Forum Padina
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Padina

HomeHome  Latest imagesLatest images  Log in  Register  

KDS net-Padina

Go down 
AuthorMessage
Forum.

Forum.

KDS net-Padina Empty
PostSubject: KDS net-Padina   KDS net-Padina EmptyWed 21 Nov 2012 - 8:37

Ovih dana trebalo bi da u Padini počne sa radom KDS net Padina(kablovska televizija + internet),mreža je razvučena na stubove elektrovojvodine,o firmi na internetu nema nikakvih informacija,nemaju e-mail,nemaju adresu,u privrednom registru nema nikakvih informacija,nisu član ''pukosa'',na w.a. ratela nema informacija ali smo poslali pitanje u vezi ovog provajdera koji se pojavio u Padini....

KDS net-Padina 987842 U medjuvremenu smo saznali da je ''najverovatnije'' u pitanju KABLOVSKI DISTRIBUTIVNI SISTEM SMILEY TV iz Vršca i da se nalaze u registru Republičke agencije za elektronske komunikacije ,tj imaju dozvolu za rad...

Last edited by Forum. on Fri 25 Jan 2013 - 13:01; edited 1 time in total
Back to top Go down
brko
Guest
Anonymous

KDS net-Padina Empty
PostSubject: Re: KDS net-Padina   KDS net-Padina EmptyWed 16 Jan 2013 - 9:48

to su obicni pilicari iz vrsca,rade oni i u kovacici i debeljaci,njihovim dolaskom padinci i kovacicani mozete da zaboravite da u vasa mesta dodje neki normalni kablovski operater,naprimer novosadski kds ,ili sbb ,a kako oni rade ako nemaju dozvolu,kao sto se prica?
Back to top Go down
pitanje
Guest
Anonymous

KDS net-Padina Empty
PostSubject: Re: KDS net-Padina   KDS net-Padina EmptyFri 25 Jan 2013 - 8:40

da li su oni kds koji je kupio sbb prosle god?
Back to top Go down
Forum.

Forum.

KDS net-Padina Empty
PostSubject: Re: KDS net-Padina   KDS net-Padina EmptyFri 25 Jan 2013 - 20:11

brko wrote:
,a kako oni rade ako nemaju dozvolu,kao sto se prica?

KDS net-Padina 987842 Priča se....ali imaju dozvolu

pitanje wrote:
da li su oni kds koji je kupio sbb prosle god?

KDS net-Padina 987842 Ne,sbb je kupio K.D.S-Novi Sad,a kod nas u Padini posluje Kds Smiley iz Vršca
Back to top Go down
Mica
Guest
Anonymous

KDS net-Padina Empty
PostSubject: Re: KDS net-Padina   KDS net-Padina EmptySat 4 May 2013 - 22:30

Moram da vas upoznam sa situacijom o vasem kablovskom operateru.
U padni radi KDS net-Padina koji nema veze sa Smiley TV nego sa Talas sistem tj, operatre koji radi u Kovacici. U Debeljaci radi sasvim drugi operater tj AV COM iz Beograda.
Sto se tice SBB-a kao sto ga vi nazivate "ozbiljan operater", mislim da niste u pravu jer nisam siguran da ste ikad koristili njihove usluge da bi videli koliko je to ozbiljno
Back to top Go down
brko
Guest
Anonymous

KDS net-Padina Empty
PostSubject: SRANJE ZIVOOO   KDS net-Padina EmptyMon 27 May 2013 - 21:06

KDS net-Padina 317508 JA MATER KDS-u IZ VRSCA!!!!!!!!!!!!!!!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Back to top Go down
troprsti
Guest
Anonymous

KDS net-Padina Empty
PostSubject: Re: KDS net-Padina   KDS net-Padina EmptyFri 15 Nov 2013 - 15:08

e moja mico,da je ovo iole ozbiljna država ovaj kds ne bi ni postojao na mapi operatera,a neki bi bili i procesuirani,ili su već bili ?,po nekim informacijama ovaj kds koji operiše u padini je najuren iz nekih sredina,da li je to istina ?,da li je istina da je ovoj firmi blokiran račun? ,a ove iz mz padina treba namazati katranom i posuti perjem,pametnom ne treba objašnjavati zašto
Back to top Go down
ivi
Guest
Anonymous

KDS net-Padina Empty
PostSubject: Re: KDS net-Padina   KDS net-Padina EmptySat 15 Mar 2014 - 21:09

SBB u novom sadu radi perfektno, ja sam iz novog sada tako da znam. a ovaj KDS u Padini je živo sranje i nikome ga ne preporučujem. Čak šta više u ponedeljak ću ih prijaviti nekoj inspekciji jer samo tako mogu da ih se otarasim.
Back to top Go down
Sponsored content

KDS net-Padina Empty
PostSubject: Re: KDS net-Padina   KDS net-Padina Empty

Back to top Go down

KDS net-Padina
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» dr.Radu pretio publicisti Barbu Vasileu
» Sastanak demokratske stranke u Padini