Forum Padina
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Padina
 
HomeHome  Latest imagesLatest images  Log in  Register  
 

 Zoran Savanov podneo prijavu protiv Miroslava Krišana

Go down 
AuthorMessage
Forum.

Forum.Zoran Savanov podneo prijavu protiv Miroslava Krišana Empty
PostSubject: Zoran Savanov podneo prijavu protiv Miroslava Krišana   Zoran Savanov podneo prijavu protiv Miroslava Krišana EmptyFri 1 Apr 2016 - 10:59

Predsednik Skupštine opštine Kovačica Zoran Savanov podneo je krivičnu prijavu protiv bivšeg predsednika Opštine Miroslava Krišana i njegovih saradnika zbog, kako se u prijavi navodi, osnovane sumnje da je od marta 2012. do juna 2013. godine, nezakonito sebi i saradnicima isplaćivao naknade čime je budžet Kovačice oštećen za preko 6 miliona dinara

Predsednik Skupštine opštine Kovačica Zoran Savanov podneo je krivičnu prijavu protiv bivšeg predsednika Opštine Miroslava Krišana, zatim protiv Lasla Vidača, bivšeg zamenika predsednika opštine Kovačica i Jana Puškara, bivšeg predsednika Skupštine Kovačice. Kako piše u krivičnoj prijavi, osnovano se sumnja da je Miroslav Krišan u periodu od marta 2012. do juna 2013. godine, naplatio naknadu za rad u Opštinskom veću, kao i da je oktobra 205 naplaćivao paušal za rukovođenje planom odbrane Opštine Kovačica, kaže Zoran Savanov predsednik predsednik Skupštine opštine Kovačica.

Zoran Savanov predsednik Skupštine opštine Kovačica: Na ime učešća u radu Opštinskog veća i na ime rukovođenja planovima odbrane opštine Kovačica, što mu kao predsedniku opštine i pripada, da predsedava opštinskim većem i rukovodi planovima odbrane opštine Kovačica, on je na ime tih dodeljenih funkcija, na osnovu rešenja kadrovskih komisija, sebi dodelio 50 hiljada dinara mesečno na ime paušala. Time je oštetio za 2 miliona i 200 hiljada dinara neto, a u bruto iznosu preko 3 miliona i 300 hiljada dinara budžet opštine Kovačica.

Krivična prijava podneta je i protiv Lasla Vidača, bivšeg zamenika predsednika opštine Kovačica i Jana Puškara, bivšeg predsednika Skupštine Kovačice. Prema krivičnoj projavi postoji osnovana sumnja da su njih dvojca u periodu od marta 2012. do oktobra 2015. ne zakonito naplatili paušal u iznosu od po 20 hiljada dinara mesečno za rad u opštinskom veću Kovačice, kaže Savanov.

Zoran Savanov predsednik Skupštine opštine Kovačica: Naplatili paušal: učešće u radu opštinskog veća. U mesečnom iznosu od neto 20 hiljada mesečno. To je oštetilo budžet za 880 hiljada mesečno, a bruto za milion i 360 hiljada dinara. Isto tako i gospodin Jan Puškar, koji je bio predsednik Skupštine opštine Kovačica, i on je na ime paušala rada u opštinskom veću, što njemu kao zakonodanoj vlasti, apsolutno ne pripada, da svoj rad naplaćuje u opštinskom veću jer mu ne pripada da bude.

Kako piše u krvičnoj projavi sumnja se da su ostvarili protivpravnu imovinsku korist u iznosu od 3 miliona i 900 hiljada dinara a da je budžet opštine Kovačica oštećen za preko 6 miliona dinara. Ovo je treća krvična prijava koja je podneta protiv Miroslava Krišana, bivšeg predsednika Opštine Kovačica.

Back to top Go down
 
Zoran Savanov podneo prijavu protiv Miroslava Krišana
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Спрема се смена Зорана Саванова-СНС

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Padina  :: Forum :: Informacije iz opštine "Kovačica"-
Jump to: