Subject: Manuel Uribe Garza Sun 27 Jul 2008 - 20:22
Manuel Uribe Garza ,rodjeni 11 juna 1965 ,
597 KG
Alek
Subject: Re: Manuel Uribe Garza Sun 27 Jul 2008 - 22:53
aki brav,kelko to zie
Forum.
Subject: Re: Manuel Uribe Garza Mon 27 Oct 2008 - 16:37
Oženio se najdeblji čovek na svetu............
Bilo je to pravo "veliko, debelo meksičko venčanje", iako sa niskokaloričnom hranom na meniju, kada se najdeblji čovek na svetu Manuel Uribe oženio svojom dugogodišnjom devojkom,Uribe (43), koji je 2007. ušao u Ginisovu knjigu rekorda zahvaljujući svojih 590 kilograma, oženio se u nedelju frizerkom Klaudijom Solis, na ceremoniji koja je ekskluzivno emitovana na američkom kanalu "Diskaveri".
Iako je Manuel početkom godine “spao” na 230 kilograma težine, ipak su morali da ga prenesu kranom sa kreveta do oltara. "Mi se volimo i ove godine poželeo sam za rođendan da smršam dovoljno da stojim tokom ceremonije. Sada imam ženu i planiram da imamo decu i živimo srećno", rekao je Manuel.
mlada
Klaudija je dodala da ga "kupa svaki dan i da se dobro slažu". Venčanju su, među 400 zvanica, prisustvovali i njegovi lekari.
Manuelova majka Orkida Garsa, potvrdila je da nije prekinuo dijetu. Čak je i svadbeni meni bio niskokaloričan, pa su tako gostima bili posluženi meso, pečurke u pavlaci i povrće prženo na buteru. Uribe pati od gojaznosti od 1992. godine, a planira da smrša još 110 kilograma. Klaudiju je upoznao pre četiri godine, kada je umro njegov prijatelj, težak 250 kilograma. Još jedan njegov prijatelj, Hose Luis Garsa, umro je početkom ovog meseca. Bio je težak 450 kilograma.
Elena!
Subject: Re: Manuel Uribe Garza Tue 28 Oct 2008 - 14:29
mne je jeho troha ziav ze celi zivot lezi lem na posteli....a dobre teraz mu je hadam super ked sa ozeniv
Alek
Subject: Re: Manuel Uribe Garza Tue 28 Oct 2008 - 20:28