Forum Padina
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Padina

HomeHome  Latest imagesLatest images  Log in  Register  

rtv OK:Prelazak 100 članova iz SNS u DS [VIDEO]

Go down 
2 posters
Go to page : 1, 2, 3  Next
AuthorMessage
Forum.

Forum.

rtv OK:Prelazak 100 članova iz SNS u DS [VIDEO] Empty
PostSubject: rtv OK:Prelazak 100 članova iz SNS u DS [VIDEO]   rtv OK:Prelazak 100 članova iz SNS u DS [VIDEO] EmptyTue 17 Jun 2014 - 14:45

Back to top Go down
Janos
Guest
Anonymous

PostSubject: Pukne polako i SNS   rtv OK:Prelazak 100 članova iz SNS u DS [VIDEO] EmptyTue 17 Jun 2014 - 18:03

scratch
Opa !
Vec je krenulo razbijanje SNS-a. I to upravo u Uzdinu trenutno uporiste SNS-a!!! Znalo se to da nece dugo opstati! Zasto?
* Verovatno zato sto je krenuo tako da taj nihov doktor zvani Radu nihov glavni iz SNS-a nema pojma ni sta je politika a nista nije uspeo ni u zivotu a ne da vodi glasacko telo. Pa mozete i sami da vidite kada nesto on komentarise...Pa to je zivi smeh rtv OK:Prelazak 100 članova iz SNS u DS [VIDEO] 903637 Nemoze neka osoba skroz nepismena sa politickom iskustvom da vodi politiku. Ne moze neko samo kritikovati i samo kritikovati i nista vise od toga a lagati ljude ili glasace da ce biti bolje i da ce cvetati ruze svuda a pri tom apsolutno svima obecati neke nepostojece i izmisljene poslove. To se moglo tako stici lazima pre 20 godina sa SPS-om ali ne i sada.  rtv OK:Prelazak 100 članova iz SNS u DS [VIDEO] 317508  Ljudima je preko glave ova beda i siromastvo a ne i lazno obecanje i kritike na racun svima.Znalo se to da nece ovo dugo ovako ali nisam ocekivao da toliko bas brzo pukne SNS.
* Ja licno ne volim demokratsku stranku.Voleo sam ih dok je bio ziv Zoran Djindjic  rtv OK:Prelazak 100 članova iz SNS u DS [VIDEO] 475992  posle toga ne. Sada vise volim nasu Vojvodinu jer to je jedino nasa i gledam kako se muci neko da i nju rusi i stavi je pod sljivama. NEVEROVATNO.  scratch
* SNS ne volim zato sto pogotovo u opstini Kovacici vodi covek koji nikad nece uspeti da bude na vlast trudeci se on vec 20 godina ali uzalud i zato sto po selima u SNS su usli u zadnje vreme najgori ali najgori ljudi sela umesto da ulaze najbolji i naj skolovaniji jer samo takvi mogu voditi nekim boljim zivotom mestana. rtv OK:Prelazak 100 članova iz SNS u DS [VIDEO] 231495
 * Zato eto polako propada kod nas i ovaj SNS. -Cisto ko suza.- a sutra-prekosutra mozda krene i u celoj Srbiji da puknu ako nastave sa ovom politikom kritika i obecana mesta i razna-razna obecanja a i vise bratstva sa Rusima onda eto polako ide i drzava ka dnu i jos vece siromastvo... rtv OK:Prelazak 100 članova iz SNS u DS [VIDEO] 680445
Back to top Go down
Zoka
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: rtv OK:Prelazak 100 članova iz SNS u DS [VIDEO]   rtv OK:Prelazak 100 članova iz SNS u DS [VIDEO] EmptyWed 18 Jun 2014 - 19:57

SUPER si ovo reko i za sns i za drzavu.U pravu si potpuno.
Tako nam i treba kada hoce na vlast nesposobni i neskolovani ljudi. I oni ako ih neko laze i obecava bajke sada to i ocekuju ali samo prazne price iz sns. Razbicemo zube ako sns docice kod nas u nasim selima da vladaju. pupupu
Back to top Go down
sramota
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: rtv OK:Prelazak 100 članova iz SNS u DS [VIDEO]   rtv OK:Prelazak 100 članova iz SNS u DS [VIDEO] EmptyWed 18 Jun 2014 - 20:54

zasto dozvoljavate da ovaj javno preti razbijanjem zuba clanovima napredne stranke? u kojim to selima razbijaces zube moj zoka ? naravno da ce da dodju i da vladaju,neces dugo da cekas a za zube ce da vidimo
Back to top Go down
Zoka
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: rtv OK:Prelazak 100 članova iz SNS u DS [VIDEO]   rtv OK:Prelazak 100 članova iz SNS u DS [VIDEO] EmptyWed 18 Jun 2014 - 21:48

Ja sam rekla da cemo razbiti zube sami sebi ako dodjete vi takvi sns na celu nasih sela. Ne treba da se odmah unervozis gospodine ako nije po tvome. To ljudi malo po malo vide u stvari ko ste vi i kakvi ste vi iz sns partije. Vec se prepoznate polako i vec su poceli svadje medju vama neznajuci kako da delite vlast.
Back to top Go down
zlo3
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: rtv OK:Prelazak 100 članova iz SNS u DS [VIDEO]   rtv OK:Prelazak 100 članova iz SNS u DS [VIDEO] EmptyWed 18 Jun 2014 - 23:34

Primećujem da ovde pojedinci brane svoje stranke do imbecilnosti a sve su to ista govna ,mogu da se kladim da je razlog lizanja međunožja partijskim prvacima neka funkcija,jel tako,naravno da jeste,padate tako nisko da će vas kad odrastete (mentalno) biti sramota
Back to top Go down
sramota2
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: rtv OK:Prelazak 100 članova iz SNS u DS [VIDEO]   rtv OK:Prelazak 100 članova iz SNS u DS [VIDEO] EmptyThu 19 Jun 2014 - 9:19

a ti si rekLA? izvinjavam se mislio sam da si musko,kakve svadje kakvo delenje vlasti kad je demokratska na vlasti a ne srpska napredna,kako da delimo nesto sta nemamo? nemoj bolje da se mesas u politiku idi bolje kuvaj nesto ,a kakvi smo to MI? otkud ti znas kakvi smo mi?
Back to top Go down
Zoka
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: rtv OK:Prelazak 100 članova iz SNS u DS [VIDEO]   rtv OK:Prelazak 100 članova iz SNS u DS [VIDEO] EmptyThu 19 Jun 2014 - 10:05

Ne treba se izvinjavati bez potrebe! I mi zene imamo pravo da kazemo ili komentarisemo ovu situaciju. Zar ne? I mi imamo oci i vidimo neke stvari.
Kako ste vi naprednjaci mogu da vidim samo kakve ljude ste uvukli po selima kod vas. Najgore sto ste mogli da nadjete. ZASTO!Samo da bi uspeli da dodjete na presto. Ne mozete sa takvim ljudima da nesto dobro uradite zar ne mislite i vi malo kako je moguce nesto ostvariti a da i nama malo bude malo bolje. Kako vidim doktore Radu veoma si uporan covek jer ovde kako vidim svi znaju da ste vi.Pa vidi se iz aviona kako pisete ovde i kako se izjasnjavate pa tako da i licno po vama a i ove koje ste ubacili kod vas tacno se vidi kakvi ste. Promenite to pod hitno ako hocete nesto bolje ili samo hocete vlast? To vam je izgleda jedino bitno!
Back to top Go down
sramota
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: rtv OK:Prelazak 100 članova iz SNS u DS [VIDEO]   rtv OK:Prelazak 100 članova iz SNS u DS [VIDEO] EmptyThu 19 Jun 2014 - 11:06

imas prava,naravno ali znanja,e to je diskutabilno,ima svakakvih ljudi u stranci ali ne treba generalizovati isti slucaj je i u ostalim strankama,ova tvrdnja da smo najgore pokupili ti ne stoji,zasto,zato sto sns jos nije na vlasti a kad dodje na vlast otkud ti znas kakav kadar ce biti postavljen,da nisi vidovita?

JA doktor radu? mislim da vi niste kompetentan sagovornik za mene,igrate se detektiva bavite insinuacijama,vidoviti ste,to mene ne zanima,zavrsena konverzacija sa vama!
Back to top Go down
Zoka
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: rtv OK:Prelazak 100 članova iz SNS u DS [VIDEO]   rtv OK:Prelazak 100 članova iz SNS u DS [VIDEO] EmptyThu 19 Jun 2014 - 19:23

Sta ja nemam znanja a vi doktore je imate? Pa vi gospodine doktore radu odmah se vidi da ste vi jako nestabilan covek i duva vas vetar sa svih strana jer nemate morala. Vidim samo kako gledate na zene!Gledate samo kao masine za kuvanje? Jeste! Zato i kako sam primetila citajuci ovde ostavila vas i Zena- cerka i devojka. I treba jer su i to zene koje su primetile na vreme i verovatno i od nih ste napravili masinu za kuhinju i ko zna sta jos. Ja nih podrzavam ko god da su one... To ne treba neko da bude vidovita ili ne kako vi kazete. Dal znate da bolje od vas i sa manjim greskama pisu i deca druge osnovne skole.
Mozda ste i vi zavrsili za doktorapa mozda ste i radili kao doktor kako pisete ovde ali kao i dosta vas iz Srpske Napredne Stranke zavrsili su po privatnim skolama i postali preko noci svi doktori samo da bi pod maskama vladali narodom.
Sta hocete da mi kazete da niste pokupili najgore ljude na brzinu za jedno ili dva piva i uvukli u stranku samo da se dokopate vlasti bar to sam videla u Samosu a vidim i po drugim selima radite isto. sta hocete sa tim ljudima da uradite? Pa kako vidim i oni vas napustaju jer obecanje mora pa mora da se ispuni.Tu nema dileme! A obecate i rukama i nogama.
Ja od politike volim i verujem samo u politiku Borisa Tadica i ni jednoj drugoj stranci.Za mene je on pravi i sposoban covek da vodi opstu politiku.Nisu dobri ni Dragomir Doslja ni Krisan a sigurno ne Savanov. Vi to sto radite i skupljate najgore moguce ljude za jedno pivo da vas bude sto vise i posle i oni vas napustaju polako jer nisu ni oni svi glupi onda je ovo za mene KATASTROFALAN potez sa kojim ste i poceli da se bavite Srpskom Naprednom Strankom neznajuci pre tri godine ni sta je to. JEL JE I TO ZA JELO.
Uz moje postovanje i ja sam zavrsila konverzaciju sa vama.
Back to top Go down
ex-mod
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: rtv OK:Prelazak 100 članova iz SNS u DS [VIDEO]   rtv OK:Prelazak 100 članova iz SNS u DS [VIDEO] EmptyThu 19 Jun 2014 - 23:00

@Zoka

...a zašto se vi diskutantu 'sramota' obraćate sa dr.radu?  Very Happy 
Back to top Go down
smesni
Guest
Anonymous

PostSubject: 5000   rtv OK:Prelazak 100 članova iz SNS u DS [VIDEO] EmptyFri 20 Jun 2014 - 12:51

Zaboravite da na izborima 16 marta preko 5 000 gradjana je  glasalo protiv DS a takodje preko 1000 glasova je imala SNS u padini i da su to ljudi koji ne vole krisana i DS , zar ne mislite da svako ko kritikuje DS i Krisana moze biti svako od 5 000 ljudi ili je to samo dr.Radu , cim neko nesto kaze protiv DS to je doktor Radu , cim neko prdne na ovom forumu onda je opet dr.Radu , znaci po vama ko god da pise nesto protiv DS i Krisana onda to pise dr.Radu , a zaboravite na 5 000 ljudi koji su bili protiv DS , sta reci , po DS i ti ljudi sad vole DS i krisana i oni ne bi pisali nista lose o njima , SMESNI STE sa tim doktorom,Pre mesec dana Uzdinci i doktor su javno pisali na ovaj forum da krisan kupuje socijalno stanovnistvo ( uglavnom roma )sa 30 000 din. i da je Krisan direktno umesan u kupovini glasova u Uzdinu , jos pre mesec dana su pisali na ovom forumu tako da ....... to nije nista novo nego sad krisan pravi sebi reklamu kako ljudi prilazi njegovoj stranci , Stavili su tog nepismenog na tv da da izjavu (da ga ponizavaju ) , a ceo Uzdin im se smeje kako kupuju te ljude sa parama misleci da ce ti ljudi i glasati za njih .Ni ti ljudi nece da glasaju za DS i za krisana , oni samo uzimaju pare i ADIO MARE,Kako je mogao SNS da obecava posao i pare bilo kome kad su oni u opoziciji u opstini , u te lazi koje je izrekao Krisan i vasin na tv ok ni oni sami ne veruju , nego su sticali neke poene tamo kod pajtica da on nesto radi u opstini i da ga ljudi i dalje voli , ni pare nece pomoci krisanu da pobedi na lokalnim izborima , vecu laz od ovoga jos nisam cuo da je neko tim ljudima obecao bilo sta , krisan im obecao pare pa zato su se uclanili u DS , oni to rade samo zbog para a za koga glasaju , videce Krisan na izborima,Glavnom romu u Uzdinu koji je dao interviju na tv ok Zgajba Marinel njemu krisan dao 60 000 din. i plus kucu ima da mu se kupi , on sam se hvali po uzdinu , samo treba da regrutuje sto vise ljudi da se uclane u DS i tim ljudima ce biti isplaceno po 30 000 din i svi su zadovolnji,Ako meni Krisan da 60000din i da mi kupi novu kucu u idvoru , ja cu odmah da se uclanim u DS i ja i cela moja familija , koga treba da kontaktiram u Idvoru da se uclanim u DS , ako neko zna nek pise na forumu ko je u idvoru glavni
Cekam odgovor
Back to top Go down
Zoka
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: rtv OK:Prelazak 100 članova iz SNS u DS [VIDEO]   rtv OK:Prelazak 100 članova iz SNS u DS [VIDEO] EmptyFri 20 Jun 2014 - 16:38

Pa doktore Radu! Kako vam nije sramota da pisete ovde i da lazete samog sebe i nas da to niste vi nego neko drugi! Jli mozda mislite da sam ja glupa ili sta mozda (vidovita) :) Stvarno ste smesni ispali. Sada primecujem da ste se potrudili u pisanju da budete bolji od skolaraca drugog razreda ososnovne skole ali ideje pogledam iste ostale ove stare vase sto od pocetka jedno isto terate tako da niste ni sada uspeli da prodjete dalje od druge osnovne skole...      
  Procitala sam pre dva dana dosta vasih komentara. Stvarno za razmatranje vase ideje nema tu dileme a i sada kako ste se potrudili da lepo napisete ove recenice ispale opet sa 23 gresaka u pisanju. Ko ne bi vas  prepoznali doktore Radu? Jedna recenica ili ideja i vec znaju svi da je to doktor.
 Radite doktore sta vi hocete i sa kim hocete i kako hocete ali ne morate da se pokazujete ovde kako ste doktor-intelektualac jer sami pravite magarac od vas . Vi ste zavrsili konverzaciju samnom a i ja sa vama.Sta jos zelite? Za mene ste ispali veliki necovek cim smatrate zenama da nam nije mesto ovde i smatrate da zene treba da budu samo u kuhinju da kuvaju sa mnom ste zavrsili. Jadna zena koja ce vam biti ikad zena. Zelim vam puno srece jer ce vam sigurno trebati.

Jaooo izvinite doktore sto sam pomislila citajuci usput vas komentar da cekate moj odgovor a vi u stvari cekate neki komentar iz Idvora. Koliko sam ja razumela vi ste iz Uzdina i sta koji andrak hocete da vam kupi neko kucu u Idvoru. Zasto hocete iz Uzdina sada da pobegnete u Idvor. Mislite da Idvorci ce imati vise razumevanja i primiti kod nih. Smesno doktore.
Back to top Go down
heklanje
Guest
Anonymous

PostSubject: strikanje   rtv OK:Prelazak 100 članova iz SNS u DS [VIDEO] EmptyFri 20 Jun 2014 - 17:55

Zoko , ako mislis da svi neistomisljenici na ovom forumu  su dr Radu  onda izgleda da imate fobiju od njega , verovatno ste pod psihoaktivnim supstancama ili drugim lekovima , a ti lekovi izazivaju halucinacije i ........... Zoko , heklaj , strikaj , kuvaj bavi se onim stvarima koje znas da radis nemoj se baviti ............onim stvarima koje su spansko selo  za tebe
Back to top Go down
trubica
Guest
Anonymous

PostSubject: samos   rtv OK:Prelazak 100 članova iz SNS u DS [VIDEO] EmptyFri 20 Jun 2014 - 18:08

Da nije i gosp.iz Samosa uzela 30 000 din od Krisana da trubi njegovu plocu ,
Back to top Go down
padina
Guest
Anonymous

PostSubject: SNS   rtv OK:Prelazak 100 članova iz SNS u DS [VIDEO] EmptyFri 20 Jun 2014 - 18:11

Krisan i po padini poceo da kupi ljude , hoce da razbije SNS u padini samo sto padinci se ne kupuju za jeftine pare , morace krisan debelo da odresi kesu u padini ako hoce da razbije SNS
Back to top Go down
Zoka
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: rtv OK:Prelazak 100 članova iz SNS u DS [VIDEO]   rtv OK:Prelazak 100 članova iz SNS u DS [VIDEO] EmptyFri 20 Jun 2014 - 18:13

Gle opet vi doktore!!!!!!!!!!!!!!!
Ipak nesto ste ucili i o tim substancama u vasoj skoli! Malopre ste hteli u selo Idvor da pobegnete sada hocete u neko Spansko selo. Jako ste bolesni i um vam je bolestan a pri tom izgleda da imate i neko poremecenje onda mogu samo da kazem da doktore Radu vi ste prava osoba da idete kod nekog dobrog pravog doktora. Mozete i ovde u Samosu sto da ne samo sto pre vam treba intervencija najozbilnije vam kazem i preporucim. Sad mi je potpuno jasno sto vas i ljudi napustaju i idu od vas.
Back to top Go down
sestri8ca
Guest
Anonymous

PostSubject: truba   rtv OK:Prelazak 100 članova iz SNS u DS [VIDEO] EmptyFri 20 Jun 2014 - 18:20

Zoko , samo opusteno , bices ti sestrica doktoru ako hoces , bez para bez icega , ako mozes da budes trubica za Krisana onda mozes i doktoru da trubis , samo reci , nemoj se stideti
Back to top Go down
ex-mod
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: rtv OK:Prelazak 100 članova iz SNS u DS [VIDEO]   rtv OK:Prelazak 100 članova iz SNS u DS [VIDEO] EmptyFri 20 Jun 2014 - 18:26

Zašto diskutant 'Zoka' ne odgovara na moje pitanje u vezi diskutanta 'sramota'  rtv OK:Prelazak 100 članova iz SNS u DS [VIDEO] 627363

padina: wrote:
Krisan i po padini poceo da kupi ljude , hoce da razbije SNS u padini samo sto padinci se ne kupuju za jeftine pare , morace krisan debelo da odresi kesu u padini ako hoce da razbije SNS

500 dinara je dovoljno,kakve velike pare,to su priče za malu decu,a to rade sve stranke koje imaju bar tih 500 dinara
Back to top Go down
kupovina
Guest
Anonymous

PostSubject: kovacica   rtv OK:Prelazak 100 članova iz SNS u DS [VIDEO] EmptySat 21 Jun 2014 - 17:49

Krisan se hvata za bio koju slamku spasa , nema mu spasa, njegova stranka DS nema legitimitet , 16 marta narod im je dao 6 posto poverenja u opstini kovacica , on sa 6 posto ne moze vise da vlada opstinom , to sto on kupuje ljude i romsku populaciju to samo govori o njemu kakav je to covek , spreman je da ucini bilo sta samo da ne ide u zatvoru
Back to top Go down
kovacica .
Guest
Anonymous

PostSubject: padina   rtv OK:Prelazak 100 članova iz SNS u DS [VIDEO] EmptySat 21 Jun 2014 - 18:00

Ni pare nece pomoci Krisanu da opstane na vlast , slovaci nece da cuju za njega , pokazali su na zadnjim izborima da DS u optini je proslost , Kovacica i Padina nece da slusaju za tog lopova , moze on i kod nas da dodje da kupuje ljude moze slobodno samo sto ljudi uzimaju pare od njega a na glasanju .....
Back to top Go down
skrivena kamera
Guest
Anonymous

PostSubject: krisan .   rtv OK:Prelazak 100 članova iz SNS u DS [VIDEO] EmptySat 21 Jun 2014 - 18:05

Glavnom Romu Krisan obecao novu kucu u uzdinu plus 100 000din. , krisan i celnici DS Uzdina svaki drugi dan kod njega kuci prave bankete i regrutuju ljude , a dosad godina ma ga nisu ni gledali ni njega ni njegove ljude a sada jedu sa njima piju idu kod njih kuci , ZALOSNO , ili je to skrivena kamera ,
Back to top Go down
kotvas
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: rtv OK:Prelazak 100 članova iz SNS u DS [VIDEO]   rtv OK:Prelazak 100 članova iz SNS u DS [VIDEO] EmptySat 21 Jun 2014 - 18:57

Ti sa potpisom kovacica .da odjebeš malo................dalje,odjebi u svoju vukojebinu i pusti ti nas iz Padine na miru,nisu nam potrebni dripci kao ti da na deli savete
Back to top Go down
Zoka
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: rtv OK:Prelazak 100 članova iz SNS u DS [VIDEO]   rtv OK:Prelazak 100 članova iz SNS u DS [VIDEO] EmptySun 22 Jun 2014 - 23:34

Uverena sam da pod svim ovim komentarima stoji ista osoba tj. doktor RADU iz Uzdina. Jedino on pise ovde na svakom komentaru kaji mu se ne svidja i vredja samo zato da bi dobio neke poene ili ne znam razlog zbog cega pise ovako nesto!!!.Neverovatan tezak i uporan!!! Ja takodje sam digla ruke od takve osobe i sto dalje od takvog coveka.
Back to top Go down
zoka-zoki?
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: rtv OK:Prelazak 100 članova iz SNS u DS [VIDEO]   rtv OK:Prelazak 100 članova iz SNS u DS [VIDEO] EmptyMon 23 Jun 2014 - 11:14

UVERENA? ti stvarno mislis da smo mi glupi?

Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: rtv OK:Prelazak 100 članova iz SNS u DS [VIDEO]   rtv OK:Prelazak 100 članova iz SNS u DS [VIDEO] Empty

Back to top Go down

rtv OK:Prelazak 100 članova iz SNS u DS [VIDEO]
Back to top 
Page 1 of 3Go to page : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Hayabusa 260 kmh-video
» video desktop
» 305 km/h po autoputu-video
» YAMAHA - R1 -299 km/h-video