Forum Padina
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Padina

HomeHome  Latest imagesLatest images  Log in  Register  

Free-chat-Voľná diskusia

Go down 
+10
ping
Keiser
Alexi Laiho
vvv
Zdenka*
Forum.
Alek
the eye
Elena!
$nek!$h@
14 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3 ... 9 ... 16  Next
AuthorMessage
the eye

the eye

Free-chat-Voľná diskusia - Page 2 Empty
PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia - Page 2 EmptyTue 17 Jun 2008 - 11:45

ak je tak potom super.....go miss! Free-chat-Voľná diskusia - Page 2 80699
Back to top Go down
Alek

Alek

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia - Page 2 EmptyWed 18 Jun 2008 - 18:27

nije super to je zalosnvo... :18:

cas bi bolo abi ste nabavili riadniho moderatora
Back to top Go down
Alek

Alek

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia - Page 2 EmptyThu 19 Jun 2008 - 19:11

hadam mis.... Razz

bas aj nedba omne,robim co kcem :28:
Back to top Go down
Alek

Alek

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia - Page 2 EmptySat 21 Jun 2008 - 15:32

tento novi izgled ma buni..neviem desom scratch
Back to top Go down
Gost
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia - Page 2 EmptySat 21 Jun 2008 - 15:41

mne je bas cool Very Happy
Back to top Go down
Alek

Alek

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia - Page 2 EmptySat 21 Jun 2008 - 15:42

mislim na to zboku co ide nahor,,,
Back to top Go down
Gost
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia - Page 2 EmptySat 21 Jun 2008 - 15:44

e to mi je bas super...vidis ci volakto volaco novo napisav kim si ti pisav post
Back to top Go down
Alek

Alek

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia - Page 2 EmptySat 21 Jun 2008 - 15:53

e a hodis na opstinski..aki ti je nik ak chodis?
Back to top Go down
Gost
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia - Page 2 EmptySat 21 Jun 2008 - 15:55

chodim... mada tam pisem 1 post za 1 tizdem... ti chodis???? keri ti je nick?
Back to top Go down
Alek

Alek

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia - Page 2 EmptySat 21 Jun 2008 - 15:59

mna vidurili otiav Razz

som sa neslagav zo infernalkov,aj demonom tak edom dem ma vihnali,nepitaj sa keri mi bov nik Free-chat-Voľná diskusia - Page 2 903637
Back to top Go down
Gost
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia - Page 2 EmptySat 21 Jun 2008 - 16:00

misim sa pitat... keri je??? ak nekces tu posli mi do priv.poruki (to je naredjenje Very Happy )
Back to top Go down
Alek

Alek

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia - Page 2 EmptySat 21 Jun 2008 - 16:02

rozhutam si scratch
ako tuho pises poruke ..este ani nenapisem ti uz odhovaras Razz
Back to top Go down
Gost
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia - Page 2 EmptySat 21 Jun 2008 - 16:02

eeeee... uvezbala som aj mam tuhi net tak... Very Happy
Back to top Go down
Alek

Alek

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia - Page 2 EmptySat 21 Jun 2008 - 16:04

e super,uzivaj ,tajdem do sveta... Free-chat-Voľná diskusia - Page 2 93694
Back to top Go down
Elena!

Elena!

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia - Page 2 EmptySat 21 Jun 2008 - 17:10

Free-chat-Voľná diskusia - Page 2 627363 Free-chat-Voľná diskusia - Page 2 627363 Free-chat-Voľná diskusia - Page 2 627363
Back to top Go down
Alek

Alek

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia - Page 2 EmptySun 22 Jun 2008 - 13:13

neskrab si bradu,,,nepoviem Free-chat-Voľná diskusia - Page 2 903637
Back to top Go down
$nek!$h@

$nek!$h@

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia - Page 2 EmptyMon 23 Jun 2008 - 15:57

0 c0m je tu wec? Very Happy
Back to top Go down
Forum.

Forum.

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia - Page 2 EmptyMon 23 Jun 2008 - 19:17

O tom je vec že si pišu trocha na privat trocha sem tak mi si možeme lem dohutovat o čom je reč! Free-chat-Voľná diskusia - Page 2 49924
Back to top Go down
$nek!$h@

$nek!$h@

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia - Page 2 EmptyWed 25 Jun 2008 - 16:45

Katzur wrote:
O tom je vec že si pišu trocha na privat trocha sem tak mi si možeme lem dohutovat o čom je reč! Free-chat-Voľná diskusia - Page 2 49924

a to je ni pekne..... e maky si ma raz0carala.... d0nt sa mi 0bracat wiac....
Back to top Go down
Forum.

Forum.

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia - Page 2 EmptyWed 25 Jun 2008 - 17:50

Zastaneme mi na chvost takym vecam...plam je spraveni lem ho načim realizovat...za den... dva Free-chat-Voľná diskusia - Page 2 903637
Back to top Go down
Gost
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia - Page 2 EmptyWed 25 Jun 2008 - 21:03

pa probujte citat od 3 strane od pociatku mozno skapirate.... pozz
Back to top Go down
Alek

Alek

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia - Page 2 EmptySun 6 Jul 2008 - 12:50

e ste primetili co maju na opstinskom...chat Very Happy lem tam je hor a tu dov a tam ,a vidia cosa pise seci...to bi mohlo bi aj tu
Back to top Go down
Elena!

Elena!

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia - Page 2 EmptySun 6 Jul 2008 - 21:46

maju to oni davno lem ninto pisarov ako aj tu...inac chat im vizera ok :41:
Back to top Go down
Alek

Alek

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia - Page 2 EmptyMon 7 Jul 2008 - 12:40

nevravim ja ze zle vizera.tamam je ako nacim,ale memberovci ziadaju ukinut chat Very Happy

ja bi ih banovav, prvo toho dee dj..aki pederisko..a potom janka,toho mi je ziav Razz
Back to top Go down
Elena!

Elena!

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia - Page 2 EmptyMon 7 Jul 2008 - 21:55

Alek wrote:
nevravim ja ze zle vizera.tamam je ako nacim,ale memberovci ziadaju ukinut chat Very Happy

ja bi ih banovav, prvo toho dee dj..aki pederisko..a potom janka,toho mi je ziav Razz

co ti spravili ze ih tak mrzis,aj missy aj eye si provocirav :18:
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia - Page 2 Empty

Back to top Go down

Free-chat-Voľná diskusia
Back to top 
Page 2 of 16Go to page : Previous  1, 2, 3 ... 9 ... 16  Next
 Similar topics
-
» Free SMS
» Nero 9 Free -Besplatna verzija
» HD Wallpapers, HD Backgrounds, Free Download
» Avira AntiVir Personal - FREE Antivirus