Forum Padina
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Padina

HomeHome  Latest imagesLatest images  Log in  Register  

Velja Ilić udario taksistu

Go down 
2 posters
AuthorMessage
Forum.

Forum.

Velja Ilić udario taksistu Empty
PostSubject: Velja Ilić udario taksistu   Velja Ilić udario taksistu EmptyTue 2 Dec 2008 - 8:09

Velja Ilić udario taksistu Velja-x

Lider Nove Srbije Velimir Ilić juče je u 15.50 sati, u Ulici kralja Milana udario sivim džipom marke „mercedes“ u vozilo Beotaksija dok je izlazio sa parkinga Narodne skupštine.

Izlazio je sa parkinga i udario me u levi far. Zaustavio se za trenutak, ali ne da razgovara sa mnom i izvini se, nego da proveri štetu na svom automobilu. Bivši ministar za infrastrukturu izvređao me je i “sočno” ispsovao, iako je svojim džipom napravio nekoliko prekršaja - tvrdi taksista B. M.

Taksista takođe tvrdi da ga je bivši ministar infrastrukture, pošto je shvatio da na džipu nema ozbiljnije štete, ostavio na mestu nezgode da čeka policiju, koja se pojavila tek sat kasnije.
Velja Ilić je sinoć za „Blic“ ispričao da se incident dogodio kada je džipom izlazio sa skupštinskog parkinga, uz pomoć policajca koji dežura ispred parlamenta.

- Kao i uvek, izašao sam džipom na kolovoz, u pravcu Terazija, u trenutku kada se na semaforu upalilo crveno svetlo i kada svi iz oba pravca stanu, a mi iz skupštine izlazimo. Pojma nemam odakle se stvorio taksista. Mora biti da je proleteo kroz crveno. Žurio sam na snimanje emisije na TV „Pink“ i nisam imao vremena da saćčekam policiju. Taksisti sam samo rekao „Nema problema, momak, platiću štetu koliko treba, ako sam kriv, samo dođi kasnije, sada žurim“ – rekao je Ilić i dodao da je šteta na džipu oko 30 evra.
Back to top Go down
vvv

vvv

PostSubject: Re: Velja Ilić udario taksistu   Velja Ilić udario taksistu EmptyTue 2 Dec 2008 - 13:50

veljo je car Velja Ilić udario taksistu 80699

"Žurio sam na snimanje emisije na TV Pink“

Velja Ilić udario taksistu 492628
Back to top Go down
Forum.

Forum.

PostSubject: Re: Velja Ilić udario taksistu   Velja Ilić udario taksistu EmptyWed 3 Dec 2008 - 19:42

Ilić: Bežao sam džipom od pijane obožavateljke

Velja Ilić udario taksistu 409516_18-12

Lider Nove Srbije Velimir Ilić izjavio je juče da nije kriv za saobraćajnu nezgodu koja se dogodila preksinoć ispred Skupštine Srbije.

Na konferenciji za novinare, Ilić je rekao da je juče ispred Skupštine Srbije taksista prošao kroz crveno svetlo na semaforu i udario u njegov automobil. „Policajac mi je pokazao rukom da izađem sa parkinga. Šta sam mogao nego da dam gas i izađem. Taksista je uleteo u raskrsnicu i nije mogao da stane. Nije bilo nikakvog udarca, on se samo priljubio uz moje vozilo”, rekao je Ilić.

On je dodao da je na taksiju otpao branik i kao pravi poznavalac autolimarskih usluga, „procenio” da ta šteta iznosi oko 100 evra. Za svoj džip je rekao da je prošao bez oštećenja.

Ilić je kazao da nije mogao da ostane na mestu udesa, jer je žurio na snimanje emisije „Magazin in” kod Sanje Marinković na televiziji „Pink”. „Policija koja je sve videla, rekla je da je sve u redu, a taksista i ja smo razmenili brojeve telefona i dogovorili se da on sve to popravi. I nisam ga psovao, nego samo malo glasnije govorio”, rekao je Ilić.

„Nisam vikao na njega, već na gospođu koja me je jurila ispred Skupštine Srbije. Bila je pijana i htela je da uskoči u moj džip”, rekao je Ilić, iako nije imao alkometarski nalaz kod sebe!
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Velja Ilić udario taksistu   Velja Ilić udario taksistu Empty

Back to top Go down

Velja Ilić udario taksistu
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» ILIC VELJA najveci je selja