Forum Padina
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Padina

HomeHome  Latest imagesLatest images  Log in  Register  

Sve za ljubav-TV Pink

Go down 
4 posters
AuthorMessage
Alek

Alek

Sve za ljubav-TV Pink Empty
PostSubject: Sve za ljubav-TV Pink   Sve za ljubav-TV Pink EmptyWed 27 Aug 2008 - 15:43

ja toto ritko hladim zato ze ma nervira ale misim napisat svoje mislenia lebo tak som vaspitani Sve za ljubav-TV Pink 903637

neska bolo kao dvaja kumovia sa nezovaraju 2 aj pov roka edom z starej edom z novej pazove(mozbit ze ih vikerd pozna Sve za ljubav-TV Pink 627363 ) a teraz edom stih volav tv abi mu pomohli sa pomierit sa z kumom...doibre pomierili sa ale dokiav :19:

boli par slucajov de sa nezovarali 10 rokov boli zvadeni na mrtvo a pred tv sa pomierili viboskavali...ja mislim ze sa oni povadia zas 95 posto ludi co sa pomierili na pinku sa ponovo zvadi garantujem...celi zivot sa vadia a teraz abi za par minut sa secko zabudlo nemoze Sve za ljubav-TV Pink 317508

mate vi volakoho skrz koho biste zavolali tuto ekipu z tv pinka :19: :19:
Back to top Go down
Elena!

Elena!

PostSubject: Re: Sve za ljubav-TV Pink   Sve za ljubav-TV Pink EmptyWed 27 Aug 2008 - 16:14

pome zavolat ekipu za hilari aj kacura nak sa vratia sem Razz

e bez zezania serija je dobra boli aj smutnie sceni de sa nacieram a boli aj hlupe de sa kce volaki odvratni siledzija kcev pomierit zo zenov a ju maltretirav 12 rokov a pred kamerami izigravav anjelika :18:
Back to top Go down
Zdenka*

Zdenka*

PostSubject: Re: Sve za ljubav-TV Pink   Sve za ljubav-TV Pink EmptyWed 27 Aug 2008 - 16:27

Alek wrote:
ja toto ritko hladim zato ze ma nervira ale misim napisat svoje mislenia lebo tak som vaspitani Sve za ljubav-TV Pink 903637

neska bolo kao dvaja kumovia sa nezovaraju 2 aj pov roka edom z starej edom z novej pazove(mozbit ze ih vikerd pozna Sve za ljubav-TV Pink 627363 ) a teraz edom stih volav tv abi mu pomohli sa pomierit sa z kumom...doibre pomierili sa ale dokiav :19:

boli par slucajov de sa nezovarali 10 rokov boli zvadeni na mrtvo a pred tv sa pomierili viboskavali...ja mislim ze sa oni povadia zas 95 posto ludi co sa pomierili na pinku sa ponovo zvadi garantujem...celi zivot sa vadia a teraz abi za par minut sa secko zabudlo nemoze Sve za ljubav-TV Pink 317508

mate vi volakoho skrz koho biste zavolali tuto ekipu z tv pinka :19: :19:

ja že poznam ?pa vieš kelko ich jesto?a vieš ako volaju N.Pazovu?nadam sa že ich ninto na tomto forume Sve za ljubav-TV Pink 49924
(majmunsko ostrvo)
Back to top Go down
Forum.

Forum.

PostSubject: Re: Sve za ljubav-TV Pink   Sve za ljubav-TV Pink EmptyWed 27 Aug 2008 - 19:50

Sweet Amber wrote:
pome zavolat ekipu za hilari aj kacura nak sa vratia sem Razz

prečo mna :19: skade nak sa vratim ked som nigde nebov Sve za ljubav-TV Pink 903637
Back to top Go down
Elena!

Elena!

PostSubject: Re: Sve za ljubav-TV Pink   Sve za ljubav-TV Pink EmptyWed 27 Aug 2008 - 21:39

ako ni nebolo vas skoro celi mesiac aj teba aj hilari,de sa tulate :41:
Back to top Go down
Zdenka*

Zdenka*

PostSubject: Re: Sve za ljubav-TV Pink   Sve za ljubav-TV Pink EmptyWed 27 Aug 2008 - 21:44

ako ni? pa včera sa raspravljav Katzur somnou aj neska ideme na piće-ale ked sa pojavi Mars(šecko sa okolo toho vrti).Je tak Katzur?
Back to top Go down
Forum.

Forum.

PostSubject: Re: Sve za ljubav-TV Pink   Sve za ljubav-TV Pink EmptyThu 28 Aug 2008 - 15:40

tak je! Sve za ljubav-TV Pink 272874
Back to top Go down
Elena!

Elena!

PostSubject: Re: Sve za ljubav-TV Pink   Sve za ljubav-TV Pink EmptyTue 9 Sep 2008 - 19:35

bov edom cigam co maltretirav zenu 18 rokov a molikav abi sa vratila a hnusnik este zije z druhov zenskov,znaci este si frajerku ani neviduriv a pita od zene nak sa mu vrati...de tem rozmisla,dobre ze sa nekcela vratit za takiho bitangu Sve za ljubav-TV Pink 231495
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Sve za ljubav-TV Pink   Sve za ljubav-TV Pink Empty

Back to top Go down

Sve za ljubav-TV Pink
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Farma 2010-TV Pink
» Metallica Pink Pop 2008