistem pomocu falsivikovanja dokumenta.
Tacno je da je odbacena krivicna prijava protiv njega ali je odbacena za proveru i falsifikovanje sluzbene isprave jer je to krivicno delo zastarelo (zastareva posle 10 godina). To ne znaci da mu diploma nece biti suspendovana. Zakon o visokom obrazovanu, clan 101, tacka 3 i clan 102 jasno kaze da svako ko nije polozio jedan ispit na fakultetu, ima da mu se ponisti diploma. Tako da nije on nesto poseban i jaci od zakona. A da kaze direktor DZ Kotvas zasto je molio Dekana da se zaustavi proces o ponistavanju diplome Sorinelu. Dekan medicinskog fakulteta je poceo proces ponistavanja diplome a Kotvas je kao razlog naveo da papiri iz Rumunije nisu prevedeni kod sudskog tumaca.
Zasto Kotvas stiti ovog prevaranta i da kaze javno jel on polozio ispit iz Farmakologije negde ili nije?
Dr. Georgel Radu |
|
| |
Dr. Radu Guest
| Subject: Dr. Radu Fri 1 Aug 2014 - 17:55 | |
| Moja diploma je proverena 100 puta i ja sam diplomirao na drzavnom fakultetu u Temisvaru i to za 7 godina. Cim je Krisan javno u Skupstini i na TV OK blatio moje ime rekavsi da sam kupio diplomu ja sam njega odmah tuzio i mi smo sada na sudu, inace ja sam za Zivojina jos prosle godine javno rekao da je falsifikovao ispit da je navodno polozio. Ja sam takodje javno rekao kako su zamenili eprubete s' krvlju a ne vidim da su me Zivojin ili Kotvas do sada tuzili.
I ovaj prevarant Zivojin je studirao u Temisvaru ali on je pao dva puta za redom trecu godinu zbog tog ispita pa se prebacio u Beograd i tu diplomirao.
Gospodo budite uvereni da je moja diploma proverena milion puta do sada, kod ovog prevaranta kad se proverilo izaslo je na videlo sta je muljao a verujte mi izacice jos mnogo toga.
Dr. Georgel Radu |
|
| |
Gost123 Guest
| Subject: Gost123 Fri 1 Aug 2014 - 17:58 | |
| Upisao je fakultet 1991 godine a diplomirao 2003, znaci 12 godina je studirao medicinu i plus nije polozio jedan ispit. I vi ga ljudi jos hvalite i podrzavate??? STRASNO |
|
| |
JA pa JA pa opet JA... Guest
| Subject: Re: Lažni doktor u Kovačici Fri 1 Aug 2014 - 22:41 | |
| Hohooo Mozda si u pravu sve ovo sto kazes doktore Radu ne ulazim ali si mi jako smesan sada ispao da odjednom naucio si da pises pravilno ovde.NEMOGUCE!!! Mora da si nekome diktirao a taj drugi napisao ovde umesto tebe. DA NE POVERUJE COVEK! (( Preko noci pametan)). |
|
| |
Zasto Guest
| Subject: Zasto Sat 2 Aug 2014 - 20:22 | |
| Doktorka Simak iz Padine, radila je nekoliko meseci u Padini i nije mogla dobiti stalan posao, a ovaj prevarant radi. Plus je Kotvas trazio pare Doktorki Simak da bi dobila posao za stalno. Otisla je iz Padine u Kacarevo da radi kao lekarka. Za nasu decu nema posla, moraju opstinu i selo da napuste a prevaranti rade bez problema... |
|
| |
Paljo Guest
| Subject: Paljo Sat 2 Aug 2014 - 21:15 | |
| Ocigledno je da Kotvas stiti ovog prevaranta i ljude bliske njemu, ne verujem da Krisan stiti ovog prevaranta od doktora. Ako ga i Krisan stiti onda je to oraganizovana KRIMINALNA banda. Zato, ovde nije rec i politici, ja i ne verujem da Krisan zna za Zivojina, ovde je rec o Kotvasu koji stiti svoje interese... |
|
| |
obavešten Guest
| Subject: Re: Lažni doktor u Kovačici Mon 4 Aug 2014 - 16:19 | |
| Javna je tajna da postoji tarifa za radna mesta u svim opštinskim javnim ustanovama.Za opštinu 5000 evra (predsedniku na ruke naravno), za Dom zdravlja od 3-5ooo evra,zavisi da li ste sestra ili doktor (direktoru na ruke naravno)i tako redom,i osnovni preduslov da se učlanite u DS,ako još niste.Ovakva korupcija i kriminal u našoj sredini je za svaku osudu,za procesuiranje i kazne,bez razmišljanja.Sramota! |
|
| |
Neon123 Guest
| Subject: Gost Mon 4 Aug 2014 - 17:06 | |
| Pre skoro 2 godine bio je javni konkurs za prijem jednog lekara,prijavilo se preko 40 lekara a primljena je jedna doktorka iz Uzdina, koja je isto tako studirala 11-12 godina. I ona se prebacila sa jednog fakulteta na drugi, iz jedna zemlje u drugu a Zivojin je bio glavni u komisiji... Ovi prevaranti koji studiraju decenijama, zanjih odma ima posao i oni su sada najstrucniji i najbolji u nasem Domu Zdravlja.... |
|
| |
5000eura? Guest
| Subject: Re: Lažni doktor u Kovačici Mon 4 Aug 2014 - 17:59 | |
| A što ne prijaviš korupciju kad si toliko obavešten a malo si ga preterao sa cenovnikom čuj 5000 eura ,pa znam zaposlene u opštini jedva preživljavaju a 5000 su videli jedino na tv |
|
| |
Prevarant Guest
| Subject: Prevarant Mon 4 Aug 2014 - 22:40 | |
| Svi u Uzdinu znaju o Zivojinu, on je falsifikovao ispite kad se prebacio u Beograd na Medicinski Fakultet, ali se svi cude sto je tek sad uhvacen u prevari a ne ranije. Plus on je 5. godinu zavrsio u Pristinina fakultetu. Nije gospodin mogao da polozi 5. godinu u Beogradu. Posle se ponovo prebacio u Bg i nekako je diplomirao posle 12 godina studiranja. Verovatno je i u Pristini prilikom transfera nesto falsifikovao. Krisan je malo dete naspram ovog prevaranta.... |
|
| |
Tacno Guest
| Subject: Tacno Tue 5 Aug 2014 - 19:39 | |
| U pravu si da ONI nisu videli 5000 evra u svom zivotu ali zato su roditelji prodali po 2-3 lanaca zemlje (da, da) i dali pare za zaposlenje i Krisanu i Kotvasu u ruke. To nije nikakva tajna, to cela opstina zna, te su cifre u igri, od 3000-5000 evra. Inace kome i da prijavimo kad su nam i policija i sudstvo u opstini korumpirani... |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Lažni doktor u Kovačici | |
| |
|
| |
| Lažni doktor u Kovačici | |
|