Dnes som bol pozerať tento najnovší film"AVATAR" a chcem lem tak skrátka poviedať svoj dojem.
Za všetkych vás ktorý máte rady 3D grafiku a akciju vám môžem povedať že je tento film jeden z najlepších ktorý som ja hľadel.Počas skoro 3 hodín koľko film trvá nebol ani jeden moment aby som oči strhol z fenomenálnej fantázije ktorú vitvorili z kompjuterskou grafikou . Planeta PANDORA, flora a fauna ktorá je úplne CGI je tak mimoriadne spojená z realitou že sa človek sám úplne utratí v nej a v momentách sa zdá ako bi ste boli prenesený do sveta obivateľov Pandore a človek zabudne že nepozerá ozajstných hercov ale animáciu . Tento film jednoducho musíte pozrieť, a ja sa taktiež pokúsim ho znovu pozrieť ale na druhý ráz to bude v 3D bioskope lebo je naozaj fenomenálny. Srndy
petraš Guest
Subject: Re: AVATAR Sun 20 Dec 2009 - 15:28
Ja filmi baš aj nehladievam ale Avatar pozriem ale dočkam torrent (možno už aj jesto,preverim) preto že kino v Padine nerobi
Srndy
Subject: Re: AVATAR Mon 21 Dec 2009 - 13:03
škoda že nemožeš hľadeť v kine ,Torrenti sa užasný kvalitet a tento film si zasluživ aby ho človek hľadel v cinema .Ja ledva čakám ked vínde na Blue Ray nak ho možem riadne doma hľadeť....pozz