Forum Padina
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Padina
 
HomeHome  Log in  Register  
 

 Ubistvo zbog svadje oko facebook-a

Go down 
AuthorMessage
Forum.

Forum.Ubistvo zbog svadje oko facebook-a Empty
PostSubject: Ubistvo zbog svadje oko facebook-a   Ubistvo zbog svadje oko facebook-a EmptySat 12 Feb 2011 - 15:31

Goran B. (23) iz Čačka podlegao je juče u kragujevačkoj bolnici povredama koje mu je iz vatrenog oružja naneo rođak Aleksandar P. (19). Pucnjava se dogodila oko 8.30 u ulici Ilije Garašanina, u porodičnoj kući Aleksandra P, učenika četvrtog razreda Ekonomske škole, a tragediji je, kako se nezvanično saznaje, prethodila svađa zbog Fejsbuka!

Prema izjavama komšija, mladići su prethodno veče zajedno proveli u gradu i vratili su se u zoru između četiri i pet sati.

- Svratili su kod Aleksandra i tu su bili čitavo jutro. Čuo sam da su sve vreme proveli na Fejsbuku i da su se, navodno, posvađali zbog nečega na Fejsbuku. Niko ne zna odakle im pištolj i čije je oružje - rekao je njihov rođak koji stanuje u blizini.


Komšije u naselju Košutnjak kažu da su zaprepašćeni događajem jer nijedan od dvojice mladića nikada nije napravio nikakav prekršaj, niti su imali bilo kakvih problema sa zakonom.

- Ne mogu da verujem, znam ih još dok su bili deca , Aleksandar je odličan đak i planirao je da upiše fakultet, a Goran je radio i finansijski pomagao porodicu. Nisam čuo da je ikada napravio neku glupost - ispričao nam je njihov komšija u naselju Košutnjak.

Goran i Aleksandar stanuju u istom naselju, u neposrednoj blizini. Po povratku iz grada, svratili su kod Aleksandra u nameri da ostatak vremena provedu na Fejsbuku. Još je nepoznato kako su došli do oružja i šta je prethodilo pucnjavi. Ne isključuje se mogućnost i da je oružje u rukama Aleksandra P. slučajno opalilo, ali se zna da policija nije našla pištolj na mestu tragedije
Back to top Go down
 
Ubistvo zbog svadje oko facebook-a
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Amerikanac pritvoren zbog polnih odnosa s konjem
» Provala i ubistvo u Padini

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Padina  :: Forum :: Hronika-
Jump to: