Forum Padina
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Padina
 
HomeHome  Log in  Register  
 

 Držala u frižideru leševe troje dece

Go down 
AuthorMessage
Forum.

Forum.Držala u frižideru leševe troje dece Empty
PostSubject: Držala u frižideru leševe troje dece   Držala u frižideru leševe troje dece EmptyMon 1 Dec 2008 - 23:25

Zemaljski sud u Zigenu u pokrajini Severna Rajna Vestfalija je danas osudio Moniku H. (44) na četiri godine i tri meseca zatvora, zbog čedomorstva, odnosno, ubistva dvoje dece, javljaju nemački mediji.

Ubistvo trećeg deteta, koje se dogodilo pre dvadeset godina je, kako je sud saopštio, zastarelo.

Majka, za koju je državno tužilaštsvo tražilo više od osam godina robije, danas je tvrdila da je bila prisiljena na trudnoću, a da su, pri tom, deca ili rođena mrtva ili umirala odmah po rođenju.

Slučaj Monike H. je duboko potresao nemačku javnost, posebno što je leševe, u zamrzivaču porodične kuće, smeštene u pristojnom kvartu dobrostojećeg sveta, lane otkrio njen 17-godišnji sin.

Pošto su roditelji bili na kratkom odmoru u planini, njihov sin je hteo da uzme ''picu'' iz zamrzivača i na dnu, ispod namirnica kojima je istekao rok upotrebe, otkrio leševe troje dece, zamotane u peškire i plasitične kese.

Odrasla deca ove porodice - drugi sin star 22 godine i ćerka od 24 godine su, posle prvog šoka, izazvanog strašnim otkrićem njihovog brata, sačekali dan da im se roditelji vrate, a zatim je porodica odmah informisala policiju. Istraga je navela da je su pored jednog leša otkrivene čak i novine stare dvadesetak godina i da su sva tri mrtva deteta bila žesnog pola.
Back to top Go down
 
Držala u frižideru leševe troje dece
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Padina  :: Forum :: Hronika-
Jump to: