Forum Padina
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Padina

HomeHome  Latest imagesLatest images  Log in  Register  

Free-chat-Voľná diskusia

Go down 
+10
ping
Keiser
Alexi Laiho
vvv
Zdenka*
Forum.
Alek
the eye
Elena!
$nek!$h@
14 posters
Go to page : 1, 2, 3 ... 8 ... 16  Next
AuthorMessage
Gost
Guest
Anonymous

Free-chat-Voľná diskusia Empty
PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia EmptyThu 15 May 2008 - 14:33

Free-chat-Voľná diskusia 49924 Mačke ja som lem teraz zbadav že vi mate forum.. scratch

pridem kranut...ked nebudete doma Free-chat-Voľná diskusia 903637
Back to top Go down
Gost
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia EmptyFri 16 May 2008 - 23:47

aha...macke????Very Happy Very Happy
Back to top Go down
Gost
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia EmptyFri 16 May 2008 - 23:52

theres no need for you to be shy(alebo ako god sa pise)... Very Happy

Last edited by M@LeN@ =) on Tue 20 May 2008 - 12:01; edited 1 time in total (Reason for editing : nead - *need peace :))
Back to top Go down
$nek!$h@

$nek!$h@

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia EmptySat 17 May 2008 - 13:40

macke.... l0000l.... :27:

inac ljud0wi whats up? Free-chat-Voľná diskusia 93694
Back to top Go down
Gost
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia EmptyMon 19 May 2008 - 23:40

Free-chat-Voľná diskusia 49924 super_moderatorke na vaš site ked sa registruje..pre registraciju si mam ist kvam do domu zobrat... scratch
Back to top Go down
$nek!$h@

$nek!$h@

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia EmptyTue 20 May 2008 - 12:01

l0l... ni nego mas ist na tw0j mail keru si uqcaw prilik0m registraciji.....
Back to top Go down
Gost
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia EmptyTue 20 May 2008 - 14:48

na mejl ti pride poruka i tam lem pritisnes tem link aj mozes pisat na forume
Back to top Go down
Gost
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia EmptyTue 20 May 2008 - 16:26

neprišov mi mail....pozrite tam *inactive user* a registrujte ma ručne...
Back to top Go down
Gost
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia EmptyTue 20 May 2008 - 16:44

eh ja ti neviem ako sa to robi... Very Happy
Back to top Go down
Gost
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia EmptyTue 20 May 2008 - 16:45

viem ja pustite ma nuka.. Very Happy

nema veze probujem ponovo
Back to top Go down
Gost
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia EmptyTue 20 May 2008 - 16:46

pa ja som to nigda nerobila tak uopste neviem co mam robit tam v admin panele
Back to top Go down
Elena!

Elena!

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia EmptyThu 29 May 2008 - 0:10

Super_Katzur wrote:
Free-chat-Voľná diskusia 227657 Free-chat-Voľná diskusia 227657 mam novi nick Free-chat-Voľná diskusia 227657 Free-chat-Voľná diskusia 227657

keri ti je novi nick?

prečo tu ninto nigda nikoho,,,,kedi pišete ked vas nigda nevidim?
Back to top Go down
Gost
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia EmptyThu 29 May 2008 - 19:46

Aaaa pa nisi ani ti tu stale... npr ja teba nigda nevidavam ked som tu Very Happy
Back to top Go down
$nek!$h@

$nek!$h@

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia EmptySun 1 Jun 2008 - 20:30

Super_Katzur wrote:
Sweet Amber wrote:
Super_Katzur wrote:
Free-chat-Voľná diskusia 227657 Free-chat-Voľná diskusia 227657 mam novi nick Free-chat-Voľná diskusia 227657 Free-chat-Voľná diskusia 227657

keri ti je novi nick?

prečo tu ninto nigda nikoho,,,,kedi pišete ked vas nigda nevidim?

Free-chat-Voľná diskusia 903637 katzur mi je novi,bov som admin,lem som premeniv zato že ludia sa čudne ponašaju ked je admin alebo mod na forume...ako kebi sa bali...a jesto aj čo sa ulizuju...a ja to mrzim,a mna adminovania aj modovania ani neinteresuje...lem održiavat toto kelko telko...ked pride novi admin(ak pride Free-chat-Voľná diskusia 627363 ) bude hadam lepšie

pa ninto baš aj na druhih forumah baš vela ludi,včera som bov na forume de jesto 47588 registrovanih a online boli 2 a u mna tj u nas isto 2...leto,škola...neviem a druhi razlog je že som mislev že som najmudrejši tak som šecko čo bolo doteraz robenvo na forume upropastiv...tak ideme od počiatku...nak ne gnjavim...abi volakto prišov na tento forum načim ho zavolat alebo abi volakto napisav do googla *slovensky forum* čo je naučna fantastika abi padinec naprimer napisav tie reči aj to z ipsilonom... Free-chat-Voľná diskusia 227657

ked aj volakto pride kce volačo zaujimavo vidiet, prečitat..a tu baš aj ninto vela veci vidiet....ale naplni sa za par mesaci z rvoznim materijalom Free-chat-Voľná diskusia 627363

bude možno lepšie ked volakto upiše do googla padina,kovačica a mu vihodi tento forum...za mesiac dva bi to malo robit ako načim....plan je abi od volade oktobra tu boli balen 50 registrovanih aj balem 5-6 online Free-chat-Voľná diskusia 903637

pa m0ze widiet plny f0rum p0ruk0w z0 sadrzaj0m ednih0 smeska

a za t0 aj mne b0l0 d0st wela casu kim sa t0 stal0 a teraz h0 najwiac tak p0nahladaju, ked uqcaj w0lac0 tak im wih0di t0...Very Happy

Back to top Go down
the eye

the eye

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia EmptyMon 2 Jun 2008 - 16:27

aaaaaaaaaaaa!!!! eto lem telko, cisto abi som poviedav voljaco! Free-chat-Voľná diskusia 80699
Back to top Go down
Alek

Alek

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia EmptyThu 5 Jun 2008 - 13:06

the eye wrote:
aaaaaaaaaaaa!!!! eto lem telko, cisto abi som poviedav voljaco! Free-chat-Voľná diskusia 80699

hadam *napisav* a ni povedav :27:
Back to top Go down
the eye

the eye

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia EmptyFri 6 Jun 2008 - 19:29

ni, bas abi som poviedav! lol!
nejdem sa nafuravat ze voljaco cisty slovensky ako nekeri tuto ja som svoj aj sa mi paci ako vipravam, cisti slovensky mi je ni taky pekni ako tento polu srpsky... Twisted Evil
Back to top Go down
$nek!$h@

$nek!$h@

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia EmptyFri 6 Jun 2008 - 23:38

the eye wrote:
nejdem sa nafuravat ze voljaco cisty slovensky ako nekeri tuto ja som svoj aj sa mi paci ako vipravam, cisti slovensky mi je ni taky pekni ako tento polu srpsky... Twisted Evil

srbsky aleb0 srpski.... Free-chat-Voľná diskusia 80699 Free-chat-Voľná diskusia 80699 Free-chat-Voľná diskusia 80699 Free-chat-Voľná diskusia 80699 kidding.... lol! lol! lol! lol! whats up ljud0wi? :22:
Back to top Go down
the eye

the eye

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia EmptySun 8 Jun 2008 - 2:58

Super_Katzur wrote:
the eye wrote:

Piše kto ako vie.. Free-chat-Voľná diskusia 903637

Keri nekeri...ja edini tu koristim takie virazi zato že sa mi interesantnie,prekabatit,choromiselni..itd,a ni lem na tomto forume....aj na ok naprimer

Chodia tu aj ludia z česka,slovenska, mame aj par členov otiav,ja kebi im napisav na padinsko/kovačičkom taško že bi ma rozumeli...to viem zato že chodim po ih forumah a mi načim tri dni kim im objasnim prečo som nepismeni(to prvo primetia namne ked volačo napišem)

Inač,padinsko/kovačicki je velmo bohati jazik..za každu vec mame viac virazov,pogotovo ked kceš volakoho nadavat Free-chat-Voľná diskusia 903637
pa bas zato sa aj sluzim "po naski" velja viacej reci postoji za komunikaciju..inace sluzim sa troma jazikami aj este tri bi som sa kcev naucit a to sa madjarski, francuski aj talianski....
Back to top Go down
Alek

Alek

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia EmptySun 15 Jun 2008 - 14:58

ma hilari duf troho slobodnejsie fotke,vies naco hutam,daj razom ak ma Free-chat-Voľná diskusia 7304
Back to top Go down
Gost
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia EmptySun 15 Jun 2008 - 15:00

pa neviem bas.... probuj ukucat na google hilary duff photoshoot for Maxim
Back to top Go down
Alek

Alek

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia EmptySun 15 Jun 2008 - 15:07

slabo je to vizlecenvo,dobra diovka,,,hadam sa nekce vizliest Free-chat-Voľná diskusia 627363

ok txnx,tajdem spat
Back to top Go down
Gost
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia EmptySun 15 Jun 2008 - 15:11

pa da ona je kulturna... jej nenacim vizliekania abi ju primetili

aj dobru noc
Back to top Go down
Elena!

Elena!

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia EmptyMon 16 Jun 2008 - 14:58

miss je novi mod ci co :19:

aj ja kcem na vlasti Razz

zezam sa Very Happy
Back to top Go down
Alek

Alek

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia EmptyMon 16 Jun 2008 - 17:16

Sweet Amber wrote:
miss je novi mod ci co :19:

:18: hadam ni :18:
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia Empty

Back to top Go down

Free-chat-Voľná diskusia
Back to top 
Page 1 of 16Go to page : 1, 2, 3 ... 8 ... 16  Next
 Similar topics