Forum Padina
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Padina

HomeHome  Latest imagesLatest images  Log in  Register  

Free-chat-Voľná diskusia

Go down 
+10
ping
Keiser
Alexi Laiho
vvv
Zdenka*
Forum.
Alek
the eye
Elena!
$nek!$h@
14 posters
Go to page : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 16  Next
AuthorMessage
vvv

vvv

Free-chat-Voľná diskusia - Page 7 Empty
PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia - Page 7 EmptyMon 17 Nov 2008 - 16:00

volaco mi trokira aj mreza...
ledva sa ucitava forum...
vizera ze albanci hakuju...
misim sa odjavit , kim mi necrkne komp...

tungjatjeta shoqe shqipe

.
Back to top Go down
Forum.

Forum.

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia - Page 7 EmptyMon 17 Nov 2008 - 17:46

vvv wrote:
som mienav ,predtim bola volaka afrikanska , vcera prevcerom bola dobra a potom sa prehodilo na albansku?
mozno od ako sa pojaviv korisnik shqiptar ?

albanska je default,kim si nenarichtujes druhu
Back to top Go down
Elena!

Elena!

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia - Page 7 EmptyMon 17 Nov 2008 - 20:00

veze z vezov nema co pisete Free-chat-Voľná diskusia - Page 7 475992 alebo ste opiti Free-chat-Voľná diskusia - Page 7 627363
Back to top Go down
vvv

vvv

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia - Page 7 EmptyMon 17 Nov 2008 - 20:19

na stastia sa normalizuvalo...
albanski je zaguleni jazik...

ja som ni opiti, som prirodne taki Free-chat-Voľná diskusia - Page 7 30570 Free-chat-Voľná diskusia - Page 7 491913
Back to top Go down
Forum.

Forum.

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia - Page 7 EmptyMon 17 Nov 2008 - 21:05

vvv wrote:
na stastia sa normalizuvalo...
albanski je zaguleni jazik...

ja som ni opiti, som prirodne taki Free-chat-Voľná diskusia - Page 7 30570 Free-chat-Voľná diskusia - Page 7 491913

čo tebe bolo poremećenvo,zastava či jazik na forume Free-chat-Voľná diskusia - Page 7 567903
Back to top Go down
vvv

vvv

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia - Page 7 EmptyMon 17 Nov 2008 - 21:54

...nebolo nist poremećenvo
trocha som sa zartuvav zato ze mi zamenilo zastavu...
Back to top Go down
Zdenka*

Zdenka*

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia - Page 7 EmptyMon 17 Nov 2008 - 21:56

Katzo wrote:

ja takvoto mam doma,istvo,ista rasa,zajtra ho vimalujem...možno aj neska
Free-chat-Voľná diskusia - Page 7 39-7910

a de je Katzur? sa neda fotit?
Back to top Go down
Zdenka*

Zdenka*

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia - Page 7 EmptyMon 17 Nov 2008 - 21:58

vvv wrote:
...nebolo nist poremećenvo
trocha som sa zartuvav zato ze mi zamenilo zastavu...

zastava mu bola poremećena na forume a jazyk doma

čak vvv?
Back to top Go down
vvv

vvv

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia - Page 7 EmptyMon 17 Nov 2008 - 22:00

...a
pa doma som poremećeni skroz Free-chat-Voľná diskusia - Page 7 802881
Back to top Go down
Zdenka*

Zdenka*

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia - Page 7 EmptyMon 17 Nov 2008 - 22:02

teraz som bola na asocijacijach ale ti si ma rozosmial každa čest Free-chat-Voľná diskusia - Page 7 689852
Back to top Go down
vvv

vvv

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia - Page 7 EmptyMon 17 Nov 2008 - 22:07

sluzimo narodu...
Back to top Go down
Alek

Alek

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia - Page 7 EmptyMon 17 Nov 2008 - 22:10

neska ste volaki nenormalni vari ste sa nakazili este som nevidev take poruke nenormalne ako neska....pogotovo od vvv a elene(stebov sa obratam uskoro Free-chat-Voľná diskusia - Page 7 903637 )
Back to top Go down
vvv

vvv

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia - Page 7 EmptyMon 17 Nov 2008 - 22:10

kce to tak od dosade...

a si nepremeniv zastavu?
Back to top Go down
Zdenka*

Zdenka*

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia - Page 7 EmptyMon 17 Nov 2008 - 22:12

Alek wrote:
neska ste volaki nenormalni vari ste sa nakazili este som nevidev take poruke nenormalne ako neska....pogotovo od vvv a elene(stebov sa obratam uskoro Free-chat-Voľná diskusia - Page 7 903637 )

oooo,dobry večer aj tisi tu?
čo sa ti buniš?
Back to top Go down
Alek

Alek

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia - Page 7 EmptyMon 17 Nov 2008 - 22:15

ja som tu zastavu ani nepitav a nebunim sa nist lem merkujte ako sa ponasate ja som gospodin covek Free-chat-Voľná diskusia - Page 7 677271
Back to top Go down
vvv

vvv

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia - Page 7 EmptyMon 17 Nov 2008 - 22:18

gospodin clovek je aj albanac...
Back to top Go down
Zdenka*

Zdenka*

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia - Page 7 EmptyMon 17 Nov 2008 - 22:20

Alek wrote:
ja som tu zastavu ani nepitav a nebunim sa nist lem merkujte ako sa ponasate ja som gospodin covek Free-chat-Voľná diskusia - Page 7 677271

gospodin??-a ti si ten čo pada nakraj citata
Back to top Go down
Alek

Alek

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia - Page 7 EmptyMon 17 Nov 2008 - 22:21

dobre zamenim zastavu...ked sa mi zodvihne Free-chat-Voľná diskusia - Page 7 903637 Free-chat-Voľná diskusia - Page 7 903637 Free-chat-Voľná diskusia - Page 7 903637

btv ::ste vi pili neska volaco Free-chat-Voľná diskusia - Page 7 627363
Back to top Go down
Zdenka*

Zdenka*

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia - Page 7 EmptyMon 17 Nov 2008 - 22:23

ni dochadza sneh a to nam vpliva ta zmena počasia Free-chat-Voľná diskusia - Page 7 26277
Back to top Go down
Zdenka*

Zdenka*

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia - Page 7 EmptyMon 17 Nov 2008 - 22:27

ajde de je Katzo? nak aj vom ludi snami
Back to top Go down
vvv

vvv

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia - Page 7 EmptyMon 17 Nov 2008 - 22:28

Katzo je ako otporas - samo vas gledamo
Back to top Go down
Zdenka*

Zdenka*

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia - Page 7 EmptyMon 17 Nov 2008 - 22:30

a ni Naprednjak?
vom nam je vođa
Back to top Go down
vvv

vvv

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia - Page 7 EmptyMon 17 Nov 2008 - 22:32

...lem hladi a krsti sa - dokiav budeme takto?
Back to top Go down
Zdenka*

Zdenka*

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia - Page 7 EmptyMon 17 Nov 2008 - 22:33

mi sa zabavame
ako žiaci v triede kim nepride profesor a potom psssst
Back to top Go down
Elena!

Elena!

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia - Page 7 EmptyMon 17 Nov 2008 - 22:35

de otvorit temu uvezi noviho roka ajde volakto nak to spravi...otvori temu o tom Free-chat-Voľná diskusia - Page 7 475992
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Free-chat-Voľná diskusia   Free-chat-Voľná diskusia - Page 7 Empty

Back to top Go down

Free-chat-Voľná diskusia
Back to top 
Page 7 of 16Go to page : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 16  Next
 Similar topics
-
» Free SMS
» Nero 9 Free -Besplatna verzija
» HD Wallpapers, HD Backgrounds, Free Download
» Avira AntiVir Personal - FREE Antivirus