| Free-chat-Voľná diskusia | |
|
+10ping Keiser Alexi Laiho vvv Zdenka* Forum. Alek the eye Elena! $nek!$h@ 14 posters |
|
Author | Message |
---|
Zdenka*
| Subject: Re: Free-chat-Voľná diskusia Tue 21 Oct 2008 - 22:06 | |
| da vieš že som aj ja pomislela že si Petraš a ked som videla v imeniku kelko Vas ustvari Ich jesto!!........!!!! | |
|
| |
Zdenka*
| Subject: Re: Free-chat-Voľná diskusia Tue 21 Oct 2008 - 22:11 | |
| a sme sa neska virozpravali Ty aj ja! | |
|
| |
Zdenka*
| Subject: Re: Free-chat-Voľná diskusia Tue 21 Oct 2008 - 22:25 | |
| | |
|
| |
Zdenka*
| Subject: Re: Free-chat-Voľná diskusia Tue 21 Oct 2008 - 22:28 | |
| vieš s tim robit? najdi Pančevo potom Padinu -si Padine?som nepogrešila? ukucaj Petraš-ale misi byt š traži | |
|
| |
Forum.
| Subject: Re: Free-chat-Voľná diskusia Tue 21 Oct 2008 - 22:46 | |
| Mi Padine mame imenik lem za nas Padincov tento telekomov je ni ažurirani od 2006 roka! | |
|
| |
Zdenka*
| Subject: Re: Free-chat-Voľná diskusia Tue 21 Oct 2008 - 22:52 | |
| znaci jesto vas este viac? | |
|
| |
Forum.
| Subject: Re: Free-chat-Voľná diskusia Tue 21 Oct 2008 - 23:03 | |
| Jesto preko 100 domacnosti..... | |
|
| |
Elena!
| Subject: Re: Free-chat-Voľná diskusia Tue 28 Oct 2008 - 14:34 | |
| jesto vela petrasovcov vari pov padine,jesto aj petrovicovci,kotvasovci....vela | |
|
| |
Alek
| Subject: Re: Free-chat-Voľná diskusia Tue 28 Oct 2008 - 20:05 | |
| - Elena! wrote:
- jesto vela petrasovcov vari pov padine,jesto aj petrovicovci,kotvasovci....vela
misim ja trocha prestudirat akie prezoviska jesto kovacici...mislim tie najpopularnejsie,mena detom ludia davaju sakovakie tak ze ,malo kto da dietatu meno slovenskvo.....e ninto padine bastelko petrasovcov...jesto vela ale ni bola | |
|
| |
Zdenka*
| Subject: Re: Free-chat-Voľná diskusia Tue 28 Oct 2008 - 20:19 | |
| napriklad meno Jelena ,je to slovensko??? a jesto ho kostolnom kalendari prislo mi to na rozum lebo mam snajku Jelenu hiiim zo Svilajncu a oslavujeme jej meniny | |
|
| |
Alek
| Subject: Re: Free-chat-Voľná diskusia Tue 28 Oct 2008 - 20:24 | |
| mislev som na starie mena co slovaci srbiji davali detom do nejgde 1990 ,naprimer,jan,pavel,michal,ondrej,ana,zuzana,katarina....teraz sa to slabo dava detom,teraz mas patrika,manuela,stefani.....drov takieto mena neboli bas popularne | |
|
| |
Zdenka*
| Subject: Re: Free-chat-Voľná diskusia Tue 28 Oct 2008 - 20:29 | |
| ako baš neska Šimona gratulujem | |
|
| |
Zdenka*
| Subject: Re: Free-chat-Voľná diskusia Tue 28 Oct 2008 - 20:41 | |
| a co vravite za meno Emanuella???mam aj taku v rodine ale je ešte malička 1 rok e to meno v kalendari ešte ninto ale kelko som počula vraj farari dopisuju novie mena ked sa pojavia nema zmysla aby taki nemali meniny?! | |
|
| |
Alek
| Subject: Re: Free-chat-Voľná diskusia Tue 28 Oct 2008 - 20:49 | |
| jestoi aj nasom okoli emanueli verovatno po filme salu na stranu stvarno jesto sakovakie priezoviska aj mena | |
|
| |
Forum.
| Subject: Re: Free-chat-Voľná diskusia Tue 28 Oct 2008 - 20:58 | |
| - Zdenka* wrote:
- a co vravite za meno Emanuella???mam aj taku v rodine ale je ešte malička 1 rok
e to meno v kalendari ešte ninto ale kelko som počula vraj farari dopisuju novie mena ked sa pojavia nema zmysla aby taki nemali meniny?! Maju oni menini lem ih nacim najst v druhih kalendarah,ja som poznav enu osobu po mene snežana a nigda zme nevedeli kedi ma menini ani ona nevedela...tak zma ho našli v pravoslavnom kalendari! Evo tu mate link jesto zaujimavie veci uvezi menov..... Kalendar | |
|
| |
Zdenka*
| Subject: Re: Free-chat-Voľná diskusia Tue 28 Oct 2008 - 21:07 | |
| super je ten kalendar aj možes najst kedi je kervo meno po seckich predstavenich kalendarach povedzme našla som že je Emanuella 26.marca padla Polskiho kalendaru | |
|
| |
Alek
| Subject: Re: Free-chat-Voľná diskusia Thu 30 Oct 2008 - 0:27 | |
| ja vidim razliku v kalendarah polozeniho tu na tom slovenskom linku aj tem co mam doma na mure zakvaceni ale sa poklapa ako tem co ste polozili tam do tej teme...kalendar,sviatke....ja som mislev ze mi tu aj slovaci na slovensku mame isti kalendar de hladime kto ma kedi menini | |
|
| |
Elena!
| Subject: Re: Free-chat-Voľná diskusia Sat 1 Nov 2008 - 17:43 | |
| e ludia Padine hrmi....aj je teplo velmo,aj pojavili sa komare muhe plna hiza ih je | |
|
| |
Alek
| |
| |
ping
| Subject: Re: Free-chat-Voľná diskusia Sun 2 Nov 2008 - 14:12 | |
| @Alek .....a de maš veči smrad ako v kovačici, pluvate v hovnach od kanalizaciji, Padina je Metropola za kovačicu. | |
|
| |
Elena!
| |
| |
Alek
| Subject: Re: Free-chat-Voľná diskusia Mon 3 Nov 2008 - 19:54 | |
| zezamsa hadam nemislite ze ja tak mislim o padine,hadam som ja polovni padincam....svasta,padina je najkrajsie,najzridenejsie mesto kerom som bov ostatnih 5 rtokov a bov som strasne vela mestov ,2 roke z fk slavijov aj 1 rok z spartakom som sa navazav po vojvodine...tak som sakovo videv,ajd cao | |
|
| |
Gost007 Guest
| Subject: novi forum Opštine Kovačica Wed 5 Nov 2008 - 16:52 | |
| Postete novi forum xxxxxxxxxxxxx i potpomognite njegovom razvoju!!
HVALA!!
xxxxxxxxxxxxx |
|
| |
Forum.
| Subject: Re: Free-chat-Voľná diskusia Wed 5 Nov 2008 - 17:02 | |
| OO7
ak ti dozvolis reklamirat nas forum na tvojom tak ja budem reklamirat tvoj,cakam 30 minut za odhovor,teraz je 17:03 | |
|
| |
Alek
| Subject: Re: Free-chat-Voľná diskusia Wed 5 Nov 2008 - 17:06 | |
| a co je to kopija opstinskiho a ci novi opstinski,a de ti je link za forum | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Free-chat-Voľná diskusia | |
| |
|
| |
| Free-chat-Voľná diskusia | |
|