|
| help..... | |
| | Author | Message |
---|
Elena!
| Subject: help..... Mon 3 Nov 2008 - 21:33 | |
| sa mi pojavilo sakovo tu a mi skapav google,ledva sa tento forum nasov..evo obrazok jesto este sakovo ale sa nevidi celi oni...neviem vimalovat celi ekran abi sa sem spratav..a firefox nekce otvorit volaco kce strhnut a stoji nemrda...lem sa to vrti [url=/image_preview.php?i=14&u=12506921] [/url] skade toto shareaza co je to silov mocov ked volaco kcem najst tak sa vom pha,aj tem z a zone alarm sa pojavili aj este sakovo | |
| | | Forum.
| Subject: Re: help..... Mon 3 Nov 2008 - 21:42 | |
| uninstall,errase,unlocker....je najlepšia pomoc za tem tvoj microborg...skade ti takvo čudo nekoristi ho niako to ti najviac pomoze surfovani po internete strhni si operu
Last edited by Forum-"Padina" on Sat 14 Aug 2010 - 13:13; edited 1 time in total | |
| | | Alek
| Subject: Re: help..... Mon 3 Nov 2008 - 21:52 | |
| explorer vari ednotka prerabana od hakerov... tu mas verovatno secok alat co nacim hakerovi abi uzivav tvojom kompe ako kebi bov doma,verovatno nemas nist vzacno kompe abi ti naskodiv ale moze koristit tvoj komp abi preko neho robiv zle,to jest jesto veci co sa robia na internete a za co sa ide do zatvora,najlepsie co sa ti moze stat ze koristi posila spam poruke preko teba,,,ale jesto aj horsie veci ,najlepsie ho ni koristit,a preverit tu shareazu de ti je na kompe a vitriet,ono je kao legalni softver a sa vela korist ale toto ti je integrisanvo do pretrazivaca...a microsoft je ozbilna firma ona bi si nedozvolili hoci co instalirat do explorera | |
| | | vvv
| Subject: Re: help..... Tue 4 Nov 2008 - 0:11 | |
| ...microborg je asi modifikuvana windows verzija instalacioniho diska (napr. dvd disk windowsa keri ma drajveri+programi+plus temi itd, laksie je instalirat s toho diska zato ze ma razom secko instaliranvo naraz) shareaza je peer to peer program za razmenu podatkov, torrenti a slicnvo... takieto problemi tazko ze sa mozu riesit bez abi si zavolala volakoho co sa bavi z tim... (asi bi mav dost robote a dost lahko ze bi sa racej opredeliv za reinstalaciju) aj to bi si mala spravit cim drov, narocito ak koristis dial up, lebo sa moze stat ze ti nakruti velki racun na telefone... browser hijacker,dialer,trojan... ...asi som ta nepotesiv | |
| | | Alek
| Subject: Re: help..... Tue 4 Nov 2008 - 15:59 | |
| co vravi clovek.. cim drov..install xp ponovo ale cisti ....jesto ludia co ti to spravia za enu cervenu...mozno mas aj volakoho co ti to spravi zadarmo! | |
| | | vvv
| Subject: Re: help..... Tue 4 Nov 2008 - 19:15 | |
| ...kim ne reinstaliras probuj toto: choj na tools->manage add-ons v internet exploreri a v oblocku najdi stavke kerie ti nenacim klikni na ne a potom klikni na disable,aj na ok (povedzme na yahoo toolbar,mozno ak jesto shareaza itd,disejbluj ich) alebo preber tento prog(~66kb) http://rapidshare.com/files/160635771/toolbarcop.ziphttp://windowsxp.mvps.org/toolbarcop.htmv nom sa vidia stavke kerie jesto dodatie na ie(bho,toolbar)aj startup... ohlas ci volaco uspelo | |
| | | vvv
| Subject: Re: help..... Tue 4 Nov 2008 - 19:21 | |
| | |
| | | Alek
| Subject: Re: help..... Thu 6 Nov 2008 - 1:17 | |
| | |
| | | ping
| Subject: Re: help..... Thu 6 Nov 2008 - 16:07 | |
| | |
| | | Elena!
| Subject: Re: help..... Thu 6 Nov 2008 - 16:20 | |
| robi....z operov dakujem na pomoci | |
| | | vvv
| Subject: Re: help..... Thu 6 Nov 2008 - 20:33 | |
| ...ja sa bas aj nerozumiem, tak ze bi som nebov od pomoci nastastia ze prerobilo z operov, ale je otazka zakiav to bude robit... to ked zacne tak zafrkavat biva lem horsie a nakoniec crkne(bar je to u mna taki slucaj) a potom misim nosit komp na opravku(1200din) | |
| | | Elena!
| Subject: Re: help..... Thu 6 Nov 2008 - 23:58 | |
| bude robit ..trocha je cudne ale robi,a pojde na opravku pred novi rok a mozno budem mat adsl tak nebudu problemi | |
| | | Gost Guest
| Subject: Re: help..... Tue 2 Dec 2008 - 20:05 | |
| mani sa ti opravki ... mlacok do ruk a po sred cela ... h ha haa |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: help..... | |
| |
| | | | help..... | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |