Forum Padina
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Padina

HomeHome  Latest imagesLatest images  Log in  Register  

Pljačka v kovačici

Go down 
4 posters
AuthorMessage
Alek

Alek

Pljačka v kovačici Empty
PostSubject: Pljačka v kovačici   Pljačka v kovačici EmptyFri 31 Oct 2008 - 20:02

lopov obiv predajnu favorit v ulici MichajlaPupina 139a kovacici,ukradov par cokoladov aj 4-5.000 dinarov,aki magarec Pljačka v kovačici 231495 obiv povd za par cokoladov aj troha dinarov a pojde do zatvora najmenej edom rok hahaha strasnvo,srbiji je taki hlupi zakon ze ak ukranes 10000 evrov alebo 1000 dinarov dostanes slicnu kaznu,tak tato opica kovacicka pojde do zatvora za sitnicu,ak zbadam kto tak napisem meno aj priezovisko aj obrazok ak najdem a ni ako na drhih mestah pisu inicijali..... Pljačka v kovačici 231495 hovedo aki lopov idi zbogom Pljačka v kovačici 231495 Pljačka v kovačici 903637
Back to top Go down
Elena!

Elena!

Pljačka v kovačici Empty
PostSubject: Re: Pljačka v kovačici   Pljačka v kovačici EmptySat 1 Nov 2008 - 18:03

ako to ze neprisov knam do Padine kranut Pljačka v kovačici 627363 vcera boli eni pri zabavnom parku dvaja kovacicania opiti a edom zastati Razz Razz Razz
Back to top Go down
Alek

Alek

Pljačka v kovačici Empty
PostSubject: Re: Pljačka v kovačici   Pljačka v kovačici EmptySun 2 Nov 2008 - 13:48

Elena! wrote:
ako to ze neprisov knam do Padine kranut Pljačka v kovačici 627363 vcera boli eni pri zabavnom parku dvaja kovacicania opiti a edom zastati Razz Razz Razz

ajde....ako vies ze kovacicania,ako sa volaju Pljačka v kovačici 567903
nebov ti to frajer Pljačka v kovačici 567903
co pride kvam kranut ked ste chudobni...nemate nist za secko chodite do kovacici,ked v zime bola vejavica skoro ste pomreli za dva dni,nemali ste ani strzuju vodu ani autobus nist ako srednji vek Razz
Back to top Go down
Zdenka*

Zdenka*

Pljačka v kovačici Empty
PostSubject: Re: Pljačka v kovačici   Pljačka v kovačici EmptySun 2 Nov 2008 - 13:59

aha teraz ja vidim začo na forume ked sa kovačicania ninto padinčanou a naopak
pa vi edni druhim lem spuštate,vredate,prehadzujete
Back to top Go down
Alek

Alek

Pljačka v kovačici Empty
PostSubject: Re: Pljačka v kovačici   Pljačka v kovačici EmptySun 2 Nov 2008 - 14:10

to sa oni medzi sebov vadia ajtak sa pola padincov kovacicania,mislim skoro secke diovke chodia do kovacici do centra...tak co poviedat na to Pljačka v kovačici 627363 ja neviem co robia padinci ked im diovke hladaju frajerov unas,mozno ked sa diovke tu oni sa medzi sebov muvaju...mislim chlapci Pljačka v kovačici 627363 toto je filozofija tak neviem ci skapiraju...mislim chlapci
Back to top Go down
Elena!

Elena!

Pljačka v kovačici Empty
PostSubject: Re: Pljačka v kovačici   Pljačka v kovačici EmptySun 2 Nov 2008 - 23:04

ja mislim ze viac chlapcov chodi do kovacici ako diovkov ale to sa neda preverit tak lahko,a hodia aj vela kovacicanov do padine...a co to ma veze Pljačka v kovačici 231495 Pljačka v kovačici 492628 vazno je sa druzit Pljačka v kovačici 395152
Back to top Go down
Alek

Alek

Pljačka v kovačici Empty
PostSubject: Re: Pljačka v kovačici   Pljačka v kovačici EmptyMon 3 Nov 2008 - 20:03

Elena! wrote:
ja mislim ze viac chlapcov chodi do kovacici ako diovkov ale to sa neda preverit tak lahko,a hodia aj vela kovacicanov do padine...a co to ma veze Pljačka v kovačici 231495 Pljačka v kovačici 492628 vazno je sa druzit Pljačka v kovačici 395152

dobre,hodia,chodis aj ti Pljačka v kovačici 567903 viem tieto dve z forumaze chodia malena aj martina....veselie diovke Pljačka v kovačici 903637 Pljačka v kovačici 93694 Pljačka v kovačici 93694 Pljačka v kovačici 93694
Back to top Go down
chert

Pljačka v kovačici Empty
PostSubject: Re: Pljačka v kovačici   Pljačka v kovačici EmptyTue 11 Nov 2008 - 2:14

uglavnom chodija do kovacici abi sa Padinej nemohlo vravet ze maju trocha ljakshi moral...

:)

ma slazem sa najvaznjejsije je Pljačka v kovačici 492628 sa druzit

ale toto ma strasnje malo veze s temov.
Back to top Go down
Gost
Guest
Anonymous

Pljačka v kovačici Empty
PostSubject: Re: Pljačka v kovačici   Pljačka v kovačici EmptyWed 3 Dec 2008 - 23:48

prepac, ale tem co kradov mudre postupiv, lebo najverovatnejsie vedev ze ho nebudu hljadat ak ukradol ispod (mislim si ze zakon vravi 5000 alebo 15000 dinarov) ...
Back to top Go down
Alek

Alek

Pljačka v kovačici Empty
PostSubject: Re: Pljačka v kovačici   Pljačka v kovačici EmptyThu 4 Dec 2008 - 9:23

mudre,mudre....6 mesaci zatvora za 4000 dinarov aj par orbitkov čo ukradov
Back to top Go down
e+
Guest
Anonymous

Pljačka v kovačici Empty
PostSubject: Re: Pljačka v kovačici   Pljačka v kovačici EmptyMon 11 Aug 2014 - 13:26

Pljačka v kovačici 49924  Jesto živi z tejto bande volakto  Pljačka v kovačici 903637 

Pljačka v kovačici 227657 
Back to top Go down
Sponsored content

Pljačka v kovačici Empty
PostSubject: Re: Pljačka v kovačici   Pljačka v kovačici Empty

Back to top Go down

Pljačka v kovačici
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-