| Padina |
|
| Pljačka v kovačici | |
| | Author | Message |
---|
Alek
| Subject: Pljačka v kovačici Fri 31 Oct 2008 - 20:02 | |
| lopov obiv predajnu favorit v ulici MichajlaPupina 139a kovacici,ukradov par cokoladov aj 4-5.000 dinarov,aki magarec obiv povd za par cokoladov aj troha dinarov a pojde do zatvora najmenej edom rok hahaha strasnvo,srbiji je taki hlupi zakon ze ak ukranes 10000 evrov alebo 1000 dinarov dostanes slicnu kaznu,tak tato opica kovacicka pojde do zatvora za sitnicu,ak zbadam kto tak napisem meno aj priezovisko aj obrazok ak najdem a ni ako na drhih mestah pisu inicijali..... hovedo aki lopov idi zbogom | |
| | | Elena!
| Subject: Re: Pljačka v kovačici Sat 1 Nov 2008 - 18:03 | |
| | |
| | | Alek
| Subject: Re: Pljačka v kovačici Sun 2 Nov 2008 - 13:48 | |
| | |
| | | Zdenka*
| Subject: Re: Pljačka v kovačici Sun 2 Nov 2008 - 13:59 | |
| aha teraz ja vidim začo na forume ked sa kovačicania ninto padinčanou a naopak pa vi edni druhim lem spuštate,vredate,prehadzujete | |
| | | Alek
| Subject: Re: Pljačka v kovačici Sun 2 Nov 2008 - 14:10 | |
| to sa oni medzi sebov vadia ajtak sa pola padincov kovacicania,mislim skoro secke diovke chodia do kovacici do centra...tak co poviedat na to ja neviem co robia padinci ked im diovke hladaju frajerov unas,mozno ked sa diovke tu oni sa medzi sebov muvaju...mislim chlapci toto je filozofija tak neviem ci skapiraju...mislim chlapci | |
| | | Elena!
| | | | Alek
| Subject: Re: Pljačka v kovačici Mon 3 Nov 2008 - 20:03 | |
| | |
| | | chert
| Subject: Re: Pljačka v kovačici Tue 11 Nov 2008 - 2:14 | |
| uglavnom chodija do kovacici abi sa Padinej nemohlo vravet ze maju trocha ljakshi moral... :) ma slazem sa najvaznjejsije je sa druzit ale toto ma strasnje malo veze s temov. | |
| | | Gost Guest
| Subject: Re: Pljačka v kovačici Wed 3 Dec 2008 - 23:48 | |
| prepac, ale tem co kradov mudre postupiv, lebo najverovatnejsie vedev ze ho nebudu hljadat ak ukradol ispod (mislim si ze zakon vravi 5000 alebo 15000 dinarov) ... |
| | | Alek
| Subject: Re: Pljačka v kovačici Thu 4 Dec 2008 - 9:23 | |
| mudre,mudre....6 mesaci zatvora za 4000 dinarov aj par orbitkov čo ukradov | |
| | | e+ Guest
| Subject: Re: Pljačka v kovačici Mon 11 Aug 2014 - 13:26 | |
| |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Pljačka v kovačici | |
| |
| | | | Pljačka v kovačici | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |