| rtv OK:Prelazak 100 članova iz SNS u DS [VIDEO] | |
|
|
|
Author | Message |
---|
iposlemeneJA Guest
| Subject: Zasto branite toliko tog doktora? Mon 23 Jun 2014 - 14:40 | |
| Zasto branite toliko tog doktora? |
|
| |
info.forum+
| |
| |
iposlemeneJA Guest
| Subject: jedan politicki vic Mon 23 Jun 2014 - 16:01 | |
| Jedan politicki vic! _______________ Dolazi Perica iz škole pa plače. Pita ga otac: • Zašto plačeš? • Dobio sam jedinicu. • Zašto si dobio jedinicu? • Nisam znao šta su vlast, država i narod. • Ne plači Perice, tata će ti objasniti. Evo primera – vlast sam ja, mama je država, a narod ste ti i seka. Sutradan, dođe vreme ručka, Perica sa sestrom gladan čeka za stolom, a otac za to vreme u sobi vodi ljubav sa majkom. Vide to Perica pa kaže sestri: • Pogledaj ti to! Dok vlast rastura državu, narod gladuje. |
|
| |
istina Guest
| Subject: Re: rtv OK:Prelazak 100 članova iz SNS u DS [VIDEO] Mon 23 Jun 2014 - 17:43 | |
| Samo da demantujem "neke",da se i meni ne sviđaju mnogi komentari na forumu,da redovno kritikujem lopovluk i kriminal u opštini Kovačica,a da nisam "dr.Radu". To što on ima smelosti i hrabrosti da digne glas protiv lopova i kriminalaca,za razliku od žutih poltrona koji samo aminuju i dižu ruku kad im se naredi,to je za pohvalu i čestitke,A svi vi,kojima odgovara sadašnja vlast u opštini Kovačica,ili ste "slepi kod očijiu",ili ste "kupljeni",ili ste njen deo. Doktore Radu,svaka Vam čast,imate podršku ogromne većine građana,niste poltron,niste kukavica,borite se i dalje za svoja građanska prava,i ne obazirite se na dupelisce i đonobrasce,ionako su minorni, bezvredni i jadni. |
|
| |
Zoka Guest
| Subject: Re: rtv OK:Prelazak 100 članova iz SNS u DS [VIDEO] Tue 24 Jun 2014 - 8:03 | |
| Ako ti se toliko svidja taj doktor vodi ga kuci ali za mene sa njegovim recima i idejama ispao necovek. Ti nisi dr.Radu ali u 90% on pise sam ovde i sve sto mu se ne svidja odmah daje neke komentare... pa to i sam znas.Primecujem da od najgorih ljudi hoce napraviti politicare.I ne samo on nego svi ovi nasi Srpski Naprednjaci po vise selima.Bar da se postave i uvuce sposobne ljude koji zna nesto da rade i da vode i da budu bolji od ovih sada trenutno koji su a ne takve...Ko se danas jos hoce baviti politikom? |
|
| |
redstar2014 Guest
| Subject: Re: rtv OK:Prelazak 100 članova iz SNS u DS [VIDEO] Tue 24 Jun 2014 - 19:08 | |
| Da Savanov pređe u DS ili Krišan u SNS onda bo razumeo svrsishodnost ovog priloga koji je napravila naša nezavisna opštinska televizija! |
|
| |
JA. Guest
| Subject: Re: rtv OK:Prelazak 100 članova iz SNS u DS [VIDEO] Wed 25 Jun 2014 - 17:54 | |
| @iposlemeneJA / baš nisi mogao da smisliš sebi nadimak nego copy/paste i gde baš moj? |
|
| |
istina Guest
| Subject: Re: rtv OK:Prelazak 100 članova iz SNS u DS [VIDEO] Wed 25 Jun 2014 - 19:03 | |
| Za "Zoka":Iz svih vaših komentara zaključujem da se u poltiku razumete skroz laički,da donosite lične i subjektivne ocene ljudi,stranaka i političke situacije.I dobro je da ostanete van politike,jer se u nju očigledno ne razumete.Glasajte prema svom nahođenju,a sve ostalo prepustite onima koji se iole malo više razumeju u taj deo društvenog života. P.S. ja to samo dobronamerno,kao žena ženi.Pozdrav! |
