Forum Padina
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Padina

HomeHome  Latest imagesLatest images  Log in  Register  

Čo prave robite? :)

Go down 
+9
Elena!
vvv
Nightwish
Forum.
Zdenka*
Alek
Alexi Laiho
anapovolni
$nek!$h@
13 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
AuthorMessage
vvv

vvv

Čo prave robite? :) - Page 3 Empty
PostSubject: Re: Čo prave robite? :)   Čo prave robite? :) - Page 3 EmptyFri 4 Jul 2008 - 20:54

... je trocha off
vrat'me sa na kolosek
trenutne nerobim nist , hladim tv

p.s

Ak Alek vie co bi mohlo bit nak hlasi volako (ja sumnam na dichtung)
Back to top Go down
Alek

Alek

PostSubject: Re: Čo prave robite? :)   Čo prave robite? :) - Page 3 EmptyFri 4 Jul 2008 - 22:13

e stvarno nemam pojma o motorkah,ja sa patim z automatikom,kao opravam, mislim ,cistim karburator lem neviem ci ho uspiem vratit tam de bov...
Back to top Go down
Elena!

Elena!

PostSubject: Re: Čo prave robite? :)   Čo prave robite? :) - Page 3 EmptyFri 11 Jul 2008 - 16:11

varim Čo prave robite? :) - Page 3 93694 Razz
Back to top Go down
vvv

vvv

PostSubject: Re: Čo prave robite? :)   Čo prave robite? :) - Page 3 EmptySat 12 Jul 2008 - 17:53

trenutne sa klukam s pirulami ,vizera ze ma cuge aj studenie soke stihli...
Back to top Go down
Elena!

Elena!

PostSubject: Re: Čo prave robite? :)   Čo prave robite? :) - Page 3 EmptyFri 18 Jul 2008 - 21:17

pi pivo nikto ta nestihne Čo prave robite? :) - Page 3 317508 Čo prave robite? :) - Page 3 903637

pisem na forume a cakam kedi mi crkne fixni :18:
Back to top Go down
Alek

Alek

PostSubject: Re: Čo prave robite? :)   Čo prave robite? :) - Page 3 EmptySun 20 Jul 2008 - 11:51

prisov z vileta tak odichujem od odicha Čo prave robite? :) - Page 3 227657
Back to top Go down
Forum.

Forum.

PostSubject: Re: Čo prave robite? :)   Čo prave robite? :) - Page 3 EmptySun 20 Jul 2008 - 14:08

vidim po porukach že sa ti jazik viborne odichov....
Back to top Go down
Elena!

Elena!

PostSubject: Re: Čo prave robite? :)   Čo prave robite? :) - Page 3 EmptyMon 21 Jul 2008 - 22:30

Katzur wrote:
vidim po porukach že sa ti jazik viborne odichov....

Razz

ma jazik pov metrovi :28:
Back to top Go down
Zdenka*

Zdenka*

PostSubject: Re: Čo prave robite? :)   Čo prave robite? :) - Page 3 EmptyMon 4 Aug 2008 - 23:29

...ala ga je popravio ,svaka mu čast!!!
Back to top Go down
Alexi Laiho

Alexi Laiho

PostSubject: Re: Čo prave robite? :)   Čo prave robite? :) - Page 3 EmptyTue 5 Aug 2008 - 15:01

pa surfujem momentalne ako co volakto vidi
Back to top Go down
http://www.adamjonas.webovastranka.sk
Elena!

Elena!

PostSubject: Re: Čo prave robite? :)   Čo prave robite? :) - Page 3 EmptyWed 6 Aug 2008 - 21:09

vikerd wrote:
...ala ga je popravio ,svaka mu čast!!!

slazem sa ,nevizera lose....este troha aj bude ok aj este troha posetiocov Čo prave robite? :) - Page 3 492628
Back to top Go down
Zdenka*

Zdenka*

PostSubject: Re: Čo prave robite? :)   Čo prave robite? :) - Page 3 EmptyWed 6 Aug 2008 - 22:59

e to tooo!
nego neviem či by som mala otvorit novu temu na forume ,ale eto bolo by pekne nak sa timto spvosobom oznamujeme alebo ešte lepšie povolavame ked jesto volake oslavi,manifestacije, stretnutia v našich osadach a aby to bolo načas -aby sme -aby ste sa mohli zučastnit.
Touto priležitostou Vas povolavam na nedelu 10.07.2008 do Slankamenskich vinohradov -to sa naše vinohradi- na Budarske dni inač piate po rade.Održiavaju sa na Podrume kde sa v kulturnoumeleckom programe zučastnuju folklori z mnohich osad a pri tom je aj sutaž o NAJ rybaciu polievku, NAJ vino atd atd.
Jednoducho pridite , budete vidiet a pri tom sa aj pekne pobavite.
VIDIME SA
Back to top Go down
Forum.

Forum.

PostSubject: Re: Čo prave robite? :)   Čo prave robite? :) - Page 3 EmptyThu 7 Aug 2008 - 17:09

samozrejme.otvor novu temu ak sa ti kce,otvor zateraz tu http://www.padinaforum.com/ostatne-temy-f6/ lem kopiraj donho tem text hor......

Last edited by Forum-"Padina" on Tue 1 Mar 2011 - 1:01; edited 1 time in total
Back to top Go down
Zdenka*

Zdenka*

PostSubject: Re: Čo prave robite? :)   Čo prave robite? :) - Page 3 EmptyThu 7 Aug 2008 - 17:50

pa neviem či ma prepoznaš Čo prave robite? :) - Page 3 627363 ???????
Back to top Go down
Forum.

Forum.

PostSubject: Re: Čo prave robite? :)   Čo prave robite? :) - Page 3 EmptyFri 8 Aug 2008 - 22:21

vikerd wrote:
pa neviem či ma prepoznaš Čo prave robite? :) - Page 3 627363 ???????

pa hadam bi nešov ako magarec naslepo....prvo bi sa dohovoriv stim čo ma volu ma privitat,vidiet....
Back to top Go down
Zdenka*

Zdenka*

PostSubject: Re: Čo prave robite? :)   Čo prave robite? :) - Page 3 EmptyMon 11 Aug 2008 - 19:22

eeee toto je ni trenutno, už celi den probuvam učitat foto, ale marne.Chcela som vam ukazat ako bolo na Budarskich dnach vo vinohrade no ale sprobujem zajtra.Dočkate?
Back to top Go down
Alek

Alek

PostSubject: Re: Čo prave robite? :)   Čo prave robite? :) - Page 3 EmptyWed 13 Aug 2008 - 23:46

dockame!

pijem pivo aj som troha hladim 48 h svadba...ci je cela srbija taka zaostata,mladiho sestra je ni losa ja bi to dovliekov do domu a nauciv sora... Čo prave robite? :) - Page 3 903637
Back to top Go down
Elena!

Elena!

PostSubject: Re: Čo prave robite? :)   Čo prave robite? :) - Page 3 EmptyThu 14 Aug 2008 - 14:43

jao ako jeteplo...neviem de ujdem....nerobim nist :41:
Back to top Go down
Alek

Alek

PostSubject: Re: Čo prave robite? :)   Čo prave robite? :) - Page 3 EmptyWed 27 Aug 2008 - 22:46

hladim 48 h svadba,pijem pivo,debatujem na forume..a mozno sa aj ozenim Čo prave robite? :) - Page 3 903637

co sa tika 48 h svadba..doterav bi ja mladu do sora lem kebi ju hitiv...kao nehladi na druhiho ...ma nemoj,to moze klamat malie deti...inac nevizera lose troha viac kg aj bola bi tamam zamna
Back to top Go down
Alek

Alek

PostSubject: Re: Čo prave robite? :)   Čo prave robite? :) - Page 3 EmptySat 30 Aug 2008 - 19:30

zberam sa do padine ,asi sa opijem ale nema veze...........
zindem do kuchini a ono kolac na stole razom som ho zedov teraz misim tajst zdomu abi som neostav ja vina ze kolac kto vie komu bov namieneni
Back to top Go down
Alexi Laiho

Alexi Laiho

PostSubject: Re: Čo prave robite? :)   Čo prave robite? :) - Page 3 EmptyMon 8 Sep 2008 - 12:42

surfujem na internete počas anglickeho jazyka... strašne sa neska dosaďujem v škole.
Back to top Go down
http://www.adamjonas.webovastranka.sk
Alek

Alek

PostSubject: Re: Čo prave robite? :)   Čo prave robite? :) - Page 3 EmptyWed 10 Sep 2008 - 22:25

hladim zapas aj sa namalam pivo a uskoro sa pali rostilj....ostatnvo je tajna Čo prave robite? :) - Page 3 227657

zapas:trenutno francuska-srbija 2-0,ako hraju sa mi gadi hladet
Back to top Go down
Elena!

Elena!

PostSubject: Re: Čo prave robite? :)   Čo prave robite? :) - Page 3 EmptyThu 9 Oct 2008 - 19:46

majku mu ako dosadne Čo prave robite? :) - Page 3 231495
Back to top Go down
Elena!

Elena!

PostSubject: Re: Čo prave robite? :)   Čo prave robite? :) - Page 3 EmptyThu 30 Oct 2008 - 13:01

auuu boli ma zub Čo prave robite? :) - Page 3 903637 a tento ambulante dr mi nist nepomohov......jesto druhi zubar unas Čo prave robite? :) - Page 3 567903 Čo prave robite? :) - Page 3 44127
Back to top Go down
Elena!

Elena!

PostSubject: Re: Čo prave robite? :)   Čo prave robite? :) - Page 3 EmptyFri 31 Oct 2008 - 16:05

Elena! wrote:
majku mu ako dosadne Čo prave robite? :) - Page 3 231495

vari sa opit a spat Razz Čo prave robite? :) - Page 3 93694
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Čo prave robite? :)   Čo prave robite? :) - Page 3 Empty

Back to top Go down

Čo prave robite? :)
Back to top 
Page 3 of 6Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 Similar topics