Forum Padina
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Padina
 
HomeHome  Log in  Register  
 

 indonezijski kanibal

Go down 
AuthorMessage
padina
Guest
Anonymousindonezijski kanibal Empty
PostSubject: indonezijski kanibal   indonezijski kanibal EmptyTue 21 Jul 2009 - 15:35

indonezijski kanibal Sumantoafp

"Preobraćeni" kanibal se odriče ljudskog mesa u ime ljubavi
|||| - 20.07.2009. - 12:40
Sumanto, indonezijski kanibal koji trenutno živi na jugu ostrva Jave, obećava da su njegovi dani ljudožderstva odbrojani i kaže da želi da se zaljubi.

Nakon što je iskopao telo starice iz svog sela ne bi li je pojeo, Sumanto je prvo robijao, zatim su ga poslali u muslimansku kliniku za rehabilitaciju. Tada je stranim agencijama rekao da je starica bila "jako fina".

POKAJNIK "Volim meso. Sve vrste mesa, samo da je skuvano. Ali više ne jedem ljude", objašnjava Sumanto
.
Sumanto pokušava sve ne bi li ga bivše komšije ponovo prihvatile i primile nazad u rodno selo. Tvrdi da jede samo spanać i da želi iskusi ljubav.

- Tužan sam. Ljudi su rekli toliko loših stvari o meni. Pokušaću da navedem komšije da otvore svoja srca i prime me nazad - kaže Sumanto.

Ali, izgleda da mu želja za ljubavlju neće baš tako lako proći. U selu su ga odbacili kada je pušten iz zatvora, jer se meštani boje da bi mogli da postanu njegov sledeći obrok.

- Sumanto? Žderač leševa. Bio je zlonameran čovek koji je često krao naš pirinač i piliće. Nikada neću zaboraviti smrad smrti i prizor belo-žutog ljudskog mesa umočenog u sos od soje. Biće svačega ako se vrati. Ne želim da me ubije i pojede za večeru - kaže jedna njegova komšinica, koju bivši komšija očigledno nije uverio u svoju rehabilitaciju.
Sumanto kaže da će sad živeti i na "vodi, vitaminima i mineralima", ako mu to pomogne da pronađe ljubav.

- Meso je definitivno ukusnije od povrća, ali ako nema mesa, snaći ću se i sa travom. Ona je zdrava, a mogu da je skuvam i dodam joj začine da bude finija - kaže preobraćeni kanibal.
Back to top Go down
 
indonezijski kanibal
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Padina  :: Forum :: Hronika-
Jump to: