| Otvorena kancelarija Srpske Napredne Stranke Kovačica | |
|
|
|
Author | Message |
---|
Forum.
| Subject: Otvorena kancelarija Srpske Napredne Stranke Kovačica Sun 16 Feb 2014 - 20:47 | |
| U subotu je u ulici Janošikova 123 svečano i radno otvorena kancelarija Srpske Napredne Stranke Kovačica izvor- SNS Kovačica-facebook
Last edited by Forum. on Fri 30 May 2014 - 12:32; edited 1 time in total | |
|
| |
MOJkom Guest
| Subject: Re: Otvorena kancelarija Srpske Napredne Stranke Kovačica Mon 17 Feb 2014 - 21:07 | |
| jel to slika sa nekog ispracaja? ispratili ste nekog na robiju? |
|
| |
MOJkom Guest
| Subject: Re: Otvorena kancelarija Srpske Napredne Stranke Kovačica Mon 17 Feb 2014 - 21:26 | |
| sory na duplom postu tek sad sam primetio na slici glavom i bradom zlatko simak!?!?!?!? mora da je nesto gadno zabrljao cim se prisljamcio naprednjacima |
|
| |
Pravda za Zorana S. >D Guest
| Subject: Eh... Tue 18 Feb 2014 - 15:03 | |
| A vidi ovu dvojicu što sede/stoje pored vrata... pravo oličenje poverenja... jbt... svi namrgođeni kao neki gangsteri... |
|
| |
| Subject: E da, da ne zaboravim... Thu 20 Feb 2014 - 9:44 | |
| |
|
| |
istina Guest
| Subject: Re: Otvorena kancelarija Srpske Napredne Stranke Kovačica Thu 20 Feb 2014 - 12:57 | |
| Alo,žuti,kradokrate,jel vas plaćaju da lupate gluposti,vi imate obraza da nekoga kritikujete,da imate poštenja bar 1% kao Zlatko Šimak,bili biste najsrećniji,a mrgude imate u svojoj glavi i podsvesti,i sveže pridošle u crno belim zatvorskim uniformama.Pokrijte se ušima,i ne brukajte se više,stvarno ste preterali! |
|
| |
MOJkom Guest
| Subject: Re: Otvorena kancelarija Srpske Napredne Stranke Kovačica Sat 22 Feb 2014 - 10:29 | |
| ako se ne varam ta postenjacina je dobila posao kao zasluzan otporas,a jel i lenhart olicenje postenja!? |
|
| |
| Subject: A ne ne... Mon 24 Feb 2014 - 14:53 | |
| Pa realno kada pogledam sliku uopšte mi ne uliva poverenje... A nema nikakvih mrguda u mojoj glavi... inače ne bih primetio ove na slici... Kako možeš da generalizuješ 1000 ljudi i da ih nazivaš lopovima????? Pa tu na slici ima 3 lopova, još nedostaje Radu koji je osuđen za primanje mita... oličenje poštenja...
Zlatko Šimak je malo smešan čovek pojavom... |
|
| |
koment7 Guest
| Subject: Re: Otvorena kancelarija Srpske Napredne Stranke Kovačica Fri 7 Mar 2014 - 15:07 | |
| Lepa ekipa,drug Šnajco borac protiv odlaganja otpada kraj Padine a sam je godinama bacao otpad na sve strane ponekad i u samom selu, ljudima na par metara od kuće,naprimer na uglu ulice bratsvo jedinstvo (putić za lovački dom) a drug Lenhart gospodar crne gradnje,koliki je broj ljudi kojima ovaj čovek duguje novac,bez preterivanja ima ih preko 100,koliko je izgradio kuća na crno,bez planova bez dozvole bez dokumentacije ,bez prijave radnika na socijalno i zdravstveno osiguranje ...itd,ali to mu ne smeta da proziva druge zbog korupcije,lopovluka,kriminala,ovaj komentar nije uperen protiv Srpske napredne stranke već protiv licemernih pojedinaca |
|
| |
Idemo Žutaći
| Subject: Re: Otvorena kancelarija Srpske Napredne Stranke Kovačica Wed 12 Mar 2014 - 0:59 | |
| | |
|
| |
DEDA- Guest
| Subject: Re: Otvorena kancelarija Srpske Napredne Stranke Kovačica Fri 14 Mar 2014 - 14:07 | |
| SLIKA GOVORI HILJADU REČI,DA VAS VIDI VUČIĆ RASTERAO BI VAS KO PACOVE |
|
| |
Ninja Guest
| Subject: Re: Otvorena kancelarija Srpske Napredne Stranke Kovačica Sat 15 Mar 2014 - 1:38 | |
| Da vas pitam, da li je Miroslav Krisan pravosnazno osudjen? Ne nije, prema tome, sta vam nije jasno? Dzaba vi laprdate na sva usta, sve to pada u vodu, dragi moji ljudi. Ne zamajavajte sami sebe. |
|
| |
Ninja Guest
| Subject: Re: Otvorena kancelarija Srpske Napredne Stranke Kovačica Sat 15 Mar 2014 - 2:03 | |
| Pravda za Zorana S. >D druze pa njihovi na vrhu amnestirali 3600 osudjenih kriminalaca, sta vise reci? :) |
|
| |
50% Guest
| Subject: Re: Otvorena kancelarija Srpske Napredne Stranke Kovačica Wed 19 Mar 2014 - 8:27 | |
| gde su demokratski komentatori,nesto ih nema zadnjih dana,podvili repove i sakrili se u rupe, tamo vam je i mesto! |
|
| |
Ninja Guest
| Subject: Re: Otvorena kancelarija Srpske Napredne Stranke Kovačica Thu 20 Mar 2014 - 0:36 | |
| Ne nama je mesto tamo gde zive normalni ljudi (sto u Srbiji nije slucaj) i zato se nadam da cu prvom prilikom otici iz ove zemlje, dok nam i to ne zabrane. |
|
| |
Idemo Žutaći
| Subject: Re: Otvorena kancelarija Srpske Napredne Stranke Kovačica Fri 21 Mar 2014 - 22:42 | |
| naravno bezi,bezi. dok i tebe ne uhapse za neko delo sa Krisanom,a nas krisan ce biti pravosnazno osudjen,samo da sud sklopi kockice od svih lopova i sva dela stignu u prave ruke,a kad dodje relaks pa kad dodje cesma u uzdinu pa kad dodju plate pa ovo,pa ono, ijao kuku vama. bice ponovo radi bioskop! hehehehhe IDEMO ZUTACI!!!
| |
|
| |
Ninja Guest
| Subject: Re: Otvorena kancelarija Srpske Napredne Stranke Kovačica Mon 31 Mar 2014 - 18:00 | |
| ahahahaha vi ste mi gospodo, moram vam priznati, tragokomicni :) jel posoji jos neka rec u vasem vokabularu osim "lopov" i "hapsiti"? |
|
| |
Idemo Žutaći
| Subject: Re: Otvorena kancelarija Srpske Napredne Stranke Kovačica Wed 16 Apr 2014 - 15:31 | |
| Nisam u stranci,nikakvoj.Ali sta drugo da se prica,kad su oko mene lovovi!!!! POMIRITE SE S tIM DA STE LOPOVI!!! DOVIDJENJA..... | |
|
| |
Paor Guest
| Subject: Re: Otvorena kancelarija Srpske Napredne Stranke Kovačica Thu 17 Apr 2014 - 13:16 | |
| Pa izgleda da vi iz SNS-a druge reci ni ne znate niti ne koristite osim te! Recite vasem Zoranu Savanov da vam obnovi malo i menja vokabular i da vam doda jos neke nove reci... |
|
| |
kokikoki Guest
| Subject: Re: Otvorena kancelarija Srpske Napredne Stranke Kovačica Sat 8 Nov 2014 - 20:03 | |
| jedan lik sa slike slavi povratak šešelja |
|
| |
sava Guest
| Subject: Re: Otvorena kancelarija Srpske Napredne Stranke Kovačica Sat 15 Nov 2014 - 16:04 | |
| da li je na gornjos slici i doktor radu i koji je od njih? |
|
| |
Izbor Guest
| Subject: Re: Otvorena kancelarija Srpske Napredne Stranke Kovačica Sun 16 Nov 2014 - 10:38 | |
| Ja koliko sam upucen i ako ne gresim taj doktor RADU je na slici u beloj majici. To su mu najblizi saradnici SNS-ovca. http://prntscr.com/3gdhgw"Ojjj Srbijo medju sljivama"!!! |
|
| |
Gost. Guest
| Subject: gost. Mon 17 Nov 2014 - 16:35 | |
| Ceda je jako srecan , doso njegov idejni i duhovni vodja SESELJ , CEDA je u DS zbog posla i on i njegova zena , zna kome se on kune , u sta veruje i sta je u dusi , nacionalizam i extremizam se ne mogu preko noci izbaciti iz coveka , |
|
| |
dule Guest
| Subject: Re: Otvorena kancelarija Srpske Napredne Stranke Kovačica Wed 19 Nov 2014 - 16:59 | |
| neverovatno cime se vi zamajavate pored toliko problema u opstini glavna tema je doktor radu ko da je predsednik srbije ,pite malo o birokratiji tu ima materijala za dva foruma |
|
| |
Izbor Guest
| Subject: Re: Otvorena kancelarija Srpske Napredne Stranke Kovačica Wed 19 Nov 2014 - 18:40 | |
| Pa "DoktoreRadu" za mene si jedino interesantan lik sto se guras u svaki forum i nesto to isto hoces da pises i jedno isto objasnjenje dajes vec hiljade puta i isto koristis razna imena ovde sakrijuci tvoj identitet. Kako da te ne mrze ljudi jer svi vide kako sam pises ovde. Eto sad se guras i do predsednika Srbije da postanes. Moje misljenje je da ne verujem da si pametniji i bolji nego nas predsednik Srbije covek koji vodi pametno i mudro nasu drzavu i vodi nas na dobrom putu... Mozda za ostale ljude po forumima koji citaju i vide tvoj rukopis imaju misljenje o tebi da si interesantniji si nego sam predsednik. Moj ti je predlog da se kandidujes za predsednika Srbije. Mozes ti to-sto da ne!!! Pocni polako da pravis neke nove ideje za tvoju pobedu u bedak naravno ... |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Otvorena kancelarija Srpske Napredne Stranke Kovačica | |
| |
|
| |
| Otvorena kancelarija Srpske Napredne Stranke Kovačica | |
|