|
| POBEDA! | |
| | Author | Message |
---|
Zoran S. Guest
| Subject: POBEDA! Sun 15 Dec 2013 - 23:50 | |
| Gospodo, odbornici Demokratske stranke,imate još vremena da odustanete od podrške organizovanoj lopovskoj demokratskoj bandi u našoj Opštini Kovačica. Pridružite se zdravim NAPREDNIM snagama! Odbornici LIGE SOCIJALDEMOKRATA VOJVODINE,dovedite se pameti,Vaši vam glasači neće oprostiti,jer nastavljate da podržavate lopovsku politiku Demokratske stranke.Nemojte podržavati više LOPOVE!Pozivam Vas da sarađujemo i zajedno sklonimo lošu politiku DS-a,i LDP-a.Zajedno su opljačkali preko 5000 građana kojima su dostavljene tužbe,penzionerima se sada blokiraju penzije,a Vi podržavate ovakvu politiku. POBEDA,vidite i sami da nas NAROD HOĆE I ŽELI,jer im je dosta lopova.Nemojte biti LOPOVI! http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/politika/aktuelno.289.html:468592-LOKALNI-IZBORI-U-Odzacima-posle-tuce-nastavljeno-glasanje |
| | | Ninja Guest
| Subject: Re: POBEDA! Mon 3 Feb 2014 - 3:11 | |
| Blago nama svima ako ste vi zdrave snage, i ne izigravajte policajca gospodine Savanov nije vase da govorite o nekome da je lopov, o tome odlucuje sud i tuzilastvo koliko sam ja upucen! I manite se vi lige malo se vise pozabavite sobom i svojim manirima, jednom ozbiljnom politicaru ne prilici ponasanje kao vase, javno, na skupstini, ali dobro vi ni niste nikakav ozbiljan politicar. Prijateljski savet, pozabavite se malo sobom pa pricajte o drugim strankama. Pozdrav. |
| | | podrska Guest
| Subject: SNS Mon 3 Feb 2014 - 11:41 | |
| Gradjani opstine kovacica I nacionalne manjine sa slovacima , madjarima I rumunima daju punu podrsku gos.Savanovu I SNS , jer borba protiv krisanove demokratske bande lopova mpra da se nastavi , I vreme je da ocistimo nase dvoriste od smeca I lopova A to da su lopovi , pa to svi gradjani opstine kovacica znaju da su Krisan I ljudi oko njega lopovi jer oni ne kradu od juce oni trinaest godina kradu I kradu nasu opstinu I nase gradjane gradjani Kovacice jako dobro znaju ko je bio Krisan I sta je imao 2000god. znaju jako dobro , I zato prica da sud , policija ......., gradjani su najbolji sud sta misle o lopovima I to cete se uveriti gospodo iz DS I krisanovi kucici 16 marta , Zato NAPRED SNS I ZORAN SAVANOV na celu , dosta nam je LOPOVA iz DS , da ocistimo jednom za svagda nase dvoriste |
| | | Ninja Guest
| Subject: Re: POBEDA! Tue 4 Feb 2014 - 6:05 | |
| Jaoooo ae "doktore" Radu cuti vise i ne smaraj, ponavljas kao papagaj vise mi je muka da citam tvoj napamet nauceni text gde god se okrenem po internetu, mogao bi neku novu pesmicu da naucis. Inace pozabavi se svojom strukom "doktore" koji ne znas EKG da procitas, koji prepisujes sumece tablete na repect, koji si uhvacen da primas mito i dobio 2 godine zatvora, samo je odredjeno kao ponovni postupak koliko sam ja upucen, bas mi je zao, verovatno vasi naprednjaci pomogli u resavanju :) takoo daaa naucite se prvo svoje struke pa komentarisite tudje. Daa, daa to su te naperdnjacke zdrave snage :) smejurija u nasoj opstini. |
| | | Ninja Guest
| Subject: Re: POBEDA! Tue 4 Feb 2014 - 6:07 | |
| I da, "doktore", malo je smesno sto ste nepismeni sa zvanjem doktora, naucite se pravopisu prvo. |
| | | dr RADU Guest
| Subject: elektricari Tue 4 Feb 2014 - 9:45 | |
| U sto ste mi vi elektricari pametni I koji ste zavrsili privatni fakultet iza ugla ili u kafani u opstini , sta da vam kazem , vi ste intelektualna elita nase opstine molim vas, a to sto vam se cela zemlja smeje o vasim zavrsenim privatnim fakultetima I to to se svi nasi profesori iz zemlje se sprdaju o vasim diplomama koje ste stekli , to je posebna prica Pa zato smo I stigli tu gde smo, jer elektricari se razumeju I mesaju I u medicine I u pravo , a oni misle da znaju sta je EKG , dal se to pije ili se jede sa kasikom , ili u pravne stvari , zato sre I smesni I gradjani vam se smeju , jer znaju ko ste bili juce I ko ste sad A ja sam vaseg sefa krisana tuzio za uvredu casti , molim te elektricar sa bandera zna sta je medicina I kako se leci , pa pitajte zasto nije dosao na sudjenju da brani svoju tezu sta je rekao o meni , slobodno ga pitajte zasto izbegava vec drugi put da se pojavi na sudu I da naravno , otarasicemo se takvih intelektualnih elita u sto skorije vreme , videcete prvi put 16 marta sta narod misli o vasim diplomama dobijene u kafani I iza ugla , I da vreme je da elektricare stavimo tamo gde im je mesto a to je po BANDERIMA |
| | | Ninja Guest
| Subject: Re: POBEDA! Tue 4 Feb 2014 - 17:21 | |
| Pa vidim vi kao doktor mi mnogo znate sta je EKG kad pisete da li se pije ili jede na kasiku hahahaha. Inace o tome kome se ceo svet smeje, i o privatnim diplomama, nesto me malkice vuce na nasu sramotu od predsdnika, Tome diplome, tako da argumenti vam bas nisu i nesto validni, pokrijte se usima i cutite tamo gde jeste, sramote jedne. |
| | | Ninja Guest
| Subject: Re: POBEDA! Tue 4 Feb 2014 - 17:24 | |
| I da, ako smo mi zavrsili privatne fakultete iza ugla i u kafanama, onda ste vi verovatno ispod plavog mosta, jer smo za razliku od vas, "doktora", malo pismeniji. |
| | | Ninja Guest
| Subject: Re: POBEDA! Tue 4 Feb 2014 - 17:30 | |
| I da dobro ste rekli, mi za vas i jesmo INTELEKTUALNA ELITA. i ne kaze se "banderima" nego "banderama" za vasu informaciju da vas naucim malo sprskog jezika :) samo se vi lepo vratite vama u Ameriku pa usrecujte njih, ako uopste mozete nekoga i da usrecite, ocistite prvo svoje godiste pa gledajte tudje. Inace da vi ste nasli nesto o diplomama kad vas predsednik Zoran ide u Kosovsku Mitrovicu ako sam dobro upucen na fakultet hahahaha, smejurija. |
| | | Ninja Guest
| Subject: Re: POBEDA! Tue 4 Feb 2014 - 17:32 | |
| A sto se naroda tice, bas cisto sumnjam da je tako, to mogu samo da budu neki vasi simpatizeri kojima je ispran i istrovan mozak vasom ogorcenoscu i mrznjom prema DS-u na svim nivoima, i manjkom realnih informacija,. |
| | | Ninja Guest
| Subject: Re: POBEDA! Tue 4 Feb 2014 - 18:05 | |
| Ocistite prvo svoje DVORISTE ne GODISTE, ja se izvinjavam na gresci. |
| | | DR RADU Guest
| Subject: DR RADU Tue 4 Feb 2014 - 19:39 | |
| Tako je to kod nas u opstini kod demokrata odnosno kod elektricara , medicinski brat se mesa u lecenju pacijenata u postavljanu dijagnoze I u th. , pa onda elektricari se mesaju isto u nacinu lecenja pacijenata , u rad advokata , pravnika , zato smo I tu gde smo na celu sa elektricarom Ocigledno da medicinskom bratu iz Padine koji umesto da radi svoj posao on leci pacijente on cita EKG on postavi dg. Znamo da radi kod svog laznog lekara u smeni , jer taj lekar je u procesu na sudu da mu se ponisti diploma jer je falsifikovao ispit da je polozio jedan ispit na fakultetu a on ustvari nije polozio taj ispit , a pri tom taj lekar Zivojin iz Htne pomoci 12 godina studirao je medicine , a isto tako znamo da cele ova ekipa na celu sa tim laznim lekarom i medicinskom bratu iz Padine je radila u smeni kad je direktorov sin bio mrtav pijan za volanom i pri tom ubio jedno dete iz padine i da su te iste noci prilikom vadjenja krvi izmenili eprubete s krvlju da bi zastitili direktorovog sina koji je takodje sada clan DS ,kako bi ispalo da nema ni kapi alkohola u krvi e to su ti ljudi iz DS koji su najbolji i najpametnjii nasa lazna intelektualna elita koja nasa opstina ima Umesto da medicinski brat iz padine gleda svoj posao da da inekcije u debelo meso , da previja rane da slusa lekara sta treba da radi i da menja pelena pacijentima jer to mu stoji u opisu posla , a ne da on leci pacijente i da on cita EKG i da postvi dg i da radi posao lekara a da pri tom se hvali po celoj Padini da ce ga elektricar postaviti za direktora Doma Zdravlja jer je bitno samo da budes u DS i da ne izlazis iz Krisanovog ....., a i takodje elektricari da se vrate svom poslu po rovovima i banderima jer to im je struka ,i da ne bruka vise nasu opstinu on se mesa u rad lekara , advokata itd... Sto se tice mog srpskog jezika , ja nemam problem stim a nemaju ni ljudi skojim radim da me razumeju a inace nisam studirao knjizevnost , a isto tako znam i rumunski i engleski jezik tako da ja ne patim od kompleksa nize vrednosti kao nas brat iz padine koji umesto da menja pelena pacijentima on sanja mesto direktora Doma Zdravlja , sva sreca da imamo izbore 16 marta i videce DS i nas brat sta narod misli o lopovima i o laznim lekarima , jer kod elektricara sve je moguce, pa i da nam medicinski brat vodi Dom Zdravlja ida isti taj brat leci pacijente i da postavi dg .........i da nam lazni doktor iz hitne pomoci umesto da ga director suspenduje do okoncanja postupka on ga i dalje drzi da radi kao lekar , jer znamo kako to ide , usluga za uslugu, pa stitio mu sina u noci kad je bila saobracajna nesreca A to sto vama ne odgovara neko ko ne misli kao vi e to je vas problem, po vama oni trebaju odmah da napuste i zemlju i opstinu jer nisu vasi istomisljenici , pa zar vam nije to retorika koju koristite protiv SNS , a u stvari vi isterate ljude iz opstine i iz zemlje koji nisu vasi istomosljenici i koji ne dele vase ideje i vase lopovluke , nesto ste se izgubili u vasoj propagandi izgleda ,izgubili ste kompas realnosti , vise ni ne znate sta pricate , vazno je samo pljunuti po neistom=isljenicima ne birajuci ni sredstva ni reci Sva sreca sto su gradjani opstine Kovacica videli ko ste i sta ste , jer po vama medicinski brat bi trebalo da leci a doktor da menja pelene i da elektricar zna posao advokata i pravnika umesto da menja sijalice, 16 mart probudice vas realnost iz vasih snova kad vidite sta gradjani nase opstine misle i o direktoratama i o avionima i kamionima i o lopovima i o laznim lekarima |
| | | Ninja Guest
| Subject: Re: POBEDA! Tue 4 Feb 2014 - 21:12 | |
| Ma vidi ti malog sto se raspevao. Ma ko si ti da moralises kad ni sam ne znas svoju struku da obavljas, alo?! imas necega u tvojoj glavi osim sto sanjas DS svaki dan? Ti si primao mito a tu moralises nekome, ma samo da ljudi kao vi ne dodju na vlast, neka dodje bilo ko. Mada necete ni doci zato sto ste takvi kakvi jeste, samo druge znate i da komentarisete druge a vi ste mi svi super, mozda je po vama normalno da doktori drze nelegalno lokale i da primaju mito? Manite se vi ko menja pelene, ko koga bode u debelo meso, to nije vase izigravate inspekciju ili sta god pokusavate, a mogli bi ste vi tako strucni da im zamenite koju pa da ih naucite. Inace ja vam ne pisem o srpskoj knjizevnosti nego o pravopisu, to su dve razlicite stvari, a da doktor ne vidi razliku u tome, svaka vam cast moram vam priznati. Inace opet da vas ispravim, ako vec hocete da pisete srpski, pise se BANDERAMA ne BANDERIMA, Padina se pise velikim slovima i tako dalje. A iance svako ima pravo da sanja sta hoce pa i da bude Bil Gates to nije vas problem ko sta sanja. Inace ovaj vi ste naucili da citate EKG jel? Ko je ber terao ljude iz zemlje? sta lupetas ti? Inace koliko vidim ti si ovde jedini koji ne zna sta prica, jel lupetas sta ti padne na pamet, i vise puta napises rec elektricar, BANDERi i sijalice nego bilo sta. TI SE PRVO NAUCI DA NE PRIMAS MITO PA PRICAJ O LOPOVLUKU, NIJE NI TVOJE DA PRICAS O TOME NEGO TO RESAVA SUD I TUZILASTVO, ako imas toliko mozga da razumes to? |
| | | dr.Radu Guest
| Subject: Dr. radu Tue 4 Feb 2014 - 22:34 | |