|
| |
slovacka ljuta Guest
| Subject: VIC Thu 26 Jun 2014 - 18:49 | |
|
izvini za ime! Ja nisam znao koje ime da stavim jer sam hteo da napisem neki politicki vic jer ih znam nekoliko pa nasao ovo lepo tvoje ime "iposlemeneJA" :). Takodje primetio sam da mnogo stite tog radu-doktora. Malopre pogledao postove ovde sto napisao taj doktor po ovim forumima i apsolutno nista lepo nisam nasao. Cak tj radu-doktor sam o sebi pise pod svim mogucim imenima hvali sebe i S.N.S. a kritikuje Krisana ove sadasnje-zute i nekog glavnog roma iz Uzdina jer su poceli clanovi da ga polako napuste. Ne znam pa i ako neko kaze ovde da je desna ruka od ovog Savanov-a sta moze doktor da radi! Jedino luda-obecanja ili neku neistinu da bi primamio sto vise ljude za nih. Aj da cekamo i vidimo sta ce nam pisati doktor sada? Sigurno opet isto;opet neka imena;dosadno i jako smesno. ((ajdeeee doktore mi smo svi uz teeeebe)). P.S. ako hoce neko neki vic politicki mogao bi jos neki da stavim.
|
|
| |
slovacka ljuta Guest
| Subject: VIC Thu 26 Jun 2014 - 18:59 | |
|
evo jedan vic! Sede Tadić i Nikolić u kafani i pričaju. Priđe im jedan lik i pita: - šta vi ovde radite zajedno? - planiramo da zajebemo 7 miliona srba i jednu sisatu plavušu! - što jednu sisatu plavušu? Na to se Tadić okrene prema Nikoliću i kaže: - Jer sam ti lepo rekao da nikoga nije briga za srbe!
|
|
| |
slovacka ljuta Guest
| Subject: Re: rtv OK:Prelazak 100 članova iz SNS u DS [VIDEO] Sat 28 Jun 2014 - 8:19 | |
|
Otišao naš političar kod Grka, poslovnog partnera, i ima sta da vidi, Grk živi u neviđenom luksuzu. Pita ga ovaj naš političar: • Kako si uspeo sve ovo da stekneš? Grk mu odgovori: • Vidiš onaj most tamo? • Vidim. Grk: • Taj most je trebao da bude širok 20 metara, a ja ga napravio širokog 15 metara i od para za tih 5 metara razlike je sve ovo! Dođe sledeće godine Grk kod ovog našeg političara, a ovaj u triput većem luksuzu od njega. Grk će iznenađeno: • Kako si uspeo za samo godinu dana steći sve ovo? Naš političar odgovara: • Vidiš onaj most tamo? Grk: • Ne vidim. Naš političar: • Eeeeee....
|
|
| |
jadIbeda Guest
| Subject: Re: rtv OK:Prelazak 100 članova iz SNS u DS [VIDEO] Sat 28 Jun 2014 - 15:24 | |
| vicovi su ti kao i stanje u srbiji -očajni |
|
| |
slovacka ljuta Guest
| Subject: Re: rtv OK:Prelazak 100 članova iz SNS u DS [VIDEO] Sat 28 Jun 2014 - 16:18 | |
| vicovi !!!!! HM Kakvi vicovi kakvi bakraci! Doktore kaze se vicevi i Srbija se pise uvek -S-velikim slovom. Kada ces i ti covece dat od boga da naucis da pises vec jednom kako treba ili si zavrsio doktorat i ti u MEGATRENDU? Ako ti smeta moji vicovi napisi ti neki bolji da se smejemo svi malo. |
|
| |
jadIbeda Guest
| Subject: Re: rtv OK:Prelazak 100 članova iz SNS u DS [VIDEO] Sat 28 Jun 2014 - 16:42 | |
| |
|
| |
slovacka ljuta Guest
| Subject: Re: rtv OK:Prelazak 100 članova iz SNS u DS [VIDEO] Sat 28 Jun 2014 - 17:23 | |
|
Bolo by dobré, aby vás liečiť túto lekára. Malo uci i slovacki bolje da pises i napisi neki vic ako znas i koji nisu razocarajuci za tebe.
|
|
| |
jadIbeda Guest
| Subject: Re: rtv OK:Prelazak 100 članova iz SNS u DS [VIDEO] Sat 28 Jun 2014 - 17:38 | |
| ajde prestam sa robit sprosti nizme mi šeci tupi ako čo si ti misliš,vidi sa sa z kilometra čo robiš na tejto teme! |
|
| |
slovacka ljuta Guest
| Subject: Re: rtv OK:Prelazak 100 članova iz SNS u DS [VIDEO] Sat 28 Jun 2014 - 21:45 | |
|
Evo jos jedan dobar vic koji sam ga sinoc cuo!
Otisao Barak Obama kod Boga putem NASA-ine tehnologije: • Bože šta će da bude sa mojom vladavinom? Koliko dugo ću biti predsednik SAD-a? • Ti, Obama, bićeš kriv za početak Trećeg svetskog rata! Zaratićeš sa Rusima! • Pa dobro, Bože, ali ko će da pobedi? • A, to ne mogu da ti kažem! • OK Bože, kako ti hoćeš… Nego samo da te pitam, da li će postojati Coca-Cola posle tog Trećeg svetskog rata? • Da, da. • A kolko će da košta? • Deset rubalja!
|
|
| |
penicilin Guest
| Subject: doktor Sun 29 Jun 2014 - 10:10 | |
| Auuuuuuuuuu sto su demokrate opterecene doktorom , ko pise na forumu nesto lose za Krisana i demokrate doktor Radu pise , ko nesto prda protiv njih , doktor pise , auuuu brate ali su ovi u panici , izgleda da im je taj doktor pravi penicilin |
|
| |
istina . Guest
| Subject: lazi. Sun 29 Jun 2014 - 10:30 | |
| Doktor je javno rekao i to nekoliko puta da njega politika ne interesuje , on se bori protiv Krisana i njegove bande iz DS , bori se za svoja prava , zato DS ne moze da ga razume za sta se on bori , on nema nikakav interes u politici , jedini interes mu je da pobedi demokrate , zato ga i napadaju ovi zuti i tako kako ga ovi napadaju on sve popularniji i u uzdinu i u opstini , a zuti nikakao da shvate da mu tako dizu rejting na taj nacin On je javno govorio i lopovluku u Uzdinu , javno je ukazao kako Krisan krade ( to mi svi znamo ), javno je rekao za malverzacije oko eprubeta skrvlju kako su tehnicari zamenili u hitnu pomoc da bi spasili zatvora direktorovog sina da nije bio pijan za volanom , javno je rekao kako jedan doktor falsifikovao da je polozio ispite na fakultetu , on sve javno kaze a vidimo da ga niko nije tuzio do sada za to sto on javno prica , ni krisan , ni direktor doma zdravlja Kotvas ni taj doktor iz hitne pomoci , to znaci da on istinu govori , on je odmah tuzio krisana za uvredu casti i za lazi koji je izgovovorio protiv njega , to je dokaz ko prica istinu a ko laze i vide se i na ovom forumu kako ga krisanovi ljudi napadaju samo da ljudi ne veruju u ono sta on javno kaze |
|
| |
kupovina Guest
| Subject: jadno Sun 29 Jun 2014 - 10:39 | |
| kakav kadar molim te imaju demokrate po opstini , gledajte samo ko radi po selima iz demokratskih redova pa je svima jasno kakav kadar oni imaju , ko je zavrsio neki fakultet naravno da je u DS jer hoce da se zaposli , to ih Krisan ucenjuje da budu u DS ako hoce da ih zaposli , a ti isti ljudi ako ih krisan ne zaposli oni odmah predju u SNS pa onda svi koji zavrsavaju fakultete dolaze u SNS , tako da prica oko kadrova da ovi imaju a oni nemaju ne pije vodu , a videli smo da te ljude koje demokrate nazivaju da su dno , da su dno ovog drusta , krisan te ljude kupuje parama , daje im pare da glasaju za njega , jadno i bedno |
|
| |
Zoka Guest
| Subject: Re: rtv OK:Prelazak 100 članova iz SNS u DS [VIDEO] Sun 29 Jun 2014 - 12:06 | |
| Opet udjoh i opet ti doktore! Izgleda da volis sam sebe pohvaliti i to ti je... JAKO interesantan i cudan lik si postao doktore ili si oduvek bio takav? hehehe |
|
| |
info.forum+
| Subject: Re: rtv OK:Prelazak 100 članova iz SNS u DS [VIDEO] Sun 29 Jun 2014 - 12:20 | |
| @- slovacka ljuta,penicilin,istina .,kupovina,Zoka Bilo bi fer prema ostalim učesnicima diskusije da ne menjate nadimak posle svakog komentara,hvala! | |
|
| |
slovacka ljuta Guest
| Subject: Re: rtv OK:Prelazak 100 članova iz SNS u DS [VIDEO] Sun 29 Jun 2014 - 19:10 | |
|
Ja licno potpuno razumem moderatora ovog divnog foruma ali... Kako je moguce da ovde na ovom forumu 85% ovog celog foruma pise tj RADU doktor iz Uzdina. Od pocetka je krenuo doktor tako pa eto do sada i jos uvek tako se ponasa i ne postuje ovaj forum? Ne samo po ovoj temi nego vidim po celom forumu ovde svaki put ali svaki put menja drugo ime. Naravno da i drugi onda su to videli pa takodje su poceli ljudi da menjaju i ne koriste samo jedno ime. Ja sam poceo i viceve da napisem malo da bi bio lepsi ovaj forum da ne bude toliko napeto i da ljudi se ne dele politicki nego da zivimo svi slozni kao do sada ne da se mrzi izmedju nih zbog neke sadasnje politike. Politika dodje pa ode. I moje viceve nekoliko koliko sam postavio nekome smeta. OK nek onda niko nista ne pise nek ostane sam taj Radu doktor da pise ovde sam sta on zeli mozda ce biti bolji forum...Mislim sta je to! Moj predlog je: Zasto se ne napravi i na ovom forumu kao i na ostalim forumima da se svi lepo uclanimo pa da budemo clanovi ovog forumu i svi da postujemo pravila a ne ovako da svi pisu sta zele i ko kako stigne. Znaci jednostavno uclanjenje sa svojim licnim emailom potvrdno uclanjenje preko maila i to je to. - To je samo moj predlog a radite kako vi hocete i smatrate da je bolje.
|
|
| |
petrash Guest
| Subject: Re: rtv OK:Prelazak 100 članova iz SNS u DS [VIDEO] Sun 29 Jun 2014 - 19:38 | |
| ...ti stvarno misliš da su moderatori na ovom forumu glupi....da im je iq manji od veverice...da imaju 7-8 godina ? |
|
| |
info.forum+
| Subject: Re: rtv OK:Prelazak 100 članova iz SNS u DS [VIDEO] Sun 29 Jun 2014 - 20:05 | |
| Nije zabranjeno ali lepo piše ''bilo bi fer prema ostalima...'',a kritikujući druge a istu stvar i sam raditi... to mi je neshvatljivo! | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: rtv OK:Prelazak 100 članova iz SNS u DS [VIDEO] | |
| |
|
| |
| rtv OK:Prelazak 100 članova iz SNS u DS [VIDEO] | |
|