Forum.
| |
456.013 Guest
| Subject: Re: Kovačica: doček nove 2012 godine-program Fri 16 Dec 2011 - 19:49 | |
| jebote koji idiotizam,glavne zvezde dj-evi,ne pad mi na pamet da za n.g slusam i gledam pedere koji pustaju cd i glume neke opasne muzicare .prvi dan je okej |
|
pitam Guest
| Subject: Re: Kovačica: doček nove 2012 godine-program Sat 17 Dec 2011 - 19:40 | |
| a koliko će nas poreske obveznike koštati to zadovoljstvo ''šator za 3000 osoba + sa grejanjem'' a uvežen ni manje ni više nego iz hrvatske!? |
|
LALA
| Subject: Re: Kovačica: doček nove 2012 godine-program Thu 12 Jan 2012 - 15:39 | |
| - pitam wrote:
- a koliko će nas poreske obveznike koštati to zadovoljstvo ''šator za 3000 osoba + sa grejanjem'' a uvežen ni manje ni više nego iz hrvatske!?
Dogovoreno je da se montira šator koji može da primi oko 3000 posetilaca,ali normalno,on stiže iz susedne nam Hrvatske,normalno manji,koji prima oko 500 posetilaca,ali će se iz Budžeta Opštine platiti kao da je tu onaj od 3000 posetilaca. Da li će šator platiti Yunirisk,ili Kole,ili Petrovič,u svim slučajevima platićemo mi GRAĐANI. Po programu za doček Nove Godine 2012,po svemu sudeći,planirana je poseta mlađe populacije,koja igra,đuska,pa po svim logičnim zaključcima za takvu vrstu veselja neophodno je 1 m2 slobodnog prostora po osobi,što znači da je neophodan šator veličine 30 m.x100 m.,ili 30 x 50 m.kako bi u više navrata naišao određeni broj posetilaca,s tim ,poređenja radi,dimenzija fudbalskog terena je 100-105 m (dužina) x 68-75 m (širina) .Gde je taj ogromni šator montiran? Ovo je ona priča: Uhvatila žena muža kako je baš,baš vara.Pa kako je ona navaljivala na muža da je to svojim očima videla,muž se branio,da to nije učinio,i na kraju je upitao: Ma,Ženo,da li ti veruješ svojim očima ili meni? Normalno,Žena je poverovala mužu,a ne svojim očima. Tako i vlastodržci,demokradisti,montirali šator od 500 posetilaca,platili za 3000 posetilaca,a vi koji ste videli da je to šator od 500 posetilaca,kome verujete,DEMOKRADISTIMA ili Vašim očima? Odlučite sami,ili će odlučiti Vaš džep? | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Kovačica: doček nove 2012 godine-program | |
| |
|