| Nas medicinski brat se izgleda naljutio, naljutio se sto I dalje mora da da inekcije I da menja pelene , jer je vec video sebe kao direktora Doma Zdravlja ,pa mislio da se nece vise baviti svojom profesijom, mislio je da ce pored elektricara I medicinski fakultet zavrsiti , verovatno negde iza ugla ili u nekoj kafani iz opstine I onda moze po ceo dan citati EKG elektricaru I da ce ga ovaj zauzvrat posto zna citati EKG staviti za direktora, sve je to lepo I bajno da je opstina vasa dedovina , ali nije ,ne ne nije , opstina pripada gradjanima , I to cete po prvi put videti 16 marta sta gradjani misle o nasem medicinskom bratu iz padine koji hoce da bude director doma zdravlja , o laznom lekaru , o elektricarima o Krisanu koji je osumnjicen da krade , jer je vreme da nas medicinski brat daje inekcije I menja pelene to sto mu je struka I po opisu posla , I da elektricari vise po banderima I menjaju sijalice , I da lazni lekari odgovaraju za svoje falsifikate I koji je na prevari dosao do diplome , vreme je za PROMENE I da svako gleda svoju struku , jer opstina Kovacica pripada gradjanima a ne grupi prevaranata , kradljivca I sanjarima koji hoce da pobegnu od svog posla I svoje struke I da im bude sramota da se bavi svojom profesijom PS. radititi ko medicinski brat je jako humano I lepo , ne znam sta te to ljuti , jer moje misljenje je da je mnogo je lepo pomagati ljudima sa mesta medicinskog brata nego sa direktorovog mesta , moje misljenje ali komplexe svako leci na svoj nacin |
| | | dr,Radu Guest
| Subject: dr.Radu Tue 4 Feb 2014 - 22:46 | |
| Zaboravio za lokal koji imam da dam komentar Verovatno su te lagali ili ti bi voleo da tako bude , lokal nije ilegalan , ima sve dozvole za gradnju sto mozes proveriti u opstini ili kod gradjevinskog inspektora iz padine je mislim da se zove Balos nisam siguran , da se cak I on nasmejao na vasu anonimnu prijavu za ilegalan lokal , ali sta ces to je vas stil da vrsite pritisak na neistomisljenike , samo sto ste pogresili osobu na koga vrsite pritisak, jer gradjani iz uzdina su vam se smejali kad su videli gradjevinskog inspektora pored mog lokala u Uzdinu, jer svi iz uzdina znaju da taj lokal ima svu potrebnu dokumentaciju I ada ima sve papire , ali su svi iz Uzdina videli ko je Krisan , I cime se on sluzi , I na sta je sve spreman sa svojim neistomisljenicima Ako mi ne verujes idi u opstini , dok jos ste tamo na vlast jer necete jos dugo biti na vlast I gledaj celu dokumentaciju , jer na kraju cu ti reci , gradjani su najbolji sud ko je u pravu a ko nije , a za to imate priliku 16 marta da se uverite sta gradjani misle o vasim pritiscima I o vasim malverzacijama |
| | | istina Guest
| Subject: Re: POBEDA! Wed 5 Feb 2014 - 12:52 | |
| Bravo doktore,i moj Vam je savet ,da ne trošite toliko reči i vremena,na te politikante u pokušaju,i drvene advokate svom predsedniku.žuti su prošlost,sve po zasluzi,a u nedostatku argumenata,pljuju i vređaju poštene,iskrene i vrednije od sebe.Koliko vrede,pokazali su,a o drugima nek sude s argumentima,a ne nisko,podlo i stihijski,jer,očigledno i ne znaju drugačije. |
| | | Forum.
| Subject: Re: POBEDA! Wed 5 Feb 2014 - 12:56 | |
| - istina wrote:
- Bravo doktore,i moj Vam je savet ,da ne trošite toliko reči i vremena,na te politikante u pokušaju,i drvene advokate svom predsedniku.žuti su prošlost,sve po zasluzi,a u nedostatku argumenata,pljuju i vređaju poštene,iskrene i vrednije od sebe.Koliko vrede,pokazali su,a o drugima nek sude s argumentima,a ne nisko,podlo i stihijski,jer,očigledno i ne znaju drugačije.
Bilo bi fer prema ostalim učesnicima diskusija da ne menjate nadimak posle svakog komentara,hvala | |
| | | Pravda za Zorana >D Guest
| Subject: Dr. Radu Wed 5 Feb 2014 - 13:41 | |
| Znači vi ste taj doktor koji ima krivičnu prijavu za primanje MITA!!!!! Načulo se za nekog doktora valjda iz Uzdina (ako se ne varam) da je OSUĐEN za primanje mita i da je istaknuti član SNS-a iz Uzdina/desna ruka Z.Savanova i da u slučaju pobede SNSa treba da postane direktor DZ u Kovačici...
Ha doktore jeste to vi? |
| | | Ninja Guest
| Subject: Re: POBEDA! Wed 5 Feb 2014 - 14:42 | |
| Daa, daa to je taj cuveni doktor koji voli da moralise i naziva druge kojekakvim imenima i uvredama :) blaah necu ovde vise ni da komentarisem, ne mogu sa takvim ljudim bilo sta da polemisem, dok ne pociste svoje dvoriste prvo. Inace, pozdrav za sve. |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: POBEDA! | |
| |
| | | | POBEDA! | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |