Forum Padina
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Padina
 
HomeHome  Log in  Register  
 

 Amerikanac pritvoren zbog polnih odnosa s konjem

Go down 
AuthorMessage
padina
Guest
AnonymousAmerikanac pritvoren zbog polnih odnosa s konjem Empty
PostSubject: Amerikanac pritvoren zbog polnih odnosa s konjem   Amerikanac pritvoren zbog polnih odnosa s konjem EmptyThu 30 Jul 2009 - 10:19

Amerikanac pritvoren zbog polnih odnosa s konjem Rodel_Vereen_SAD_HorryCountydetentioncenter_540px


MUŠKARAC iz američke savezne države Severne Karoline osumnjičen je za seksualno zlostavljanje konja nakon što ga je vlasnica snimila nadzornom kamerom i prijavila policiji.

Rodellu Vereenu ovo nije prvi puta da je osumnjičen za ovo kazneno djelo.

Proglašen je krivim radi istoga kaznenog djela prije godinu dana. I tada je opštio s istim konjem koji je u vlasništvu Barbare Kenley koja ga je i prethodni put uhvatila "na delu". Vereen je tada osuđen na uslovnu kaznu i registriran na nacionalnu listu seksualnih prestupnika.

Vratio se istome konju

Kenley je rekla da je na svome 21-godišnjim konju prije nekoliko nedelja primijetila neke promene u ponašanju, ali i ponovnu infekciju, a u staji su stvari bile razmeštene.

Pokušavajući uloviti prestupnika, žena je nekoliko narednih noći spavala u staji, ali se "silovatelj" tada nije pojavljivao pa se ona odlučila na postavljanje nadzornih kamera u staju

. Ubrzo je na noćnoj snimci vidjela da se radi o istome čoveku. Odmah je otišla u staju ne želeći da muškarac pobegne. Vereena je zatekla u staji gdje mu je pod pretnjom vatrenim oružjem naredila da čeka policiju.

Muškarac je isprva prijavljen samo za prisvajanje tuđeg vlasništva i ometanje tuđeg poseda, a nakon pregledanih snimki, dodana mu je optužba i za spolni čin sa životinjom

. Ukoliko bude osuđen prijeti mu kazna do pet godina zatvora, prenosi Associated Press. Verrenu su prije nekoliko godina dijagnosticirani mentalni poremećaji, rekao je njegov brat, koji je vjerovao da mu je bolje nakon redovnog korištenja lekova.

Amerikanac pritvoren zbog polnih odnosa s konjem Arabian_horse_boss
Back to top Go down
 
Amerikanac pritvoren zbog polnih odnosa s konjem
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Ubistvo zbog svadje oko facebook-a

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Padina  :: Forum :: Hronika-
Jump to: