Forum Padina
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Padina

HomeHome  Latest imagesLatest images  Log in  Register  

Free-chat-Voľná diskusia

Go down 
+10
ping
Keiser
Alexi Laiho
vvv
Zdenka*
Forum.
Alek
the eye
Elena!
$nek!$h@
14 posters
Go to page : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16
AuthorMessage
vvv

vvv

Free-chat-Voľná diskusia - Page 16 Empty
PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia - Page 16 EmptyThu 26 Feb 2009 - 20:45

Back to top Go down
Elena!

Elena!

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia - Page 16 EmptyFri 27 Feb 2009 - 19:33

Back to top Go down
Elena!

Elena!

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia - Page 16 EmptyTue 3 Mar 2009 - 23:23

Free-chat-Voľná diskusia - Page 16 634380 Free-chat-Voľná diskusia - Page 16 752107 Free-chat-Voľná diskusia - Page 16 802881 Free-chat-Voľná diskusia - Page 16 491913 Free-chat-Voľná diskusia - Page 16 802881 Free-chat-Voľná diskusia - Page 16 287566 Free-chat-Voľná diskusia - Page 16 634380 Free-chat-Voľná diskusia - Page 16 752107 Free-chat-Voľná diskusia - Page 16 634380 Free-chat-Voľná diskusia - Page 16 752107 Free-chat-Voľná diskusia - Page 16 802881 Free-chat-Voľná diskusia - Page 16 287566
Back to top Go down
Zdenka*

Zdenka*

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia - Page 16 EmptyTue 3 Mar 2009 - 23:29

Elena čomu sa raduješ?
Back to top Go down
Alek

Alek

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia - Page 16 EmptyTue 3 Mar 2009 - 23:33

hadam k***u,tem facebuk ih upropasti,racej bi viseli volade v prirode z litrov palena ako co visia celi dem tam
Back to top Go down
Zdenka*

Zdenka*

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia - Page 16 EmptyTue 3 Mar 2009 - 23:36

a ti...?
pa ni baš hadam flaša !? najdite ženske ,sport , dokonca deti
Back to top Go down
Alek

Alek

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia - Page 16 EmptyTue 3 Mar 2009 - 23:38

..co ja?

ja mam aj zensku aj flasu Free-chat-Voľná diskusia - Page 16 903637
Back to top Go down
Zdenka*

Zdenka*

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia - Page 16 EmptyTue 3 Mar 2009 - 23:39

aaa ta ženska to je ta na obrazku na fece???
ni, ale to čomu sa raduje Elena k... a potom vraviš facebook ich zniči a aj ti tam ideš???!!!
Back to top Go down
Alek

Alek

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia - Page 16 EmptyTue 3 Mar 2009 - 23:43

TEM FACEBUK MI BOV ZAUJIMAVI PRVIE PAR DNI.TERAZ TAJDEM RAZ NADEM PAR MINUT VIDIET....
Back to top Go down
Elena!

Elena!

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia - Page 16 EmptyThu 5 Mar 2009 - 18:25

ALEK- Free-chat-Voľná diskusia - Page 16 508819

Free-chat-Voľná diskusia - Page 16 21438 Free-chat-Voľná diskusia - Page 16 21438 Free-chat-Voľná diskusia - Page 16 21438 Free-chat-Voľná diskusia - Page 16 21438 Free-chat-Voľná diskusia - Page 16 21438
Back to top Go down
Alexi Laiho

Alexi Laiho

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia - Page 16 EmptyMon 9 Mar 2009 - 15:45

ej bre Elena smir trocha zivce!
Back to top Go down
http://www.adamjonas.webovastranka.sk
Elena!

Elena!

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia - Page 16 EmptyFri 13 Mar 2009 - 19:59

alexi-to sa neodnosi na teba Free-chat-Voľná diskusia - Page 16 227657
Back to top Go down
greywolff

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia - Page 16 EmptyThu 15 Jul 2010 - 10:35

ahojte Slováci Very Happy

Len tak si behám na nete a niečo hľadám a zrazu som sa ocitol na tejto stránke. Čítam a čítam, zároveň rozumiem aj nerozumiem a premýšľam čo je to tu za jazyk, tak som si pozrel kde je Padina a ked som zistil že je to v Srbsku hned som sa rozhodol že sa zaregistrujem a pozdravím Vás z dalekého Slovenska. lol!
Back to top Go down
Slovenka
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia - Page 16 EmptySun 25 Jul 2010 - 20:16

Dobrý večer,

mohla by som sa Vás slušne opýtať? Ja si to v tomto prípade dovolím, vy si hovoríte Slováci alebo PA-DIN-ČA-NIA ???

P.S.: Naučte sa po slovensky, urobíte tým radosť vašim slovenským poslucháčom a sebe tým prestanete robiť hanbu.

P.S.: greywolff, kebyže dôkladnejšie hľadáš Padinu, je to taká malá dedinka, ktorú Ťažko nájsŤ na mape, pričom leží vedľa Kovačice.. kde žijú ozajstný Slováci
Back to top Go down
MISO
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia - Page 16 EmptyWed 28 Jul 2010 - 19:01

KOVACICAKA A NAPIS TI MNE DE SOM SA JA TO MOHOV NAUCIT SPRAVNE PISAT.ZIJEM CELI ZIVOT V SRBIJI.STREDNA SKOLA A FAKULTET 8 ROKOV ZO SRBMA,SLOVENSKI SOM SA ZOVARAV 10 MINUT MESACNO Z RODICMA CEZ TELEFOM.CITAM CELI ZIVOT SRBSKIE NOVINI,CELI ZIVOT HLADIM SRBSKI TV.ROBIM 15 ROKOV SRBSKEJ FIRME .OD 15 ROBOTNIKOV JA EDINI SLOVAK..CELI ZIVOT SRPSKI.SRPSKI.SRPKII.STAVAM O 5 H RANO VRACIAM SA O 8 VECER.E DE SA JA TO PIZDE MATERINEJ NAUCIM SLOVENSKI
Back to top Go down
MISO
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia - Page 16 EmptyWed 28 Jul 2010 - 19:13

LEM NAK DODA M.KOVACICI ZA 10 ROKOV BUDE VJAC CIGANOV A RUMUNOV AKO SLOVAKOV
Back to top Go down
greywolff

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia - Page 16 EmptyThu 29 Jul 2010 - 9:36

Ja si myslím že viete veľmi dobre po slovensky na to že celý život žijete v Srbsku. A okrem toho ani mnoho Slovákov nevie hovoriť spisovne po slovensky a s pravopisom je to ešte horšie. Podľa mňa je dôležité to že sa vieme spoločne dohovoriť. Inak čo sa týka tých cigáňov na u nás je to veľmi podobné a hlavne na dedinách, tam nevidíš nikoho iného iba ich.
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia - Page 16 Empty

Back to top Go down

Free-chat-Voľná diskusia
Back to top 
Page 16 of 16Go to page : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16
 Similar topics
-
» Free SMS
» Nero 9 Free -Besplatna verzija
» HD Wallpapers, HD Backgrounds, Free Download
» Avira AntiVir Personal - FREE Antivirus