|
| Smak/Kraj sveta 2012 godine-Odbrojavanje | |
| | |
| Author | Message |
---|
Alek
| Subject: Smak/Kraj sveta 2012 godine-Odbrojavanje Fri 21 Aug 2009 - 23:49 | |
|
Odbrojavanje do smaka/kraja sveta 2012
21.12.2012-Odbrojavanje
Nakon najspektakularnije aurore borealis u posljednje 153 godine svetla će se ugasiti, i to ne ona na nebu nego na Zemlji. Veliki dio Zemlje će do jutra ostati bez struje, a nešto prije ponoći će se ugasiti Internet i svi mobiteli. Već drugog dana cela civilizacija bit će u haosu. Predviđa se i kako će do kraja 2013. godine 100 hiljada Europljana umreti od gladi. Takav scenario može se ponavljati svakih 11 godina Predviđanja kažu da će oporavak od te "krize" za koju će ova "ekonomska" izgledati kao "mala beba" trajati 20 godina --Ovakav "crni scenarij" za Zemlju donio je magazin New Scientist te se ga on smatra jednim od najvećih pretnji našoj generaciji. --To se događalo i pre, a izračunato je da se može ponavljati svakih 11 godina. --Sunčeve oluje u normalnim slučajevima ne izazivaju toliku zabrinutost. --Nabijene subatomske čestice uglavnom ne uznemiruju većinu Zemljana, nego samo astronaute i vlasnike satelita. --Ljudi na Zemlji te "napade" ne osećaju, jer nas štiti Zemljino magnetsko polje. --No, svako toliko Sunce izbaci ogromnu količinu topline koja se kreće brzinom od milionima kilometara na sat te može prouzročiti probleme na Zemlji. --Problem će nastati zbog ovisnosti o električnoj energiji --Zadnji takav "veliki napad" Sunca na Zemljane dogodio se 1. rujna 1859.- -godine kada je bilo moguće, zbog jačine svjetla odaslanog sa Sunca, u pola noći čitati novine... ...u Kaliforniji su se radnici u rudniku ranije probudili i krenuli na posao zbog količine svetla koja ih je "zapljusnula" u noćne sate.
No, štetu od tog "električnog šoka" u tim godinama bilo je lako popraviti zbog toga što je civilizacija funkcionirala na temelju "željeza i mišića".
Danas kada civilizacija funkcionira na temelju supermreža temeljenih na električnoj struji i komunikacijama, štete će biti nesagledive.
"Svake godine naša ljudska tehnologija postaje sve ranjivija", napisao je u svojem izlaganju Američkoj akademiji znanosti stručnjak za svemir Daniel Baker. Problemi će doći zbog naše ovisnosti o električnoj energiji i načinu na koji se ona prenosi. Takva će solarna superoluja "upumpati" milijarde novih gigavata u sustav. Transformatori koji visokonaponsku struju pretvaraju u kućnu bi se rastopili.
"Treći svijet" prolazi najbolje zbog svoje "zaostalosti" Možemo samo zamišljati kako bi današnja civilizacija funkcionirala u takvim uvjetima. Znanstvenici su predvidjeli tu oluju za 2012. godinu zato što se ona dogodila 1859. godine i zbog manje oluje koja je prije 20 godina pogodila istočnu Kanadu i ostavila 20 milijuna ljudi bez struje. Trenutno je Sunce u mirovanju, ali se njegova najjača aktivnost predviđa za 2012. godinu i to negdje tokom leta ili jeseni. Predviđanja su da će najmanje pogođeni dijelovi Zemlje biti baš oni najsiromašniji, jer će se Treći svijet, koji nije u tolikoj ovisnosti o struje, najlakše prigoditi na život bez nje. Sprečiti ovu katastrofu Zemljani mogu tako da pošalju u svemir više satelita koji bi ih na vrijeme upozorili na napad, jer će najjači val biti na početku.----------- | |
| | | Forum.
| Subject: Re: Smak/Kraj sveta 2012 godine-Odbrojavanje Mon 8 Mar 2010 - 14:48 | |
| Fatalni datum 21. 12. 2012. sve je bliži, a sve učestalije prirodne katastrofe nisu nikakva uteha ljudskom rodu, koji već vekovima drhti u strahu od konačnog kraja. No, ima li mesta panici? Četiri dana nakon razornog potresa od 8,8 stepeni po Richteru, u kojem je život izgubilo više od 800 ljudi, Čile je pogodio potres magnitude 6,1 stepen po Richteru. Dan kasnije, potres magnitude 6,4 stepeni zatresao je i jug Tajvana.,danas se jak potres desio u Turskoj.... Tim je potresima prethodio razoran potres na Haitiju, koji je odnio gotovo 300.000 života. Prisetimo se i razornih potresa koji su zadnjih godina odneli brojne ljudske živote, poput prošlogodišnjeg u L'Aquili u Italiji, zatim razornog potresa koji je pogodio kinesku provinciju Sečuan... Uglavnom, stvari ne izgledaju dobro. Razornih potresa sve je više, kao i žrtava, a uz to NASA-ini znanstvenici tvrde je potres u Čileu pomaknuo osu planeta Zemlje i skratio trajanje dana 1,26 mikrosekundi. Brojni potresi potaknuli su spekulacije. Sve je manje onih koji smatraju da je riječ o pukoj slučajnosti, a sve češće se spominju raznorazne teorije zavjere i najave smaka svijeta. HAARP Teoretičari zavjere tako uzrok nedavnih katastrofa vide u djelovanju HAARP-a, niza antena koje se prema teoriji mogu koristiti za kontrolu vremena, 'proizvodnju' potresa i manipulaciju moždanim talasima u ljudskome mozgu. Projekt se nalazi u Gakuni na Aljasci, jer je tamo najpogodnije mesto za rad s obzirom na to da područja blizu polova imaju brojne aktivnosti u ionosferi. Oni koji prate delovanje HAARP-a tvrde kako je bio aktivan i kada je Haiti pogodio razoran potres. Na YouTubeu su se ujedno pojavili brojni videoprilozi o tome kako su se prije potresa na nebu vidjele razne anomalije i boje, pogotovo u slučaju potresa koji je pogodio Sečuan u Kini. Majanski kalendar Naravno, tu je i najraširenija teorija o nadolazećem kraju svijeta – majanski kalendar, koji najavljuje prelomno razdoblje za cjelokupno čovečanstvo, a koje bi trebalo nastupiti 21. 12. 2012. godine. Radi li se o apokalipsi ili novom dobu koje dolazi, nije poznato. Najnovija istraživanja koja su proveli stručnjaci za kulturu Maja pobijaju ovaj urbani mit. Kalendar Maja ne završava 2012. godinom, nego traje još bar 2700 godina, a 21. 12. 2012. očekuje se astrološki fenomen, koji se javlja jednom u 25.800 godina – Sunce će u zimskom solsticiju biti u ravnini s našom Mliječnom stazom. Dakle, što se Maja tiče, mogli bismo biti mirni, no tu su i drugi proroci. Nostradamusova kataklizma Nostradamusov rukopis, koji je pronađen tek 2004. godine i protumačen od strane dr.Michaela Rathforda, spominje niz katastrofa koje će pogoditi Zemlju u razdoblju od 2007. do 2012. Pre svega, to je niz potresa, erupcija vulkana, potom suše, glad, poplave... Ako se pita najpoznatijeg proroka, u igri je i Treći svjetski rat. Antikrist će zavladati Azijom, pa se kršćanima loše piše. Po njegovim ječima, majka priroda će biti osobito surova prema SAD-u, koji će zadesiti velike prirodne katastrofe, te će uslied sanacije izazvanih šteta bankrotirati. Nostradamus spominje i veliku nuklearnu katastrofu na Mediteranu. Ni Tora nam nije naklonjena Skorašnju katastrofu nam predviđa i židovska Tora. Stručnjaci su tumačenjem ove kompleksne informacijske strukture, koju čini neprekinuti niz od 304.805 znakova i čije razumijevanje bi nam moglo otkriti tajnu funkcioniranja svemira, otkrili da kraj svijeta kakvog znamo nastupa 2012. Atlantida i vanzemaljci U klasične teorije zavjere, ljude gmazove i slične priče uvijek se savršeno uklapa i Atlantida, koju je i u ovom slučaju nemoguće ignorirati. Dakle mitski grad-država, koju prvi spominje Platon, mjesto je ne samo savršenog državnog uređenja, nego i iznimno tehnološki napredno. Nakon potonuća ostrva, do kojeg je došlo usled velike prirodne katastrofe (verojatno je u pitanju biblijski veliki potop), preživjeli s Atlantide izbjegli su Egipat i Južnu Ameriku. Njihov tehnološki napredak Michael Tsarion objašnjava teorijom po kojoj su Atlantiđani zapravo zla izvanzemaljska rasa, koja je pokušala zavladati ljudima uz pomoć genetskih modifikacija. Ljudi su im, navodno, pružili snažan otpor, pa su Atlantiđani upotrijebili nuklearno oružje te time pomakli Zemlju, a od nadolazeće katastrofe su se skrili u podzemlje, gdje i dan-danas hibernirjau. Neki, pak, tvrde da su se genetskim modifikacijama uspjeli spojiti s ljudima i da danas vladaju svijetom. Bilo kako bilo, 2012. godina bi po nekim teorijama trebala značiti njihov konačni pad. Prema proročanstvu Oriona, Atlantiđani su imali vrlo precizno astronomsko znanje, te su predvidjeli veliki potop koji se dogodio 9792. godine pr.n.e. i pobjegli u Egipat. Te je godine došlo i do pomicanja Zemljine osi, koja se spominje i u Egipatskoj knjizi mrtvih. Sunce je tada izašlo na novom horizontu, a Egipćani su u podzemne labirinte skrili cjelokupno znanje tadašnjeg svijeta. U svakom slučaju, sve ove velike trešnje mogle bi dovesti i do otkrivanja ovog podzemnog blaga.
Bilo kako bilo, iako brojna proročanstva nagovještaju promjene za nešto više od dvije godine, to ne mora nužno značiti i nešto loše. Po new age filozofiji, naime, ljudi će konačno progledati i vidjeti svijet onakav kakav uistinu jest, te će se duhovno uzdići na višu razinu, a svijetom će zavladati energija dobra.
Last edited by Forum-"Padina" on Sat 4 Sep 2010 - 22:41; edited 4 times in total | |
| | | Petar Pa Guest
| Subject: Da li je ovo greshka! Thu 18 Mar 2010 - 17:41 | |
| Ne znam da li je u pitanu greshka, mada sam to video i nisam ni prochitao tvoj teks, da na ovom odbrojavanju do ova chetiri datuma, mora se primetiti da ima vishe dana do smaka sveta koji ce se dogoditi 12.12.2012. nego do 21.122012. shto po mom skromnom mishljenju malo chudno, mada se nisam posebno ni zaiteresovao ili mozda moj brovzer pogreshno prikazuje, ali u svakom sluchaju, bolje proveri, zato shto ovako izgleda smeshna celokupna tvoja teorija, koji nisam ni prochitao i necu sve dok ono shto si prvo napisao ne bude tachno. |
| | | Forum.
| Subject: Re: Smak/Kraj sveta 2012 godine-Odbrojavanje Fri 19 Mar 2010 - 4:52 | |
| Greška je bila u aplikaciji,sad bi trebalo da je sve u redu,pozdrav | |
| | | marko Guest
| Subject: Re: Smak/Kraj sveta 2012 godine-Odbrojavanje Thu 15 Apr 2010 - 15:40 | |
| |
| | | marko Guest
| Subject: Re: Smak/Kraj sveta 2012 godine-Odbrojavanje Thu 15 Apr 2010 - 15:44 | |
| koliko price o smak svetu a nijedna prica o spasavanju jedino neka firma u americi nudi spasavanje za 36.hiljade evra i moze da se spasis a reci mi molim te sta ce onaj ko ima malo vise dece i porodicu sta ce on a ne razumem sta ce njima te pare ako bude smak sveta zar ce biti jos evro ili dolari |
| | | 2012 Guest
| Subject: 2012transformacija svijesti Tue 15 Jun 2010 - 10:09 | |
| Eto na jednom mjestu sve o 2012. godini.
Za one koji neznaju, datum 21.12.2012. ne obilježava kraj svijeta, već kraj doba ribe i ulazak u doba vodenjaka. 2012. je godina transformacije svijesti, buđenja a ne uništenja. |
| | | 2012 Guest
| Subject: Re: Smak/Kraj sveta 2012 godine-Odbrojavanje Tue 15 Jun 2010 - 10:11 | |
| |
| | | 2012 Guest
| Subject: Re: Smak/Kraj sveta 2012 godine-Odbrojavanje Tue 15 Jun 2010 - 10:13 | |
| 2012-transformacijasvijesti.com Nadam se da će ovj puta primit, naravno sa www |
| | | Alexanda Guest
| Subject: Re: Smak/Kraj sveta 2012 godine-Odbrojavanje Thu 1 Jul 2010 - 23:42 | |
| ljudii.....nema potrebe za brigom.......postoji teorija(70% tachna) koja dokazuje da 21 decembra 2012 nece biti smaka sweta.......imam tacne brojewe pomocu kojih mogu swe da izrachunam.........ja sam 90% tachan da se t onece desiti opushteno ;) |
| | | mala Guest
| Subject: Re: Smak/Kraj sveta 2012 godine-Odbrojavanje Tue 10 Aug 2010 - 13:17 | |
| Pa kaj ste vi svi tak mutavi. apokalipsa ne znači " smak svijeta " ili potpuno uništenje već " dizanje vela " tj. novo duhovno buđenje. Prelazimo iz doba " riba " u doba " ovna" i to je to. Netrebate nikam bježat, daj se malo informirajte ljdi! |
| | | mala Guest
| Subject: Re: Smak/Kraj sveta 2012 godine-Odbrojavanje Tue 10 Aug 2010 - 13:21 | |
| doba " vodenjaka " oprostite, kao što je već rečeno. Sve je iluzija, cijeli svijet je iluzija tj. 3.dimenzija u koju vjerujemo jer su nas uvjerili da je to istina. Dakle, bez brige nema kraja svijeta već samo jedno novo razdoblje, duhovno buđenje |
| | | Guest Guest
| | | | david ic Guest
| Subject: Re: Smak/Kraj sveta 2012 godine-Odbrojavanje Thu 12 Aug 2010 - 23:45 | |
| Tajna je u broju 12.2012 ce naici 12-ti planet blizu zemlje i sunca,planet se kreće suprotno od ostalih planeta i nekruži oko sunca ravnomjerno,nego se udaljava od sunca i približava. Za ovo imaju dokazi,zasad zaista čvrsti,preporučam knjigu od zetcharia sitchin 12-ti planet ,kao i sve druge.sumeranske ploče koje su stane negdje oko 6 ,7 tisuca godina,mozda i starije,pokazuju nam da su te civilizacije poznavale naš sunečev sustav,jednako kao mi danas.no oni i poznaju i 12 ti planet,kad se uzme u obzir da su drugi planeti koje mi poznajemo identični nalazima na pločama,treba predpostaviti i postojanje 12-tog planeta.kad satelit slao na jedan od neistrazenih planeta na kraju našeg sunčevog sustava(neznam točno koji,da sad netrazim po knjizi),zetcharia je rekao američkoj vladi točno kako će izgledati ti neki sateliti i planeti,no nisu ga uzeli za ozbiljno,no kada su slike sa satelita potvrdile sve što je rekao,uzeli su ga od tada veoma ozbiljno,i neki izvori već potvrdjuju novootkriveni planet X ili planeti krizanja,u sumerana poznat kao Nubiru. ima dosta tih nagadjanja,ali ovo je jedno znanstveno dokazivo stajalište,i vrlo vjerojatno,i još nešto,vjerojatno 2012 neće biti ova 2012,zbog nemogucnosti točnog mjerenja vremena,kalendar kakvog poznajemo je napravljen mnogo kasnije nego što se krist rodio.tako da moze oscilirati do nekih 80 godina. A ujtecaj 12 tog planeta se osjeca vec odavno,kao što kaze 1 znanestvenik nije to jedan momenat,flash i gotovo,kako se planet priblizava tako se osjecaju posljedice,kad pomislite samo u zadnjih 200 godina kakav ogroman tehnološki napredak,pa katastrofe ubrzanog rasta.očito je da nešto ima u tome. |
| | | erika Guest
| Subject: Re: Smak/Kraj sveta 2012 godine-Odbrojavanje Sat 4 Sep 2010 - 1:05 | |
| jao nama kako ovo brzo otkucava |
| | | 2013 Guest
| Subject: Ko prezivi, pricace :) Tue 7 Sep 2010 - 1:45 | |
| Pa ovako... veceras sam trazio podatke o kraju sveta, o 2012. i civilizaciji Maja... Interesantno je citati ljudske spekulacije... Nailazio sam na dosta komentara u kojima osobe zaista veruju u takozvani smak sveta... Iskreno moje misljenje je da se jos nocas moze desiti smak sveta! Zasto? pa zato sto su Maje pravile kalendare u vremenu skroz drugacijem od onog u kome danas zivimo. Npr. nisu imali automobile, fabrike i sve ostale unistivace ozonskog omotaca... tako da su na osnovu njihovih verovanja i racuna, izracunali smak sveta bas 21.12.2012. ali ne uzeci u obzir globalne promene, koje mogu samo jos vise ubrzati "kraj sveta"... Pitanje je da li takvi kalendari uopste postoje, ili su to samo izmisljene price, koje truju nas mozak i teraju nas da se opterecujemo nebitnim i nerealnim stvarima... Jedina cinjenica, za koju nam Maje, Inke i ostale civilizacije nisu potrebne da bi nam pokazale, je ta da ozonski omotac iz dana u dan sve vise slabi, cime propusta ultraljubicaste zrake Sunceve svetlosti, koja je stetna za ljutska bica, kao i za sve zivo na Zemlji. Ono sto bi nam pomoglo je "obrtanje novog lista", tj. izbacivanje iz upotrebe svega onog sto zagadjuje okolinu... Time prvenstveno mislim na gorivo... Ali opet dolazimo na drugu temu, a to je "Pa ratuje se upravo zbog goriva"... Tako da dokle god bude bilo ljudske pohlepe za novcem, moci i dominacijom, SMAK SVETA NAM NE GINE!! ali to nije onaj smak sveta o kome su Maje pricale, to je smak sveta "modernog" drustva, za koje je sam covek kriv!!! |
| | | Forum.
| Subject: Re: Smak/Kraj sveta 2012 godine-Odbrojavanje Tue 21 Sep 2010 - 19:40 | |
| | |
| | | BKPS Guest
| Subject: Re: Smak/Kraj sveta 2012 godine-Odbrojavanje Wed 3 Nov 2010 - 17:00 | |
| prije petnaestak minuta zemljotres i u Zagrebu :) jel to najava smaka svijeta,cijela evrope se danas zatresla ? |
| | | BKSP Guest
| Subject: Re: Smak/Kraj sveta 2012 godine-Odbrojavanje Wed 3 Nov 2010 - 20:54 | |
| Posljednja 24 sata područje jugoistočne Europe pogodilo je više od 60 srednje jakih potresa. Najjače seizmičke aktivnosti, zabilježene su na području Turske, Grčke, Srbije i Bugarske, no tijekom popodneva zatreslo se i područje Zagreba.NAJEBASMO |
| | | Forum.
| Subject: Re: Smak/Kraj sveta 2012 godine-Odbrojavanje Thu 18 Nov 2010 - 5:57 | |
| | |
| | | Add Guest
| Subject: Re: Smak/Kraj sveta 2012 godine-Odbrojavanje Tue 23 Nov 2010 - 10:36 | |
| baba vanga. - Početak 3. svjetskog rata. Rat će početi u studenome /novembar 2010. i završit će u 2014. Počet će kao običan rat, zatim će biti koršteno prvo nuklearno, a zatim i kemijsko oružje
23.11.2010 Danas u 05:00h Sjeverna Koreja topnički napala Južnu Koreju |
| | | kawasaki Guest
| Subject: Re: Smak/Kraj sveta 2012 godine-Odbrojavanje Mon 3 Jan 2011 - 22:51 | |
| Zdravo svima ja sam Nikola Paunovic zivim u Macedoniji slucajom igre davno prije 7 godina ja i mojih par drugara smo upali u neku veliku rupu srecnom niko nije bio povrijedjen ali smo otkrili jedan podzemni tunel koji vodi pitaj dragog boga gdje krenuli smo tim jedinim putem u tom tuneli u zaustavili se na pola puta jer niko od nas nije smijeo ici dalje od straha nismo nikad nikom rekli za to nego smo uradili sledece zakopali smo tu rupu i otisli. Sada nakon 7 godina planiramo ponovno da otkopamo tu rupu i da udjemo i odemo ko zna gdje sve dok ne otkrijemo dokle to vodi znam da 99% ljudi nece mi vjerovat i nemora zelim samo da vam kazem da postoji svasta na ovoj planeti i da dosta toga nikad nismo ni dozivjeli ni vidjeli mozda bas na taj datum (21.12.2012) se nesto desi nemora to da bude Smak svijeta niti pad asteroida na zemlju mozda bude 3 svijeski rat ili tako nesto slicno ali cisto sumljam,a mozda to bude jedan obicni dan kao i svi prehodni.. |
| | | hector Guest
| Subject: Re: Smak/Kraj sveta 2012 godine-Odbrojavanje Fri 14 Jan 2011 - 8:43 | |
| kawaasaki daj josh malonapishi o tom tunelu.ja isto imam slichan dozivljaj,napisatju za par dana |
| | | Sheyla Guest
| Subject: Re: Smak/Kraj sveta 2012 godine-Odbrojavanje Wed 2 Feb 2011 - 15:16 | |
| meni je ovo toliko glupo da mi se ne da niti citati pa samo Veliki Allah odredjuje kada ce da bude Smak svijeta,,,kraj svijeta,,a od pocetka postojanja svijeta zna se da nevjerncije i nevjernicke drzave pogadjaju razne katastrofe odnosno to im Allah pokaziva kolika je Njegova Moc ali ljudi su toliko glupi da jednostavno nece da shvate da im je to opomena,,meni licno ova nagadjanja neulijevaju ni trun straha, |
| | | on-off Guest
| Subject: Re: Smak/Kraj sveta 2012 godine-Odbrojavanje Wed 2 Feb 2011 - 17:18 | |
| čitaj k**** j*** te xxxx
čitaj ovo ,životinje pobit vas sve treba - ČETIRI osobe, među kojima je bio i muslimanski duhovnik, su uhićene u Bangladešu zbog povezanosti sa smrću 14-godišnjakinje koja je bila javno izbičevana.
Djevojčica je optužena za ljubavnu vezu s oženjenim muškarcem, a kazna ju je stigla po muslimanskom "šerijatskom" zakonu. Članovi obitelji djevojčice Hene Begum su rekli da je kaznu potvrdilo seosko vijeće sastavljeno od starijih članova zajednice i duhovnih vođa. Zbog navodne veze s oženjenim rođakom, djevojčica je kažnjena sa 80 udaraca bičem.
Pretukli je i članovi obitelji oženjenog muškarca
Navodno su i članovi obitelji oženjenog muškarca pretukli djevojčicu dan prije nego je dobila "presudu" seoskog vijeća. "Njezina obitelj je rekla su je odvezi u bolnicu nakon incidenta te je preživjela još samo šest dana. Seosko vijeće je od njezina oca tražilo i da plati kaznu od otprilike 700 dolara", kazao je regionalni šef policije Shahidur Rahman.
Još nije točno utvrđen uzrok smrti djevojčice. "Još čekamo nalaz obdukcije. U međuvremenu tražimo još 14 osoba povezanih s ovim incidentom, među kojima i lokalnog učitelja", kazao je Rahman.
bravo za xxxxx što se ubili dete.životinje.životinje.životinje.životinje.nadam se smaku svijeta da nestanu svi zli ljudi
Last edited by Forum-"Padina" on Thu 3 Feb 2011 - 4:04; edited 1 time in total (Reason for editing : Komentar uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke sadržine *editovan) |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Smak/Kraj sveta 2012 godine-Odbrojavanje | |
| |
| | | | Smak/Kraj sveta 2012 godine-Odbrojavanje | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |