Forum Padina
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Padina

HomeHome  Latest imagesLatest images  Log in  Register  

Tetovanie/Tetovaža/Tattoo/Piercing

Go down 
+2
-MeL!-
Alexi Laiho
6 posters
AuthorMessage
Gost
Guest
Anonymous

Tetovanie/Tetovaža/Tattoo/Piercing Empty
PostSubject: Re: Tetovanie/Tetovaža/Tattoo/Piercing   Tetovanie/Tetovaža/Tattoo/Piercing EmptyFri 23 May 2008 - 21:53

mne sa uzasne paci ked volakto ma na obrve pirsing alebo na pleci malu tetoo... ja si neplaniram dat ale kto vie mozno pozdejsie Very Happy
Back to top Go down
Alexi Laiho

Alexi Laiho

PostSubject: Re: Tetovanie/Tetovaža/Tattoo/Piercing   Tetovanie/Tetovaža/Tattoo/Piercing EmptySun 25 May 2008 - 18:04

NIKAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Back to top Go down
http://www.adamjonas.webovastranka.sk
-MeL!-

PostSubject: Re: Tetovanie/Tetovaža/Tattoo/Piercing   Tetovanie/Tetovaža/Tattoo/Piercing EmptySun 25 May 2008 - 22:26

Hilary_Rocks wrote:
mne sa uzasne paci ked volakto ma na obrve pirsing alebo na pleci malu tetoo... ja si neplaniram dat ale kto vie mozno pozdejsie Very Happy
aj mne...ja bi som si kcela aj dat'....
Back to top Go down
$nek!$h@

$nek!$h@

PostSubject: Re: Tetovanie/Tetovaža/Tattoo/Piercing   Tetovanie/Tetovaža/Tattoo/Piercing EmptyMon 26 May 2008 - 1:17

kcela bi som si dat tu:

Tetovanie/Tetovaža/Tattoo/Piercing Tattooback

a c0 sa tika piercingu nemam ale sa mi paci na n0se mada newerim ze bi s0m sa w0ljakedy usudila si aj dat...
Back to top Go down
Alek

Alek

PostSubject: Re: Tetovanie/Tetovaža/Tattoo/Piercing   Tetovanie/Tetovaža/Tattoo/Piercing EmptyWed 4 Jun 2008 - 12:18

planiram tento rok dat si edom tatoo
Back to top Go down
Elena!

Elena!

PostSubject: Re: Tetovanie/Tetovaža/Tattoo/Piercing   Tetovanie/Tetovaža/Tattoo/Piercing EmptyTue 10 Jun 2008 - 15:55

prvov prilikov si dam edo tatto Very Happy
Back to top Go down
Alek

Alek

PostSubject: Re: Tetovanie/Tetovaža/Tattoo/Piercing   Tetovanie/Tetovaža/Tattoo/Piercing EmptyTue 5 Aug 2008 - 22:49

tento rok asi ni ale 2009 obavezno....
volaco stohto....alebo volaco slicnvo...

Tetovanie/Tetovaža/Tattoo/Piercing Tattoo01

Tetovanie/Tetovaža/Tattoo/Piercing Tasty_tattoo_02
Back to top Go down
Gost
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Tetovanie/Tetovaža/Tattoo/Piercing   Tetovanie/Tetovaža/Tattoo/Piercing EmptyFri 15 Aug 2008 - 15:28

JA som si dala edom tatoo na letuvani kvet... ale jbg to je lem privremena tatoo
Back to top Go down
vvv

vvv

PostSubject: Re: Tetovanie/Tetovaža/Tattoo/Piercing   Tetovanie/Tetovaža/Tattoo/Piercing EmptyWed 20 Aug 2008 - 16:52

Back to top Go down
Alek

Alek

PostSubject: Re: Tetovanie/Tetovaža/Tattoo/Piercing   Tetovanie/Tetovaža/Tattoo/Piercing EmptyWed 27 Aug 2008 - 11:07

Hilary_Rocks wrote:
JA som si dala edom tatoo na letuvani kvet... ale jbg to je lem privremena tatoo

nam pokazesh tetovazu.. :41: :19: Tetovanie/Tetovaža/Tattoo/Piercing 903637
Back to top Go down
Elena!

Elena!

PostSubject: Re: Tetovanie/Tetovaža/Tattoo/Piercing   Tetovanie/Tetovaža/Tattoo/Piercing EmptyTue 9 Dec 2008 - 11:08

narok si misim edom tatoooooodat lebo bude zle Tetovanie/Tetovaža/Tattoo/Piercing 227657

Tetovanie/Tetovaža/Tattoo/Piercing Bsilviatatoophotoshop7bdg6.th
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Tetovanie/Tetovaža/Tattoo/Piercing   Tetovanie/Tetovaža/Tattoo/Piercing Empty

Back to top Go down

Tetovanie/Tetovaža/Tattoo/Piercing
Back to top 
Page 1 of 1