Subject: Re: Operacija trijumf Fri 28 Nov 2008 - 16:52
Na devetoj Gala večeri, greškom nije ugašen mikrofon direktora Akademije, pa je publika čula kritike, "prozivke", pa i psovke!
Prenos uživo preko Interneta doneo je, pored nastupa, nominacija i izbacivanja, i komentare Saše Dragića, koji nije znao da je oprema za snimanje i dalje uključena.
Na udaru direktora našli su se studenti Akademije, članovi žirija, ali i vokalne sposobnosti gosta Gala večeri, Bojana Marovića.
"Joj, Marina, ne za*ebavaj, Nikola je otpevao pet puta bolje! Razvalio je onog, bre, Marovića", naljutio se Dragić.
"Marović nema pojma, razvalili su ga i Adnan i Nikola. Smešan je, neka dođe na Akademiju da nauči nešto".
Kulminacija direktorove ljutnje nastala je kada su nominovane Sonja, Nina i Ana.
"Ja ću da popi*dim, je*eš mi mater! Šta je ovo, da li su normalni, šta mi rade! Ma, pušite ku*ac", čula je publika, ali ne i Tonči Huljić, Marina Tucaković i Ismeta Krvavac.
Vukašin se direktoru zamerio kada im je u goste došao paparaco ("išao mi je na živce"), a favoritu publike Aleksandru direktor je prognozirao prolaz do finala.
I voditelj Dragan Marinković Maca dobio je "prelaznu ocenu".
"Maca je odličan, išao mi je na nerve dok je bio na Pinku, ali sada je odličan", rekao je Dragić.
Direktor Akademije OT bio je šokiran kada su ga novinari lista "Press" pitali za komentar.
"Neću komentarisati taj neprijatan događaj dok ne pogledam snimak i razjasnim stvari sa produkcijom. Sve što sam rekao bilo je iskreno, ali ovo je poigravanje sa mojom reputacijom. Nisam dao pristanak na snimanje", rekao je on. ---------- *******
OT: Ivana se vratila na Akademiju, ali u bend Cetvrtak,
Ivana Nikodijević, prva izbačena studentkinja sa Akademije Operacija trijumf, ponovo je ušla u rijaliti-šou!
Ivana se, međutim, nije vratila kao takmičar, već sada svira u pratećem bendu na Akademiji i na Gala večerima.
Ostali studenti vežbaju za predstojeće Gala veče, a tokom jedne probe "vaspitnu" je dobio Splićanin Igor Cukrov koga je profesorka Snežana Vukomanović izbacila sa časa.
Cukrov je dobio da peva pesmu "Crying" grupe Aerosmith, a u klinč sa profesorkom ušao je jer je ostao pri stavu da ne treba da peva tonalitet niže, što mu je ona savetovala. Nadmudrivanje njih dvoje je potrajalo, a onda je profesorka izgubila strpljenje i izbacila ga sa časa: "Igore, izvoli napolje!".
"Stvarno mi je dosta ove arogancije i bezobrazluka", prokomentarisala je profesorka. Igor se neko vreme ljutio, ali kasnije se ipak vratio u učionicu i zamolio profesorku da mu oprosti.
Miljenik publike, Makedonac Aleksandar Belov, koga su obožavaoci još jednom spasili nominacija, pokazao je zapanjujuće nepoznavanje nekih osnovnih muzičkih informacija, tačnije, dečko ima "rupe u opštem obrazovanju i informisanosti".
Iako se ograđuje da ne prati baš mnogo rok muziku, ipak bi morao da zna neke stvari. Tako je u jednom razgovoru Sonja bila šokirana da Aleksandar ne zna da nabroji članove jedne od najpopularnijih grupa svih vremena The Beatles(!!??).
Studente je inače čekalo i lepo iznenađenje u četvrtak. Direktor Saša Dragić im je saopštio da će u narednom periodu dobiti šansu da snime svoju prvu kompilaciju. Vrhunski kompozitori i tekstopisci već rade na njihovim pesmama i oni će uskoro ući u studio.
Zbog toga će studenti ići i na dodatne časove i Direktor komentariše kako je ovo pravo vreme da se vidi šta su studenti naučili za vreme boravka u Akademiji.
Forum.
Subject: Re: Operacija trijumf Sun 30 Nov 2008 - 0:30
Studenti šampioni gluposti!
Studenti Akademije Operacija trijumf možda imaju talenat za pevanje, ali im je nivo inteligencije na, najblaže rečeno, niskom stepenu!
Jedan od voditelja OT Dragan Marinković-Maca odlučio je da testira studente, postavljajući im neka pitanja za koja im nije toliko bilo potrebno znanje, koliko čista logika i samo malo "mućkanje" glavom. Ali, studenti su pokazali zapanjujući stepen gluposti.
Od nekih pitanja izdvajamo samo neka, kao i spektakularno glupe odgovore.
Jedno od pitanja je bilo: "Gde će biti sahranjeni PREŽIVELI putnici iz avionske nesreće na kanadsko-američkoj granici?". Studenti su listom odgovarali: "U Americi!", "U Kanadi", a Vukašin je pokušao da bude lucidan: "Na groblju!". Nikola Puanović je pokušao da razmisli i odna lupio: "Hm, bilo bi lako da kažem da će se neki sahraniti u Kanadi, a neki u Americi...".
Naravno, nikome nije ni palo na pamet da preživele putnike ne treba sahranjivati, hvala Bogu.
Bilo je i pitanje: "Šta piše na novčiću od tri dinara?". Odgovori su bili: "Pa, tri dinara" ili "Ne znam". Naravno, novčić od tri dinara ne postoji.
Ipak, najspektakularniji odgovor dao je Adnan Babajić na pitanje: "Šta je bilo pre 1945. godine?" (odgovor je bio 1944. godina). Adnan je, posle kraćeg razmišljanja, rekao: "Šta je bilo, joooj? Ma, šta je bilo - bilo je!".
Popularni Babaja je ubdljivo pobedio, a od Mace je dobio epitet: "Vrlo opasan za okolinu".
Upravo se Adnanov odgovor može iskoristiti za opisivanje onoga što se dogodilo direktoru Akademije Saši Dragiću, kojem nije bio isključen mikrofon tokom Gala večeri, pa se moglo čuti kako psuje žiri, ljuti se što su nominovane sve tri devojke, a posebno se "nameračio" na gosta gala večeri Bojana Marovića za koga je rekao: "Ovaj se usr'o! Nikola ga je pojeo! Trebalo bi Marović da dođe malo na Akademiju da nauči nešto".
Dragić je gostovao u emisiji "Najgori od sve dece" i opokušao da ublaži neprijatnost koju je priredio, ali i koja je njemu (nenamerno) priređena iz produkcije Emotion.
"Kad imam analizu nastupa na Gala večeri, ja sam sa studentima otvoren i tražim od njih da mi kažu sve što misle. Ovo je bilo nešto što je trebalo da ostane među nama, ali eto...Nikada ne bih to rekao javno, na ovakav način, ali bih u jednom normalnom razgovoru bio otvoren...Sve je to rok end rol", rekao je Dragić.
Direktor Akademije kaže i da se Bojan Marović ne ljuti na njega i da je pokazao da je veliki čovek. Ipak, ostao je pri tvrdnji da Marović treba da dođe na Akademiju. "Pa, šta? Može nešto da nauči i ne samo on, nego i druge zvezde".
"Sreo sam ga baš u Knez Mihailovoj ulici, snimao je neku emisiju. Prišao sam mu, rukovali smo se i ispričali. Otvoreno sam mu rekao da treba da dođe na Akademiju", rekao je Dragić.
Što se tiče nominacija, Dragić je rekao da mu je žao što je ispao Đorđe Gogov, jer je "super lik", ali i zato što ima nešto što je najvažnije za pevača, a to je "prepoznatljiva boja glasa".
Direktor bi voleo da na Akademiji ostane Ana Bebić, pre svega zbog manjka devojaka, ali je pohvalio i drugog nominovanog Nikolu Paunovića za očigledan napredak i odličan nastup na prethodnoj Gala večeri.
Alek
Subject: Re: Operacija trijumf Mon 1 Dec 2008 - 22:31
Zbog smrti člana porodice Marine Tucaković otkazano Gala veče.
Novo Gala veče na kojem su Ana Bebić i Nikola Paunović trebali da se bore za opstanak na Akademiji otkazano je zbog tragičnog porodičnog slučaja jedne od članice žirija.
Sin najpoznatijeg srpskog tekstopisca Marine Tucaković i Fute Radulovića Miloš, preminuo je u ponedeljak pod još nerazjašnjenim okolnostima.
Marinela Kvapil, PR kuće Emotion, potrvrdila je MONDO portalu da je Gala veče na kojem su sa studentima trebali da nastupe Goran Karan i Aleksandra Radović, otkazano.
Gala veče na kojem će se za nastavak studiranja boriti Ana i Nikola biće održano u ponedeljak, 8. decembra.
naveki sa stane volaco ked ja mam kedi hladet...dobro teraz je to opravdanvo
Marina_
Subject: Re: Operacija trijumf Mon 1 Dec 2008 - 22:36
Alek
Subject: Re: Operacija trijumf Wed 17 Dec 2008 - 11:36
VELIKI broj gledatelja jučerašnje Operacije Trijumf nije primijetio navodni incident koji su vjerni obožavatelji reality showa zamijetili i osudili, a dogodio se potkraj jedanaeste Gala večeri, kada je žiri nominirao tri preostale djevojke: Anu Bebić, Ninu Petković, Sonju Bakić i Vukašina Brajića.
Tada je voditelj Dragan Marinković Maca pozvao direktora Akademije Sašu Dragića da spasi jednu od nominiranih. U trenutku kad je on rekao: "Kao što publika uvijek odabire Aleksandra, tako ja odabirem Anu", Tonči Huljić je naglo gestikulirao glavom, a prema mišljenjima nekih - splitski je glazbenik iz protesta pljunuo, jer nije odobravao Anin prolazak dalje.
"Možda sam u tom trenutku kihnuo. Ne znam. Ali pljunuo sigurno nisam. To je nečija bolesna mašta"
"To je potpuna glupost! Nisam to učinio. To je nečija bolesna mašta, jer show očito pobuđuje maštu u ljudima. Ana je sinoć bila baš sjajna i mislim da je odluka Saše Dragića bila ispravna. Ne znam što se dogodilo i ne znam je li riječ o montaži. Možda sam u tom trenutku kihnuo. No jedno je sigurno, ne pljujem ni izvan TV studija, dapače, a kamoli tijekom emisije", rekao je Tonči Huljić u telefonskom razgovoru za Index.
"Mislim da moram još jednom napomenuti da žiri nije u funkciji izbacivanja natjecatelja. Mi nismo ti koji izbacuju studente, to čine gledatelji. Mi tijekom emisije dobro znamo tko je bio najgori, a moramo izabrati njih četvero. Naravno da tada očekujemo i ispravnu odluku direktora Akademije da spasi onog najboljeg. Jučer se upravo to i dogodilo", objasnio nam je Huljić
Alek
Subject: Re: Operacija trijumf Fri 19 Dec 2008 - 10:41
NOMINIRANOJ studentici Sonji prag tolerancije tone sve niže i niže, a posebno prema Danijelu na kojeg se počela izderavati već tijekom doručka, da bi sve naposljetku puklo na satu profesora Pajevića. Naime, Sonja je svjesna kako su ona i Danijel ostali jedini predstavnici Srbije u glazbenom reality showu Operacija Trijumf, pa osjeća kako joj "ne gine ispadanje iz showa".
Danijel je na satu ušao u raspravu oko tonaliteta s profesorom Pajevićem, a Sonja je nakon provokacije gurnula Danijela i bacila mu šiltericu. Ova je, naravno, odlučio vratiti joj, međutim, u glasnu raspravu se upleo i profesor Pajević koji je nakon incidenta oba studenta poslao ravnatelju na razgovor.
"Moj zaključak je da je Sonja prva nasrnula na Danijela, ali i da je Danijel djelomično kriv jer ju je provocirao. Takvo ponašanje se neće tolerirati, stoga ste oboje kažnjeni", rekao im je ravnatelj Dragić. Dok su ostali studenti išli na tulum povodom promocije jednog srpskog časopisa, kažnjeni studenti su ostali u kući. Nakon povratka s tuluma, svi su prepričavali svoje doživljaje, a Adnan se odlučio našaliti s Danijelom te mu rekao da je na tulumu bila Aleksandra Kovač, Danijelova omiljena pjevačica. Srpskog predstavnika ta je informacija dodatno uzrujala te se demonstrativno pokupio u spavaću sobu.
--//*/**-- BI TAK VIHLUSIV TOHO PEDERISKA DANIJELA LEM BI SA PRASHILO