|
| APSOLUTNA POBEDA! | |
| | Author | Message |
---|
Zoran S. Guest
| Subject: APSOLUTNA POBEDA! Mon 16 Dec 2013 - 9:07 | |
| |
| | | pobeda Guest
| Subject: izbori Mon 16 Dec 2013 - 9:40 | |
| Dosta nam je bilo demokrata u nasoj opstini,dosta nam je bilo njihovog kriminala ,lopovluka ,I korupcije,12 godina je puno,vreme je za promene I u nasoj opstini.Puna podrska naprednjacima I u nasoj opstini I gospodinu Zoranu Savanovu u borbi protiv kriminala I lopovluka Hocemo PROMENE I u KOVACICI , HOCEMO IZBORE , izbacimo lopove iz nase opstine |
| | | 1990-2000 Guest
| Subject: Re: APSOLUTNA POBEDA! Wed 18 Dec 2013 - 9:30 | |
| 12 godina lopovluka ,I korupcije,a gde si ti živeo pre početka tih 12 godina (period 1990 do 2000),u pećini ? |
| | | lopovluk Guest
| Subject: LOPOVI Wed 18 Dec 2013 - 17:46 | |
| Najduže ste vi lopovisali,zar ti nisi živeo u Kovačici!Praviš se malomuta? |
| | | 1990-2000 Guest
| Subject: Re: APSOLUTNA POBEDA! Sat 21 Dec 2013 - 12:31 | |
| Pa šta ako sam živeo u Kovačici,šta to znači ,da sam automatski lopov i član ds,ajde zaobidji me sa tvojim komentarima da ne kažem odjebi,gadi mi se i ds i sns i sps i srs i ns i dss ,sve bitange do jednog. |
| | | bravo+ Guest
| Subject: Re: APSOLUTNA POBEDA! Sat 21 Dec 2013 - 16:34 | |
| bravo za komentare,meni kao neopredeljenom ste pomogli da odlucim za koga cu glasati,NIZAKOGA |
| | | ‚Lopovluk Guest
| Subject: LOPOVI Mon 23 Dec 2013 - 23:17 | |
| Očigledno naljutio se Demokradista.On koji je uputio pitanje,a gde si ti živeo od 1990-2000,sramno,i bezobrazno.Gadljiv je na sebe! |
| | | Pravda za Zorana >D Guest
| Subject: Pozivamo Fri 17 Jan 2014 - 11:30 | |
| Poziiiiiiiiiiivamo da raspiiiiiiiiiiiiiiiiiiišete izbore u Vojvodini da sebi ove fotelje što nam vire iz d**eta gurnemo sebi do kraja da zadovoljimo svoje sujetne i nemoralne ličnosti koje ponekad debelo a ponekad samo malkice lažu... |
| | | član ds Guest
| Subject: Mi nisme takvi Sun 26 Jan 2014 - 23:00 | |
| pa vise je sramota kako se ponasa ovaj pravda.Demokrati nisu takvi,zasto se ne napises ko si,vy napadaj posteno,savanov se ne krije. |
| | | neopredeljen Guest
| Subject: sramota Mon 27 Jan 2014 - 12:14 | |
| Demokratama je sramota da se zna njihovo ime I prezime , stid im je koga oni brane , jer znaju kakav je Krisan , sramota im je da ljudi iz opstine vide njihova imena da oni podrzavaju prvoklasnog lopova , zato oni kriju svoja imena Zarad posla I licnog interesa za LOPOVA su ljudi spremni svasta da ucine, |
| | | JAN.P. Guest
| Subject: Re: APSOLUTNA POBEDA! Mon 27 Jan 2014 - 19:57 | |
| pitam osobu koja se potpisala kao (član ds) DA LI TI TO POKUŠAVAŠ DA TVOJ KOMENTAR ZVUČI KAO DA GA JE PISAO SLOVAK? |
| | | nijedne stranke Guest
| Subject: Predstojeći izbori Thu 30 Jan 2014 - 9:50 | |
| |
| | | glasač Guest
| Subject: Re: APSOLUTNA POBEDA! Thu 30 Jan 2014 - 23:45 | |
| "Nešto novo...nešto novo",i ne reče ništa novo,šta je to novo,aj sad ponovo! |
| | | baybay Guest
| Subject: Re: APSOLUTNA POBEDA! Fri 31 Jan 2014 - 11:16 | |
| Зоки,кад ће избори на локалу,искрено ти се плашиш тих избора јел тако,то је твоја задња шанса,то знаш и сам,ево ја ти кажем да ће до краја године бити локални у општини Ковачица а биће и покрајински, па,ти се спремај
P.S-MOLIM TE DA ME ZAOBIĐETE TI I TVOJ KOLEGA UZDINAC SA DODELJEVANJEM EPITETA ŽUTI,DEMOKRATA I SL,POŠTO JA NEMAM I NEĆU DA IMAM NIKAKVE VEZE SA NJIMA,I JEDINO POZITIVNO KOD TEBE I NAPREDNIH RADIKALA JE TO ŠTO STE SKINULI DS SA VLASTI,NARAVNO TREBALO BI TO URADITI I U OPŠTINI KOVAČICA ALI BEZ TEBE I NAPREDNIH RADIKALA IMA TU BOLJIH I SPOSOBNIJIH (IMA I GORIH OD VAS,A TO JE OVA PABLOVA EKIPA,O NJIMA DRUGOM PRILIKOM) |
| | | nijedna stranka Guest
| Subject: NIŠTA NOVO-NIŠTA NOVO! Fri 31 Jan 2014 - 13:55 | |
| Pitate šta bi to bilo NOVO!? Novo za početak biće dovoljno i ako ljudi progledaju pa ne glasaju Više za sadašnje stranke, za nijednog sadašnjeg političara., za nijedan program koji oni propagiraju a nikada ga nisu sprovodili! Biće dovoljno i novo ako se probudi uspavani deo Srbije /više od 70% gradjana/! Čak bi novo bila bolja i monarhija od "ovih kvazi političara" koji menjaju stranke kao košulje! Bilo bi novo, kada bi sadašnje stranke odustale od novca koji bi dobili nakon izbora taman da se izgradi neka fabrika. Bilo bi nešto novo kada bi se pojavili novi mladi obrazovani ljudi u politici a ne da nam mladost beži od Srbije ko od kuge. Ima toliko toga "NEŠTO NOVOG" samo kada bi Vi pripadnici sadašnjih stranaka konačno progledali, shvatili i priznali ovom napaćenom narodu da ste ga uništili. Ali, mislim da bi "Vam svima trebao VAC aparat /da Vam očisti uši/ i naočare sa barem 5+ dioptrijom" da konačno čujete istinu i progledate! Novo bi bilo ako bi ova država konačno gledala i domaće fabrike /ne da ih unovči, raskrčmi, unazadi/ da one pare-novac koji daju za otvaranje stranih kompanija, banaka, trgovina itd. daju našoj domaćoj pameti /ako smo dobri , naučnici, rukovodioci i radnici u Nemačkoj, USA, Švajcaskoj, Norveškoj....../ vrate u domaće fabrike i u domaći pamet a ne da nas i dalje prave robovima, prosijacima........ To je druže moj nešto novo što većina u ovoj napaćenoj zemlji hoće da vidi! |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: APSOLUTNA POBEDA! | |
| |
| | | | APSOLUTNA POBEDA! | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |