Subject: Re: Rôzne nahrávky Mon 15 Dec 2008 - 14:39
Darina Rolincová - Anjelik môj
-------------------- Anjelik môj kde lietaš, že pri mne blízko nestojíš keď nie si so mnou – žiaľ nevidíš
kto vie jak vôbec vyzeráš akú máš farbu krídel možno si vzduch a vánok náš myslím že aj tak viac podôb máš
Buď chvíľku búrkou nádhernou pohlaď mi líca dažďom jak malá iskra preleť tmou všetko ti poviem – si anjel môj jak malá iskra preleť tmu všetko ti poviem – si anjel môj
môj anjel z neba padá hladká ma kvapka za kvapkou už nie som smutná – viem je so mnou
môj anjel lieta nado mnou je strážcom mojich krokov ja viem že vždy rád priletí viem že sa v diaľky snáď nestratí
môj anjel lieta námestím je strážcom mojich krokov ja viem že vždy rád priletí keď sa mi z tváre smiech vytratí ja viem že vždy rád priletí keď sa mi z tváre smiech vytratí
Zdenka*
Subject: Re: Rôzne nahrávky Wed 17 Dec 2008 - 21:21
KRISTINA - VRAT MI TIE HVIEZDY
Beata Dubasova - Sme take ake sme
Forum.
Subject: Re: Rôzne nahrávky Wed 27 May 2009 - 13:53
....obrázky zo Slovenskej prírody na skladbu "Na Kráľovej holi" skupine Senzus
1. [:Na Kráľovej holi stojí strom zelený.:] [:Vrch má naklonený, vrch má naklonený, vrch má naklonený do Slovenskej zemi.:]
2. [:Odkážte, odpíšte tej mojej materi,:] [:že mi svadba stojí, že mi svadba stojí, že mi svadba stojí na Kráľovej holi.:]
3. [:Na nebi hviezdičky sú moje družičky:] [:a guľa z kanóna a guľa z kanóna a guľa z kanóna, to je moja žena.:]
4. [:Odkážte odpíšte mojím kamarátom,:] [:že už viac nepôjdem, že už viac nepôjdem, že už viac nepôjdem na fraj za dievčaťom.:]