Forum Padina
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Padina

HomeHome  Latest imagesLatest images  Log in  Register  

Eržika otravila mamošku otravov za potkani

Go down 
AuthorMessage
Alek

Alek

Eržika otravila mamošku otravov za potkani Empty
PostSubject: Eržika otravila mamošku otravov za potkani   Eržika otravila mamošku otravov za potkani EmptySat 13 Dec 2008 - 18:38

Eržika otravila mamošku otravov za potkani Thumb_0105_28

Eržika Jambor (21) osumnjičena za teško ubistvo u pokušaju jer je trovala svekrvu Etel Đenge (60) tako što joj je u kafu i mleko sipala otrov za miševe i pacove Eržika otravila mamošku otravov za potkani 903637

KIKINDA - Eržika Jambor (21) iz Srpskog Itebeja pokušala je da otruje svekrvu Etel Đenge (60) iz Banatske Topole kod Kikinde tako što joj je u kafu i mleko sipala otrov za miševe i pacove. Snajka se na ovaj korak odlučila zbog čestih svađa sa svekrvom. Eržiki je policija odredila zadržavanje i ona je juče privedena istražnom sudiji Okružnog suda u Zrenjaninu sa krivičnom prijavom kojom se tereti da je izvršila teško ubistvo u pokušaju. Prema saznanjima policije, Eržika je tokom novembra nekoliko puta u kafu i mleko koje je konzumirala Etel sipala “rosol”. Ovaj otrov u tečnom stanju koristi se za uništavanje miševa i pacova, a može da se kupi u svakoj poljoprivrednoj apoteci.

Krajem novembra Etel je pozlilo, zbog čega je, kako priznaje, morala nekoliko dana da provede na odeljenju za intenzivnu negu u kikindskoj bolnici. Nakon svega što joj se desilo nevoljno je pristala da nam otvori dušu i ispriča kako joj je snajka umalo došla glave:

- Moj sin Alfons snajku je u našu kuću doveo u maju. Godinama je kao invalid bezuspešno pokušavao da se oženi. Najpre je 1991. godine ostao bez skoro cele desne ruke, a potom mu je deset godina kasnije berač kukuruza otkinuo dva prsta leve šake. Bila sam srećna što je konačno našao životnu saputnicu. Primajući je u naše bogato domaćinstvo, Eržiki sam skrenula pažnju da vodi računa o tome da je njen suprug duplo stariji od nje i da mora da ga poštuje.

Odnosi između svekrve i snajke bili su korektni sve dok se Alfons i ona nisu 20. septembra i zvanično venčali.

- Snajka je tada pokazala svoje pravo lice. Ništa nije htela da radi po kući. Svađala se sa mnom i pretila da će me tući. Vrhunac svega bio je kada je počela da me truje, kad mi je u kafu i mleko sipala otrov za glodare. Po selu ima nevernih Toma, koji pričaju kako sam se ja u stvari sama trovala. Pa da sam htela da dignem ruku na sebe, popila bih celu flašu “rosola” i ko ga jebe - Eržika otravila mamošku otravov za potkani 903637

Eržika Jambor priznala je da je trovala svekrvu. Kao motiv navela je česte svađe i netrpeljivost između njih dve. Protiv Eržike pokrenuta je istraga i određen joj je pritvor do 30 dana.
- Za kolege ne znam, ali ja se u svojoj praksi još nisam sreo sa slučajem da je snajka svekrvu trovala otrovom za glodare - rekao je za Kurir istražni sudija Okružnog suda u Zrenjaninu Goran Zec.
Back to top Go down

Eržika otravila mamošku otravov za potkani
Back to top 
Page 1 of 1