Forum Padina
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Padina

HomeHome  Latest imagesLatest images  Log in  Register  

Free-chat-Voľná diskusia

Go down 
+10
ping
Keiser
Alexi Laiho
vvv
Zdenka*
Forum.
Alek
the eye
Elena!
$nek!$h@
14 posters
Go to page : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 16  Next
AuthorMessage
vvv

vvv

Free-chat-Voľná diskusia - Page 8 Empty
PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia - Page 8 EmptyMon 17 Nov 2008 - 22:37

este je cas za novi rok...
prvo nak spadne snah
Back to top Go down
Alek

Alek

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia - Page 8 EmptyMon 17 Nov 2008 - 22:42

mne je nigda ni cas,ja bi aj teraz pocav slavit kebi mav skim Free-chat-Voľná diskusia - Page 8 903637 mohlo bi sa otvorit nak vidime co kto planira ...plani sa menjaju mozno neska planirate eno a zajtra vas volaco zajebe,,,e to potom napisete sem a ja sa budem smiat ze vam prepadov plam,ja ked volaco planiram vopred to obavezne prepadne

toto hor je zart osim za to ked planiram
Back to top Go down
Zdenka*

Zdenka*

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia - Page 8 EmptyMon 17 Nov 2008 - 23:08

evo nama Katzo Free-chat-Voľná diskusia - Page 8 549543
Back to top Go down
Forum.

Forum.

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia - Page 8 EmptyTue 18 Nov 2008 - 0:38

Zdenka* wrote:
Katzo wrote:

ja takvoto mam doma,istvo,ista rasa,zajtra ho vimalujem...možno aj neska
Free-chat-Voľná diskusia - Page 8 39-7910

a de je Katzur? sa neda fotit?

malovanvo v noci z night mode zato sa baš nevidi ako načim, ale je isti ako na tvojom avatare,rasa je,ruska plava mačka!

Free-chat-Voľná diskusia - Page 8 K210
Back to top Go down
Zdenka*

Zdenka*

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia - Page 8 EmptyTue 18 Nov 2008 - 15:07

pekny,pekny,
hrdy, ponositi,važny
čakaj pošlem ja mojho-lenštinu
Back to top Go down
Zdenka*

Zdenka*

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia - Page 8 EmptyTue 18 Nov 2008 - 17:14

Free-chat-Voľná diskusia - Page 8 Slika3oq1 Free-chat-Voľná diskusia - Page 8 W640
tento ide, len od kuchyni do kuchyni /a unas je 3 /,lebo u nas myši ninto a potom takto prevadza slobodni čas
Back to top Go down
Alek

Alek

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia - Page 8 EmptyTue 18 Nov 2008 - 18:47

Free-chat-Voľná diskusia - Page 8 30570 aka mrcina Free-chat-Voľná diskusia - Page 8 903637 co mate tri kuchine ci tri macke Free-chat-Voľná diskusia - Page 8 676442
Back to top Go down
Alek

Alek

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia - Page 8 EmptyWed 19 Nov 2008 - 17:52

srbijanci dali gol tutovocom bugarom a savo premasiv penal Free-chat-Voľná diskusia - Page 8 231495
Back to top Go down
vvv

vvv

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia - Page 8 EmptyWed 19 Nov 2008 - 17:53

kto dav gol za srbiju?
Back to top Go down
Alek

Alek

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia - Page 8 EmptyWed 19 Nov 2008 - 17:56

jovanovic Free-chat-Voľná diskusia - Page 8 676442
Back to top Go down
vvv

vvv

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia - Page 8 EmptyWed 19 Nov 2008 - 17:56

georgiev virovnav...
Back to top Go down
Alek

Alek

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia - Page 8 EmptyWed 19 Nov 2008 - 17:57

dali aj bugari teraz 1-1
Back to top Go down
vvv

vvv

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia - Page 8 EmptyWed 19 Nov 2008 - 17:59

bugari vizera nemaju veze zo fodbalom...
Back to top Go down
Alek

Alek

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia - Page 8 EmptyThu 20 Nov 2008 - 5:37

shabani....lepsie bi magarce hrali

e ako zima tuvoka... Free-chat-Voľná diskusia - Page 8 491913

5 hodima a nikoho....spite ako medvede Free-chat-Voľná diskusia - Page 8 950321

tento smajli je pes a ci medved Free-chat-Voľná diskusia - Page 8 950321 :224:
Back to top Go down
Elena!

Elena!

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia - Page 8 EmptyThu 20 Nov 2008 - 17:30

mne lici n psa Free-chat-Voľná diskusia - Page 8 950321 Free-chat-Voľná diskusia - Page 8 950321 Free-chat-Voľná diskusia - Page 8 950321 Free-chat-Voľná diskusia - Page 8 802881
Back to top Go down
Zdenka*

Zdenka*

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia - Page 8 EmptyTue 25 Nov 2008 - 16:45

zas nas volakto posmatra
Back to top Go down
Alek

Alek

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia - Page 8 EmptyTue 25 Nov 2008 - 16:51

mislish tem dov neregistrovani Free-chat-Voľná diskusia - Page 8 567903 zato ja vravim pustit nu lem registrovanih Free-chat-Voľná diskusia - Page 8 227657

a dobre aj ja nekedi posmatram co sa desava ,a ti ni Free-chat-Voľná diskusia - Page 8 508819
Back to top Go down
Zdenka*

Zdenka*

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia - Page 8 EmptyTue 25 Nov 2008 - 16:53

ale aj pišeme, a tito prolaznici, nemisia vedet čo sa dešava v našom dvore?!  koristim to len za latest topics a za dalej sa misim prijavit,,,je tak?
Back to top Go down
Elena!

Elena!

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia - Page 8 EmptyTue 25 Nov 2008 - 16:58

kebi bolo ako vi pisete ani ja bi tu nebola,kto je prosti sa registrovat ak nevidi co jesto na forume
Back to top Go down
Alek

Alek

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia - Page 8 EmptyTue 25 Nov 2008 - 16:59

ja mam svoje mislenia,a preco ti necitas privatnie poruke este vcera som ti poslav a pise mi poruka u izlazu Free-chat-Voľná diskusia - Page 8 567903
Back to top Go down
Zdenka*

Zdenka*

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia - Page 8 EmptyTue 25 Nov 2008 - 17:00

pa neviem či si CHCELA zinst na takie forumi ale jesto aj takie  komu vraviš za poruku mne sigurno ni ? Elene?
Back to top Go down
Elena!

Elena!

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia - Page 8 EmptyTue 25 Nov 2008 - 17:06

Alek wrote:
ja mam svoje mislenia,a preco ti necitas privatnie poruke este vcera som ti poslav a pise mi poruka u izlazu Free-chat-Voľná diskusia - Page 8 567903

necitam privatnie poruke kim sa neorazpolozim
Back to top Go down
vvv

vvv

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia - Page 8 EmptyTue 25 Nov 2008 - 20:11

...mozno ta privatna poruka oraspolozi Free-chat-Voľná diskusia - Page 8 627363
Back to top Go down
Forum.

Forum.

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia - Page 8 EmptyWed 26 Nov 2008 - 0:20

Katzo piše wrote:
Comp mi dava znake že kce zdochnut,ma 5-6 rokov tak mu je aj čas a nezadušam ho skoro nigda,neviem ani de sa zaduša Free-chat-Voľná diskusia - Page 8 903637

nak negnjavim,ak sa to stane vidime sa okolo 26 decembra!

Zdenka* wrote:
zaduša???     ten viraz nepoznam

Padinski viraz,balem si ja tak mislim Free-chat-Voľná diskusia - Page 8 627363
Back to top Go down
Alek

Alek

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia - Page 8 EmptyWed 26 Nov 2008 - 15:41

alexi,som bov na to tvojom www,aka je to skola,vinarska....co sa tam robi, a co ti budes robit ked zakoncis skolu Free-chat-Voľná diskusia - Page 8 508819
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia - Page 8 Empty

Back to top Go down

Free-chat-Voľná diskusia
Back to top 
Page 8 of 16Go to page : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 16  Next
 Similar topics
-
» Free SMS
» Nero 9 Free -Besplatna verzija
» HD Wallpapers, HD Backgrounds, Free Download
» Avira AntiVir Personal - FREE Antivirus