Forum Padina
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Padina

HomeHome  Latest imagesLatest images  Log in  Register  

Čo prave robite? :)

Go down 
+9
Elena!
vvv
Nightwish
Forum.
Zdenka*
Alek
Alexi Laiho
anapovolni
$nek!$h@
13 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
AuthorMessage
Zdenka*

Zdenka*

Čo prave robite? :) - Page 2 Empty
PostSubject: Re: Čo prave robite? :)   Čo prave robite? :) - Page 2 EmptySun 29 Jun 2008 - 17:29

alek co chces????? neozbilni si! Čo prave robite? :) - Page 2 317508
Back to top Go down
Alek

Alek

PostSubject: Re: Čo prave robite? :)   Čo prave robite? :) - Page 2 EmptyMon 30 Jun 2008 - 16:40

nemislev som nist zle ,jesto tema de clenovia foruma postavuju svoj personal pic,prepac ak ta to co som napisav urazilo Čo prave robite? :) - Page 2 227657
Back to top Go down
Gost
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Čo prave robite? :)   Čo prave robite? :) - Page 2 EmptyMon 30 Jun 2008 - 21:13

hrizem nechti,pocuvam music...Very Happy
Back to top Go down
vvv

vvv

PostSubject: Re: Čo prave robite? :)   Čo prave robite? :) - Page 2 EmptyMon 30 Jun 2008 - 23:28

Hilary_Rocks wrote:
hrizem nechti,pocuvam music...Very Happy

nehriz nechti nije zdravo Čo prave robite? :) - Page 2 317508
Back to top Go down
Elena!

Elena!

PostSubject: Re: Čo prave robite? :)   Čo prave robite? :) - Page 2 EmptyTue 1 Jul 2008 - 15:07

teplo.teplo.teplo.... prepihla sa mi guma na bicikel Razz

ide mi volakto premenit gumu Čo prave robite? :) - Page 2 903637 Čo prave robite? :) - Page 2 903637
Back to top Go down
vvv

vvv

PostSubject: Re: Čo prave robite? :)   Čo prave robite? :) - Page 2 EmptyTue 1 Jul 2008 - 18:40

mi verime ze uspies v mienani
mas nasu podrsku Čo prave robite? :) - Page 2 80699
Back to top Go down
Alek

Alek

PostSubject: Re: Čo prave robite? :)   Čo prave robite? :) - Page 2 EmptyTue 1 Jul 2008 - 19:21

Sweet Amber wrote:
teplo.teplo.teplo.... prepihla sa mi guma na bicikel Razz

ide mi volakto premenit gumu Čo prave robite? :) - Page 2 903637 Čo prave robite? :) - Page 2 903637

a mas pivo Čo prave robite? :) - Page 2 627363 Čo prave robite? :) - Page 2 903637
zamenim aj na traktore gumu ak nacim Čo prave robite? :) - Page 2 492628 Čo prave robite? :) - Page 2 903637
Back to top Go down
Elena!

Elena!

PostSubject: Re: Čo prave robite? :)   Čo prave robite? :) - Page 2 EmptyWed 2 Jul 2008 - 11:40

zamenena Čo prave robite? :) - Page 2 80699 ale bezomna Razz

nije mi jasnvo ako tu tunu pihli nu ale nema veze Čo prave robite? :) - Page 2 492628
Back to top Go down
Gost
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Čo prave robite? :)   Čo prave robite? :) - Page 2 EmptyWed 2 Jul 2008 - 14:23

pocuvam ziku aj dopisujem
Back to top Go down
Zdenka*

Zdenka*

PostSubject: Re: Čo prave robite? :)   Čo prave robite? :) - Page 2 EmptyWed 2 Jul 2008 - 17:41

Kto hladev 48 SATI SVADBA ? čo vravite na Kovačičanov? mne je simpatična emisija-ked sa slovaci pojavia na TV....A malo sa prihlasuju... Čo prave robite? :) - Page 2 689852 PREČO sme hamblivi?
Back to top Go down
Elena!

Elena!

PostSubject: Re: Čo prave robite? :)   Čo prave robite? :) - Page 2 EmptyWed 2 Jul 2008 - 18:08

ja som hladela ale bi sa neprijavila...volako je cudne,vari celi svet hladi na teba.... :41:
Back to top Go down
vvv

vvv

PostSubject: Re: Čo prave robite? :)   Čo prave robite? :) - Page 2 EmptyWed 2 Jul 2008 - 21:45

a ja som pocuv ze na tej emisiji secko finansiraju ti co sa prijavuju.
televizija ich lem visnima a kao delia im pare a u stvari im davaju ich peniaze.
Eventualne dostanu volaco od firmov kerie sa tov prilikov reklamiraju tj. mozno
od opstine.
Tak ze ak sa kces prihlasit , dobre porozmisl'aj Vikerd Čo prave robite? :) - Page 2 317508
Back to top Go down
Alek

Alek

PostSubject: Re: Čo prave robite? :)   Čo prave robite? :) - Page 2 EmptyThu 3 Jul 2008 - 22:18

pijem pivo Čo prave robite? :) - Page 2 93694 a hladim ci ninto volaco interesantnvo na forume scratch
Back to top Go down
Zdenka*

Zdenka*

PostSubject: Re: Čo prave robite? :)   Čo prave robite? :) - Page 2 EmptyThu 3 Jul 2008 - 22:38

vvv wrote:
a ja som pocuv ze na tej emisiji secko finansiraju ti co sa prijavuju.
televizija ich lem visnima a kao delia im pare a u stvari im davaju ich peniaze.
Eventualne dostanu volaco od firmov kerie sa tov prilikov reklamiraju tj. mozno
od opstine.
Tak ze ak sa kces prihlasit , dobre porozmisl'aj Vikerd Čo prave robite? :) - Page 2 317508

eeeee čo sa toho tika davno moje bejaše.Tedi neboli tie emisije.Ja sa lem citim tak ako vi,takže sa ani nemož zapojit do teme kera je momentalne poza tejto na portale.Šeci možte lem uhadat ako je mne.Pozdrav vam šeckim.
Back to top Go down
anapovolni

anapovolni

PostSubject: Re: Čo prave robite? :)   Čo prave robite? :) - Page 2 EmptyThu 3 Jul 2008 - 23:05

vikerd wrote:
Kto hladev 48 SATI SVADBA ? čo vravite na Kovačičanov? mne je simpatična emisija-ked sa slovaci pojavia na TV....A malo sa prihlasuju... Čo prave robite? :) - Page 2 689852 PREČO sme hamblivi?

E da ste mi drov vraveli pozrela by som si preko neta aj ja, pocula som o tej svadbe vela prave som bola vtedi v Jugi a je mi luto ze som ju neodhladela. Neviete kedy bude repriza aj ci vobec bude?
Back to top Go down
http://www.povolni.webovastranka.sk
Gost
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Čo prave robite? :)   Čo prave robite? :) - Page 2 EmptyThu 3 Jul 2008 - 23:36

repriza druhiho diela bola dnes o 15 h
Back to top Go down
Zdenka*

Zdenka*

PostSubject: Re: Čo prave robite? :)   Čo prave robite? :) - Page 2 EmptyFri 4 Jul 2008 - 12:54

Ako sa mi citime,ustvari ja naprimer,hadam nehutaš že sa šeci osim teba štastni,mladi ,zdravi.....na forume?

eto vidiš ako si uhadov .Štastna som ni.zdrava reletivno(vieš ako sa vravi ?-GODINA PROIZVODNJE) ale z mladima sa možem poniest,zato aj pišem tu ,lebo kelko vidim na tomto forume som najstaršia Čo prave robite? :) - Page 2 80699
Back to top Go down
anapovolni

anapovolni

PostSubject: Re: Čo prave robite? :)   Čo prave robite? :) - Page 2 EmptyFri 4 Jul 2008 - 12:58

"Ana,ja kebi vedev že ta to interesuje ja bi ti to snimiv,ale probujem ti to najst,verim že to ludia snimali nestava sa každi dem že je slovenska svadba na tv!"

Skoda, to ma ani nenapadlo.
Back to top Go down
anapovolni

anapovolni

PostSubject: Re: Čo prave robite? :)   Čo prave robite? :) - Page 2 EmptyFri 4 Jul 2008 - 13:03

No pekne, koli jednej osobe?! Myslim si ze to nie je fer....
Back to top Go down
Forum.

Forum.

PostSubject: Re: Čo prave robite? :)   Čo prave robite? :) - Page 2 EmptyFri 4 Jul 2008 - 13:18

evo ja som vitrev moju,a teraz ked volakto bude čitat tvoju...čo vom bude hutat...
Back to top Go down
anapovolni

anapovolni

PostSubject: Re: Čo prave robite? :)   Čo prave robite? :) - Page 2 EmptyFri 4 Jul 2008 - 13:22

No co s vamy, nak si huta co chce
Very Happy
Back to top Go down
Gost
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Čo prave robite? :)   Čo prave robite? :) - Page 2 EmptyFri 4 Jul 2008 - 13:23

citam posti aj nekapiram nist o com sa tu robi Very Happy
Back to top Go down
Alek

Alek

PostSubject: Re: Čo prave robite? :)   Čo prave robite? :) - Page 2 EmptyFri 4 Jul 2008 - 14:10

ode u qrac tato tema....

medzi recma trenutne opravam motorku a kedi tedi pozriem co sa tu desava....hadam sa nenahnevaju obozavaoci 48 h svadba ze som tu pisav
Back to top Go down
vvv

vvv

PostSubject: Re: Čo prave robite? :)   Čo prave robite? :) - Page 2 EmptyFri 4 Jul 2008 - 16:52

keru motorku opravas?
mne nerobi apenac, nekce zapalit a ked verglam trocha volaco piska...
co bi to mohlo bit' ? Čo prave robite? :) - Page 2 627363
Back to top Go down
Elena!

Elena!

PostSubject: Re: Čo prave robite? :)   Čo prave robite? :) - Page 2 EmptyFri 4 Jul 2008 - 19:25

e majstri ....idi zbogom Razz

narichtujte pivo ja vam opravim motorke Čo prave robite? :) - Page 2 903637

/////////
inace tajdem za 10 min na rodendam Čo prave robite? :) - Page 2 227657

co ste dorobili stovto temov...haos Čo prave robite? :) - Page 2 45624
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Čo prave robite? :)   Čo prave robite? :) - Page 2 Empty

Back to top Go down

Čo prave robite? :)
Back to top