Forum Padina
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Padina
 
HomeHome  Log in  Register  
 

 Teologa mačetom zaklao ljubavnik:Želio me jebati

Go down 
AuthorMessage
Alek

AlekTeologa mačetom zaklao ljubavnik:Želio me jebati Empty
PostSubject: Teologa mačetom zaklao ljubavnik:Želio me jebati   Teologa mačetom zaklao ljubavnik:Želio me jebati EmptySun 21 Dec 2008 - 10:43

ps-ja lem prepisujem taki je naslov.sta se tu moze Teologa mačetom zaklao ljubavnik:Želio me jebati 227657

Teologa mačetom zaklao ljubavnik: "Želio me jebati i imao je mač!"

NOĆAS se u Zagrebu dogodilo još jedno ubojstvo. Kako se doznaje iz zagrebačke policije, 41-godišnji muškarac je ubijen u svom stanu, u ulici Bartolići 59 na Jarunu.

Oko 21.40 sati su se u stanu prvo posvađali, a potom i fizički obračunali 41-godišnji Miljen Veršić i 21-godišnji Bruno D. Kako je Veršić, između ostalog, bio strastveni kolekcionar oružja, Bruno D. je u borbi dohvatio antiknu mačetu te je njome Veršića nasmrt isjekao, odnosno zadao mu je više ubodnih i reznih rana.

Policija navodi kako je Veršić nakon ranjavanja hitno prevezen u Opću bolnicu Sveti Duh, gdje je od posljedica zadobivenih ozljeda preminuo u 22.49 sati.

Bruni D. je liječnička pomoć prvo pružena u Klinici za traumatologiju, gdje su mu utvrđene lakše ozljede ruku i glave, a nakon toga je, jer se nalazi u stanju šoka, prevezen u Psihijatrijsku bolnicu Sveti Ivan, gdje je zadržan na liječenju.

Teologa mačetom zaklao ljubavnik:Želio me jebati Ubojstvozagrebjarun20122008-540pxPixsell

Prema pisanju Jutarnjeg lista, do ove tragedije je došlo nakon ljubavne svađe, a dvojac je navodno bio u homoseksualnoj ljubavnoj vezi, a neslužbeno se doznaje kako je svađa započela nakon što je Veršić udario Bruna bocom po glavi.

Bruno je zatim pobjegao iz stana i trčao po hodniku, te lupao po vratima ostalih stanara tražeći njihovu pomoć. Istovremeno je Veršić u svom stanu ležao u lokvi krvi. Na mjesto događaja uskoro je stigla policija, a Bruno je navodno bio u teškom šoku te je pričao kako ga je "Miljen želio jebati s mačem u ruci" pa mu ga je "morao istrgnuti i udariti ga".

Često su ga posjećivali mlađi muškarci

Susjedi su novinarima ispričali kako su čuli glasnu buku i lupanje, te kako su oba muškarca dozivala pomoć. "Kad su liječnici Veršića odnijeli iz zgrade bio je obučen samo u donje rublje i zamotan u deku. Doktorica mu je govorila da se okrene, a on joj je objašnjavao da ne može disati. Bio je skroz izmasakriran, dok je drugi mladić bio obliven krvlju", pričaju susjedi, koji kažu kako su u Veršićev stan često dolazili mlađi muškarci. Navodno mu je i Bruno već ranije dolazio u posjet, iako on tvrdi da je Veršića upoznao tek te kobne večeri. "Saznali smo da je homoseksualac nakon što mu je muškarac ostavio ljubavnu poruku na vratima", tvrde susjedi.

Teologa mačetom zaklao ljubavnik:Želio me jebati Versic-slika540

U stanu bio i treći muškarac?

Neki susjedi vjeruju kako je s Veršićem i Brunom u stanu bio i treći muškarac. Jedna susjeda tvrdi kako joj se učinilo da je vidjela i treću osobu, a svoju tvrdnju potkrijepila je izjavom da je čula muški glas kako viče "Nemoj ga više!"

Veršićev susjed bio i Zvonimir Šostar: Nitko ne zaslužuje ovakvu smrt

Jedan od susjeda ubijenog Miljena Veršića je i pročelnik gradskog Ureda za zdravstvo Zvonimir Šostar, koji je, dok se događalo ovo stravično ubojstvo, sa suprugom bio na koncertu Josea Carrerasa. "Kad smo se vratili kući to je bio stravično, sve je bilo krvavo. Uostalom vidjeli ste fotografije", rekao nam je Šostar, kojeg je šokirao monstruozni zločin.

"Veršića nisam dobro poznavao jer sam ja kući jako rijetko. Izlazim rano i dolazim kasno. Vidjeli smo se u prolazu pet-šest puta, uvijek bi se pristojno pozdravili i to je bilo to. Činio se kao miran čovjek, susjed kao i svaki drugi. Nikad s njim nije bilo nikakvih problema, nije dolazila nikakva buka iz njegovog stana i sasvim se normalno ponašao", rekao nam je Šostar.

Šostar tvrdi kako on nije znao da je Veršić bio homoseksualac i da ga je to začudilo, iako su drugi susjedi kazali da su njegov stan često posjećivali mladi muškarci. "Doista ne znam ništa o tome, ali nitko ne zaslužuje ovakvu smrt", rekao nam je Šostar koji kaže da su susjedi danas morali organizirati čišćenje stubišta kako bi pokušali isprati krv.

Diplomirani teolog specijaliziran za menadžent

Miljen Veršić je bio teolog po zanimanju. Diplomirao je na Filozofskom fakultetu Družbe Isusove Sveučilišta u Zagrebu. Stručno se usavršavao na poslijediplomskim studijima iz filozofije i menadžmenta te brojnim seminarima kako u zemlji tako i u inozemstvu. Specijalizirao je liderstvo i menadžment na sveučilištu DePaul University Chicago i All Hallows College Dublin. Radio je kao direktor prodaje i marketinga u brojnim domaćim i međunarodnim tvrtkama, a obnašao je i dužnost potpredsjednika Centra za poslovnu etiku. Bio je vlasnik tvrtke Educa International.

Teologa mačetom zaklao ljubavnik:Želio me jebati 903637 Teologa mačetom zaklao ljubavnik:Želio me jebati 903637 Teologa mačetom zaklao ljubavnik:Želio me jebati 903637
Back to top Go down
 
Teologa mačetom zaklao ljubavnik:Želio me jebati
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Sudija na utakmici zaklao fudbalera

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Padina  :: Forum :: Hronika-
Jump to: